evet onunda bişeyler yaşadım ama onun metresi kelimesi çok ağır oldu ben kimsenin yuvasını yıkmadım eşi varken tutulmadımm bu kelimeyide haketiğimi düşünmüyorum sonuçta sevgi vardı sonra dayak yedim evet onla bunlada olmadım metres başka bi kavram
arkadaslar,
evlilik disi iliski yasamak size gore yanlis olabilir ama herkese gore yanlis diye bir sey yok.
lutfen cinsellik konusunda kimseyi yargilamayin, bu insanlarin ozel hayati.
isteyen evlilik oncesi, isteyen evlilik sonrasi yasar cinselligi bunun yanlisligi ya da dogrulugu bizi ilgilendirmez.
çok tşkür ederim gerçekten mantıklı söyledikleriniz
arkadaşlar insanlar 30 senelik evlilikleri bitiriyor.birbirinin sevmediği huylarına tahammül edemez hale geliyor.belli ki bu kızımızda bir şeyleri sonradan anlamış ama bu sırada da olan olmuş.
olan olmuş bize sızlanma demek çok yanlış bence.oda kendince bir çıkar yol arıyor.bunları yaşayıp içine atan bir insan,kimseyle paylaşamayan insan sonunda ya evden kaçıp başına bir şeyler geliyor.yada canına kıyıyor.
belki bize uzaktan konuşmak kolay aynı durumda olsam seninle aynı şeyleri söylerdim belki canım ama bunu yaşadın diye kendine bir ömrü zehir etmene gerek yok.eğer ki olmuyorsa olmuyordur!evlenceksinde ne olacak bu huydaki bir insanla.seni dövecek sövecek en sonunda kapının önüne koyacak ve sen kucağında bir çocukla ortada kalacaksın.ha tek farkı ozaman adın dul olacak şimdi ise evlenmeden yaşamış.adım kirlenmesin diye mi evlenip o eziyeti çekeceksin?bu insanla çok fazla ortak noktanız var anladığım kadarıyla ailen falan tanıyor.hayatından çıkarmaya çalıştığında sana ne gibi sorunlar yaşatır bilemem ama senin yapman gereken tek şey kendine güvenli bir gelecek kurmak.üniversite de okuyorsun bak okulunda bitiyor.işini bul emin ol seni kurtaracak olan o.önce sen kendi ayaklarının üzerinde dur.ben kimseyle evlenemem diye düşünme,evet belki kimimize göre bir hata yapmışsın.sonuçta nekadar desekte bu tercih meselesidir diye,günümüzde bu halen kabul edilemeyen bir durum ama herkes için aynı şey olacak diye bir şey yok.sen önce bir kendini kurtar ve güvenliğini sağla,hayatına bir düzen ver.sonrasına daha sonra bakacaksın.zaten okulum bitti hemen evlenmeliyim biriyle diye bir şey yok.sen istemedikten sonra ömür boyu bekarda kalabilirsin bu senin yaşamın ve tercihin.seni anlayan bir insanda karşına çıkacaktır.Allah'ımdan utanıyorum diyorsun.belki bu dinimizce büyük bir günah ama tövbe et canım.Allah tövbe edeni ondan af dileyeni sever.günahlarda,sevaplarda bizim için.bu demek değil ki yap yap tövbe et her şeyde ama sonuçta sende çocuksun cahilsin ve kendince hata olan bir şey yapmışsın.manevi yönünü kuvvetlendirirsen için daha çok huzur kaplar belki.ozamanda sorunlarına daha rahat göğüs gerebilirsin.
bekareti için yanıp tutuşan bi kız
bi erkekle aynı evi paylaşmasına izin veren bi aile
bütün yaşadıklarına rağmen hiç bişey yapmayan çaresizce bekleyen kız
konu inandırıcılığını yitiriyo bence
buna izin veren aileniz böyle bi durum olacağınıda kabul etmiş
bence güçlü birisisin
günlerdir bu sayfaları okuyacağına yapman gerekeni yap artık
emin ol Allah sana yardımcı olucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?