Beni hiçe sayıyor

böyle şeylerde çok serttim ilk elimi o tuttu büyümek ne kadar zor arkadaşlar zamanıı durdurmak istiyorum aynı evdede yaşıyoruz şimdi ayrılamamki bugün baırdı bana üni okuyırum zor dersler acele geldim eve ayakkabılarım dışarda kalmış içeri fırlattıı baırdı çaırdıı ilk defa Allahım inşallah kavga büyürdee ayrılalımm derim dedimm sonra yumuşadıı artık bana çok ii davranıyo ama mutlu edemiyo tabii öküz öküzdür 7 24 pes başında kendi kendne yanlız başıma yaşıyorum aynı ev içinde okul bitsede bu kabus bitse şimdi ayrılcam evden desemm babama ne dicem niye diye sorcak adam OKUL BİTMELİ

bence yapman gereken tek şey eğer şiddet devam edıyorsa mutsuzsan içinde birşey kalmamışsa bitirmen.yada onu tedaviye zorlaman.ha olmadımı bir ömür geçmez bence.hayatını bıtırırsın.okulunu bitir hayatına bır yön ver. acıyorum diyosun o sana şiddet uygularken sana acımıyor ama kımsesız olması onu acındırmaz.onunla birlikte olman da onunsuz anlamına gelmez.herkes hata yapar.önemli olan neresınden dönersen kardır.

acirsan acincak duruma düsersin canim ve bu gercekten öyle etrafda duydugum gördügüm örnekler varki asla da deme bundan sonra kendini istemedigin seylere bosuna odakanip kendinede cekme güzel seyler düsün icini kipirdatan

haklısın ne desen beni atsalarda sövselerde haklı herkez yaşamak bile günah bana içimde irin oldu düşünmekten bu gün duvarla konuşmak istemedim arkadaşlar belki derman olur diye düşündüm

seninle birlikte olmaya seni o mu zorladı ..sen gunahh yapamam ...edemem olmazz ayıppp evlenmeden olmazz deyiptee omu seni zorladıı...ya daa bu kadar zaandır evdesın sadece 1 kez i birlikte olsunn ..birlikte oldugunuz dakikalarr hepmi işkence olduu sanaa....ayy allahım yaaa gençlikk başında dumann vee sen böyle bir karar almışsın neden pis bir kız olacakmissın yaa..hangi devirde yaşıyoruzz..birinin eşinee gözmüü koydun hayır..birinin sevgisilisini mi elinden aldın hayır.. coluklu cocuklu adamları ayartıpp eslerındenm aldın hayır..para karsılıgı zevk ıcınn onlabunlamı kalktın hayırr...eee o zamann..severekk yapmıssınnnn ama artık zevmıyorsunnn...bakk canım benimmm sen yardım istiyorsun bizde yardım etmeye çalısıyorsun ..anladım haklısın bunalımaa gırmıs, korkuya kappılmış vee panikten ne yazdıgını bilmiyorsun ama..sen kendinii boyle konustukcaa daha cok panigee sokupp yardımıı kabul etmiyorsun... bir arkadasınn yorumunaa bayıldımm..cok daa hak veriyorum....ünii yılllarıı buu az yaşamadıkk bır daha aslaa elde edemezsin bu güzel yıllarıı..sen keyfınee bakmayaa bakk..yavvaş yavaşş usul usull sogut kendındenn..basınaa belaa olmadan ayrılmayaa bak..tamam bakk sen ona acıyorsun ama o sana acımıyor be guzelim..işin içinde dayakk olmasa kımse bu kadar tepkı vermezz...burda acıların kadınını oynamana gerekkk yokk..cunku..evlı degılsın cocuklu degılsın yetım degılsınn bes kurussuzz egıtımmsızzz kocamı terkedememm,elim mahkum mecburumm modunda degılsınnn ...dahaa sennn neyeee takıyorsunn...heledee kendınee vurmasınaa nasılll katlanıyorsun!!

