Beni hiçe sayıyor

Günahkarim diyorsun, pisim diyorsun, aynalara bakamiyorum diyorsun. Naptin sen canim ya? Kendini bu kadar düsürme nolursun. Onunla birlikte oldun diye sen onun olmadin. Hayatini ona teslim edemezsin. Sen kendini bu kadar ezdirirsen, bir bekaretin gitti diye onun kulu olursan sana böyle soguk davranmasi normal. Senin herseyden önce kendine saygin olmali. Sen kendine saygini yitirirsen karsi tarafin sana hic saygisi olmaz.

Ayrica sen sahipsiz degilsin. Anan baban var, bitirmek üzere oldugun bir okulun var. Yani ilerde meslek sahibi olacaksin, kendi ayaklarinin üzerinde duracaksin. Böyle bir durumda o birlikte oldugun kisiyi elinin tersiyle itmen lazim. Bunun icin de bir sebebin var. DAYAK. Isin icinde el kaldirma dahi varsa sevgi bitmistir! Böyle bir durumda saygidan hic söz etmiyorum bile.

Bir an önce kendini topla ve kurtul bu durumdan. Cikar o adami hayatindan. Ailen özellikle annen sorun cikarirsa zaten seni sevmiyor demektir. Hic bir annenin gönlü razi olmaz cocugunun ömür boyu cile cekmesine. Sen simdi bekaretin yüzünden evlenmek istiyorsun ama ilerde evlendiginde cocugun oldugu zaman ayrilmana asil engel iste o olcak. Pisman olup ayrilmaya kalktigin zaman hem sen hem cocugun büyük acilar cekersiniz.

Bekaret olayini keske bu kadar büyütmeyebilsek gözümüzde. Adettir, gelenektir diye gencecik kizlar mahvoluyor. Hayatlarini bir et parcasi ugruna bir pislige teslim ediyorlar. Bu bizim hayatimiz, baskasinin hayati degil. Nicin hayatimizi baskalarinin mükemmel olmayan kurallari üzerine kuralim ki. Bizim kendi kurallarimiz yok mu? Kendi kisiligimiz, kendi fikirlerimiz yok mu? Lütfen artik kendimize saygimiz olsun. Biz baskalarinin özellikle erkeklerin oyuncagi degiliz!

Ayni durumla ilgili bir konu daha acmissin. Oraya yazdigimi buraya da yaziyorum. Orada da burada da bu kadar insan sana yardimci olmaya calisiyor. Lütfen bir seyler yap artik, kendini bu durumdan kurtar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…