Beni hiçe sayıyor

ayrılmamaın en büyük sebebi birlikte olmamız ben kimsenin yüzüne bakamıyorum eskiden acıyordum şimdii acıncak haldeyim aynaya bile bakamıyorum

sen kendini bu kadar yerden yere atarsan biz ne yapsak,ne desek boş sen önce bunu beynine kabul ettirmelisin...
dünyanın sonu falan değil ayrıca,insanlar neler yaşıyor da sonra hayatları değişiyor.
hiçmi bakmıyorsun çevrene,kendine gel sonra o adama yol ver...
kendine güvenin olmazsa ve bu adamla evlenirsen.sabah programlarına çıkman kaçınılmaz olur benden söylemesi...

Son düzenleme:
bide babam çok yakın arkadşm olarak bilio manevi olu ve babam bilmio çıktımzıı başka herkez bilio babamın yüzünede bakamyorum

once bir sakin ol!!!panik yapma..her insan hata yapar,onemli olan hatalardan ders almak.isteyerek biseyler yasamissin..ama sevgilin degisince kendini suclu ve kotu hissediyorsun..oncelikle onu cekmek zorunda degilsin.iliskinin icinde sevgi,saygi yoksa siddet varsa zaten kosarak uzaklasman gerekiyordu..
once ben ve benim isteklerim de.bundan sonra da kimseye hemen kapilip,kendini teslim etme.ve bir uzmandan yardim al..cikis yolu bulamiyorsun,kimseye de anlatamiyorsun eminim cok daha iyi hissedeceksin kendini..(cok ozeline degirmek zorunda degilsin)
erkek arkadasina da kesinlikle pismanliklarini dile getirip,cinsellikle ilgili sucluluk duygularini asla belli edip ona koz verme..yarin obur gun ayrildiginda bir de buradan canini yakmasin..
okulu bitirir bitirmez yeni bir sayfa ac kendine suan kendini hazir hissetmiyorsan ozamana kadar bekle.

Ahh ahh ne desem bilmiyorum ki. Keske'li cümleler kurmak faydasız!!
Ama sunu bil bu insanla evlenmen hayatını mahvetmeni saglar.
Neyden korkuyorsun ki?
Bir daha evlenememekten mi?
Böyle biriyle evlenmektense bekar yasarım daha iyi.
Bu yasta böyle seylere maruz kalman cok üzücü.
Kendinin degerini bil lütfen.

bence def ett gıtsın evlenınce cooooook pısman olursun daha evlenmeden dovuyosa evlendıkten sonra neler yapar sen dusun aldatır dover daha neler neler bır an once cıkart hayatından sonra cokkk uzulursun benden demesı yarın hemen ayrılcagını soleee ve terk et onu sonra abdest al namaz kıl allahtan af dıle ve karsıma hayırlısı neyse onu cıkart de emın olkı karsına hayırlı bırı cıkıcaktır

ohooooo...sen zaten ayrılmadan ayrılmanın acısınıı çekicek kadar acı cekiyorsunn...bende ayrıldıktan sonrada bundan daha cok uzulecek halin yokk...kızımm gencecıikk insansın...yıllar gectıkten sonra bu halini hatırlayıpp..off yaa amma safmısımm dunya basıma yıkıldı sanıp ne kadar korkmustummm deyıpp güleceksinn...tecavuze ugramadın bısey olmadıı ...sen sukretki istediğin biriyle kendi irdenlee oldu..dogrulugu yada yanlıslıgı da kımseyı ama kımseyıı ılgılendırmezz...sen bu cocuktan nasıl kurtulucamm dıyee otur onlarıı dusun tatlım..yavaş nasıl sıvısırı bu adam benden nasıl sogur da uzaklasır dıye dusun...benım korkum bu kadar psıkopatsa sen karar verdıgınde senı bırakmazmı acaba dıye ..yoksaa anlattıgın kadarıylaa temiz iyui bir aile kızına benzıyorsun...hele bir mezun ol bir işe girr..bir dil öğrenn kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlaaa ..buu meseleee yada yasadıklarınn sana hıcbıseyy gıbı gelmeyecekk..senı anlayan vee her ne kosullda seni seven bırıyle mutlaka karsılasırsın..allah askındaa sevgilileriyle birlikte olmayan bayan cok kadar nadir kaldıki erkekler bunun farkında oldugundan artık eskisi gibii o kadar büyükkcee kafaya takmıyorlarr seviyorlarsa evlenmek ıcın buyuk bır engel gıbı gormuyor artık cogu erkek..sakınn kendınii hederr etmee...ayrıcaa delisinn nesin senn kendını nasıl dovdurursun yaa...sakınnn kendınee dokunmasına ve sana zarar vermesıne izin verme..sen ben ne yaparım nasıl ayrılırım dedıgın ıcın bu kadar yumuşak başlı durup yaptıklarını sıneye cekıp kendınıı ezdirmişsinn...sakın ola buna musadee etmee...bu adam senden nasıl sogurr onuu dusunmeye başla!!!