öncelikle çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sanırım haklısınız kimseye diyemedim üç yıldır içimdeki yarayı en yakın arklarım bile o istediği için oldu herşey biz ayrılmıştık bana yavardı ağladı senden başka kimsem yok dedii çok tuhaf hisettim kendimi en son yapcaım şey oldu nasıl izin verdim bilmiyorum başta istemedim tabiki ve her yaklaştığında ölüyorum vicdan azabından bu acıyı bilemezsiniz hiç bi gün bi haz duymadım beni öyle benimsediki 40 yıllık karı gibi görüyo anlıycağınız arkadaşlar ama anladımki bi insanda olur düzelir demedii çok dedim doktora gidelim gitmedide sanrım bana yol görünüyo ne kadar pis olsamda bu bi gerçek olmadı hiç evlenmem ama ailem beni bu yaşa dayak esiri büyütmedi

arkadaşlar şu ana kadar kimseye diyemedim ama şuan dha rahatım çok tşk ederim yorumlarınız için çoğunuz aynı tavsiyeyi verdiniz aranızda ablalarımda var hataa çoğunuz sizler tecrübelisiniz sanırım dinlemeliyim soutmaya çalışmalıyım

evli olmadiginiz halde size siddet uygulayan biriyle sakin evlenmeyin, evlendiginizde bu tur seyler cok daha artar.
bir hatanin sonucunu omur boyu cekmeyin lutfen, kendinize guvenin, arkadaslarin dedigi gibi yaptiginiz hatalardan dolayi Allah'a tovbe edin ve erkek arkadasinizdan en kisa zamanda ayrilmaya bakin.
sizin psikolojinizi bozmus, hem psikolojik hem de fiziksel olarak siddet gormussunuz, sagliginizi dusunun ve erkek arkadasinizi hayatinizdan def edin

tatlım geçmiş olsun demeliyim sanırım
ama sana bi tavsiye suandakinden bin kat daha pişman olcaksın eğer o adamla evlenirsen bunuda düşün bence
okulu bitirmeyi beklemeden kurtul ondan canım

Bir insan 7sinde neyse 70inde de odur.
Erkek arkadaşın kendi geçmişinin intikamını senden çıkartıyor belliki.
Şu an kendi geçmişinde yaptığın hatalar için üzülüyorsun ağlıyorsun ya bundan sonra....
erkek arkadaşınla evlenirsen eğer 5-10 yıl sonra hala aynı noktada olucaksın ve geçmişine üzülmeye devam edeceksin.
Zararın neresinden dönersen kardır.Gençliğinin kıymetini bil.Mutluluklar....

sakin ve umursamaz ol..sana bagriniyor mu,ciddiye alma onu..asla da izin verme siddete..karsisinda guclu dur..bu yasadiklarini da kimseye anlatma..olan olmus kendini derslerine ver..hayatini,gelecegini kurtarmaya bak..daha o kadar gencsin ki,bugunlerini maffetme..en onemlisi daha oncede dedigim gibi yasadiklarindan ders al..

anlamadığım bişey var benim bide tatlım ailen nasıl anlamıyor onunla aynı evde kalıosun hiç mi gelmiyorlar yanına yoklamaya falan

geliyorlar tabiki canım saten bizim evin manevi oğlı oldu artık mutluluk oyunu oynuyorum herkeze bana okadar gğveniyolarki baştan beri hep ailemi düşünürüm onada çok güvendilerr benimm tek suçlu birlikte olmamalıydık iyi deil ama tek ii şey aynı evde çok ii tanıdımm evlilikten soudum yüzde 40 mutluluksa 60 hüsran nerden bilsinler benim aileme bakmaya yüzüm yok saten

yedim bi halt şimdi herkeze şöle ii böle ii yalan atıyorum herkez içinn melek anlıycağınız bu :78:

Daha 20 yaşındasın yaaa. Karşına ne insanlar çıkar. Saçmalama kendine gel. Bu adamla evlenmek zorunda değilsin. Üni hayatını iyi değerlendir. Kapılmışsın bir oduna, olan olmuş. Hala evlenmezsem çocuklarım olmaz diyosun. 20 yaşındasın yaaa 20! Ne çocuğu. Daha sen kendin çocuk sayılırsın. Bundan sonrasında kendine yatırım yapacaksın. Kariyerini, kendini düşüneceksin.

Kesinlikle......

bi arkadaş sormuş ama cvp vermemişsin.
bu zamana kadar bu adamla bir kez mi birlikte oldun.
hala devam ediyor musun .

sürekli kaçıyorum birden fazla oldu ama hiç birinde vicdanm rahat olmadı her seferinde içimyandı aklımda bin düşünce oldu

sürekli kaçıyorum birden fazla oldu ama hiç birinde vicdanm rahat olmadı her seferinde içimyandı aklımda bin düşünce oldu

yani arkadaşım sana ne diyelimki.
hadi bir kez hata oldu diyelim.
diğerleridemi hataydı..

bu konunun fake oldugunu dusunmekteyim.. zira bekaretim gitti diye bu kadar aglayan bi kizsin, ailen nasil beraber yasamana izin veriyor, yurtta kaldigini zannetmiyor mu, ayrica tarzindan falan da yani ne biliyim fake kokusu geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…