70 yaşındaki bi dede gibii hayata karşı bense yağmurun kokusunu bile seviyorum aslında tek düşündüğüm hala merhamet çok dayak yemiş eskiden anesile babası ayrılmış yurda vermişler bunu acısını benden çıkarttı onu hayata getircem derken kendimm soudum busefer
bi anlık zevk için yapıyosunuz
sonra gelip böyle ağlıyorsunuz
anlamıyorum böylelerinide.
adam zorla yapmadı herhalde sizde istedinizki oldu..
ha ilişki oldu bununla evlenmem gerek diyede düşünme
sakın böyle bişeyede kalkışma bence.
sevgiliyken bunları yapan evliyken neler yapar.
hayatını mahvedersin.
bi an öncede kurtulmaya bak bu kişiden..
seninle birlikte olmaya seni o mu zorladı ..sen gunahh yapamam ...edemem olmazz ayıppp evlenmeden olmazz deyiptee omu seni zorladıı...ya daa bu kadar zaandır evdesın sadece 1 kez i birlikte olsunn ..birlikte oldugunuz dakikalarr hepmi işkence olduu sanaa....ayy allahım yaaa gençlikk başında dumann vee sen böyle bir karar almışsın neden pis bir kız olacakmissın yaa..hangi devirde yaşıyoruzz..birinin eşinee gözmüü koydun hayır..birinin sevgisilisini mi elinden aldın hayır.. coluklu cocuklu adamları ayartıpp eslerındenm aldın hayır..para karsılıgı zevk ıcınn onlabunlamı kalktın hayırr...eee o zamann..severekk yapmıssınnnn ama artık zevmıyorsunnn...bakk canım benimmm sen yardım istiyorsun bizde yardım etmeye çalısıyorsun ..anladım haklısın bunalımaa gırmıs, korkuya kappılmış vee panikten ne yazdıgını bilmiyorsun ama..sen kendinii boyle konustukcaa daha cok panigee sokupp yardımıı kabul etmiyorsun... bir arkadasınn yorumunaa bayıldımm..cok daa hak veriyorum....ünii yılllarıı buu az yaşamadıkk bır daha aslaa elde edemezsin bu güzel yıllarıı..sen keyfınee bakmayaa bakk..yavvaş yavaşş usul usull sogut kendındenn..basınaa belaa olmadan ayrılmayaa bak..tamam bakk sen ona acıyorsun ama o sana acımıyor be guzelim..işin içinde dayakk olmasa kımse bu kadar tepkı vermezz...burda acıların kadınını oynamana gerekkk yokk..cunku..evlı degılsın cocuklu degılsın yetım degılsınn bes kurussuzz egıtımmsızzz kocamı terkedememm,elim mahkum mecburumm modunda degılsınnn ...dahaa sennn neyeee takıyorsunn...heledee kendınee vurmasınaa nasılll katlanıyorsun!!
Kesinlikle......tüüh..
ahhh ah..
vahh... vaaah..
ne olcak şimdi.. napıcaz?
sana yardımcı olmak için bir çok yorum yapıldı. sen onlara cevap vermek yerine aynı cümleleri tekrar ediyorsun.
olan olmuş. bünyenin kaldıramayacağı haltı yemeseydin!
yada yedin bir halt üstesinden geliceksin..
ayrıca abartacağın birşey de yok!
beterin beteri var haline şükretmeyi öğren.
sürekli kaçıyorum birden fazla olduama hiç birinde vicdanm rahat olmadı her seferinde içimyandı aklımda bin düşünce oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?