üniverste hayatımı yaktımm ben hayatımıda

tüüh..

ahhh ah..

vahh... vaaah..

ne olcak şimdi.. napıcaz?

sana yardımcı olmak için bir çok yorum yapıldı. sen onlara cevap vermek yerine aynı cümleleri tekrar ediyorsun.
olan olmuş. bünyenin kaldıramayacağı haltı yemeseydin!
yada yedin bir halt üstesinden geliceksin..
ayrıca abartacağın birşey de yok!
beterin beteri var haline şükretmeyi öğren.

bide şu var o çocuk esirgeme yurdundan çıkma

olabilir bu bir artı yada eksi değil...
sağlıksız bir ailede ki çocukla oradaki çocuk aynı...
ve bu özelliği sonradan eklenmediğine göre? neden şimdi gözünüze batıyor?

ozman çok romantiktii çok başkaydıı aşık olmuştum tşk ederim arkadaşlar çok destek oldunuz çok yardımcı oldunuz

sen su an onunla birlikte oldum diye evlenmek zorunda hissediyorsun kendini peki ya 5 10 sene sonra nerede ne halde olabilicegin düsündünmü hic? ki bu sorunun cevabi hayir, esas düsünmen gereken sey budur iste canim otur sakin bi kafayla düsün ben kendimi 5 sene sonra nerede görmek istiyorum ideallerim neler sadece odaklan ve hayallerini esas isteklerini sirala kendine..Ve evlilik senin icin en en son sirada olmasi gereken birsey hele cocuk hichic gec onu yani bunlari düsünmen icin daha cok erken..Sevgilisi ile beraber olmus sonrada evlenen insanlar var canim..
Sen kendin icin ne istedigini karar ver yeter

haklısın cnm sanırım asıl düşünmem gereken işim saten düştüm bi günaha sanırım evlenerek çocuklarıma zarar vericem sanırım önce ailemi kurtarmam gerek sonra yuvamı kurmam gerçekten çok aydınlattınız paniğe kapıldım ben ama kendim düştüm ağlıyorum işte

sizce ben çok pis bi kızmıyım kötü kız gibi hisediyorum kendimi çok kirli o yüzden katlandım herşeye

70 yaşındaki bi dede gibii hayata karşı bense yağmurun kokusunu bile seviyorum aslında tek düşündüğüm hala merhamet çok dayak yemiş eskiden anesile babası ayrılmış yurda vermişler bunu acısını benden çıkarttı onu hayata getircem derken kendimm soudum busefer

kadınım yaa böle bi insan asla olmam diyordum bu kadar salak deildim benn sanırım büyüyorum Allahımm bakcak yüzüm yok nasıl evlenmeden böyle bişey olduu hala o an aklıma geliyo beynim patlıcak gibi arkadaşlar sıktıysam sizi özür dilerim ama gerçektenn çok çıkmazdaydım ve düşüğnceleriniz yol gösteriyor

baskalarini kendin gibi görme
sen eger bu adam ile elvenip birde cocuk dogrursan en az su an sana bu acilari cektiren
adam gibi olurlar esas o zaman vay haline sen allahin yolundan ayrilma ona sigin dualarini esirgeme güzel düsün umutlu ol dünyanin sonu degil hayati kendin icin yasamayi ögren pismanliklarla degil hayallerin ugruna savas vermeyi bil yazik etme kendine

bi anlık zevk için yapıyosunuz
sonra gelip böyle ağlıyorsunuz
anlamıyorum böylelerinide.
adam zorla yapmadı herhalde sizde istedinizki oldu..
ha ilişki oldu bununla evlenmem gerek diyede düşünme
sakın böyle bişeyede kalkışma bence.
sevgiliyken bunları yapan evliyken neler yapar.
hayatını mahvedersin.
bi an öncede kurtulmaya bak bu kişiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…