Beni hiçe sayıyor

kendi isteğinle birlikte oluyorsun sonra diyorsun ki romantik değil bitti. romantik olsa tüm hatalarını ve onun hatalarını kabullenecekmisin yani. romantik olsun dövsün romantik olsun sövsün meselesimi bu. bence sen büyüyorsun ve çocukca davranışlarının pismanlığını yasıyorsun. kırılma ama gördüğüm anladığım okudum bu

O kadar soru sordum yazi yazdim tepki vermedin tek bu kelimenin agir oldugunun farkina varman güzel. Demekki kötü biri olmadiginin farkindasin ve bir$eyleri iyi dü$ünebiliyorsun.

Yine fazla üzerinde durmadigin babanin konusu var babanin yaninda çali$iyor bu çocuk!! Ayrilmak istesen sorun çikaracak bir tip galiba.. baban tamam hadi haberi yok konu$amazsin ozaman annenle konu$ bunlari.

arkadaslar,
evlilik disi iliski yasamak size gore yanlis olabilir ama herkese gore yanlis diye bir sey yok.
lutfen cinsellik konusunda kimseyi yargilamayin, bu insanlarin ozel hayati.
isteyen evlilik oncesi, isteyen evlilik sonrasi yasar cinselligi bunun yanlisligi ya da dogrulugu bizi ilgilendirmez.

insan istediği an yasar ama pismanlık duymaz.pismanım nasıl yaptım gunahını nasıl çekecem diyorsa işte orda bir sorun vardır. yeni kendinde .. istediği yasadığı mutlu olduğu anları için insanın hayıflanmasını ne acı..

Sakin ol biraz
Birlikte oldun diye niye hayatı zindan edersin ki kendine
O zar mı belirliyor hayatını allasen bu kadar yobaz olma
Birlikte oldunuz diye hayatının sonuna kadar ona muhtaç yaşamak zorunda değilsin
Ya anlamıyorum ki nasıl bu kadar ezdirebilirsin kendini
Ayrıl o adamdan hemen onsuz da güçlü olduğunu hissettir ona
Ondan ayrılamayacağını düşündüğü için bunları yapıyor
Gururun da mı yok senin ayrılmalısın ondan.

çok tşkür ederim gerçekten mantıklı söyledikleriniz

umarım mutlu olursun canım. sunu unutma ki hayatta herseyden daha önemli olan sensin. önce kendi mutlulugun. sevgili neden vardır? hayatımızda bulunmasının amacı mutlu olmak değil midir?
her ilişkide sorunlar olur, huzursuz zamanlar da olur; ama düzelecek gibi değilse kesip atmak en mantıklısı.
öpüyorum.

arkadaşlar insanlar 30 senelik evlilikleri bitiriyor.birbirinin sevmediği huylarına tahammül edemez hale geliyor.belli ki bu kızımızda bir şeyleri sonradan anlamış ama bu sırada da olan olmuş.
olan olmuş bize sızlanma demek çok yanlış bence.oda kendince bir çıkar yol arıyor.bunları yaşayıp içine atan bir insan,kimseyle paylaşamayan insan sonunda ya evden kaçıp başına bir şeyler geliyor.yada canına kıyıyor.
belki bize uzaktan konuşmak kolay aynı durumda olsam seninle aynı şeyleri söylerdim belki canım ama bunu yaşadın diye kendine bir ömrü zehir etmene gerek yok.eğer ki olmuyorsa olmuyordur!evlenceksinde ne olacak bu huydaki bir insanla.seni dövecek sövecek en sonunda kapının önüne koyacak ve sen kucağında bir çocukla ortada kalacaksın.ha tek farkı ozaman adın dul olacak şimdi ise evlenmeden yaşamış.adım kirlenmesin diye mi evlenip o eziyeti çekeceksin?bu insanla çok fazla ortak noktanız var anladığım kadarıyla ailen falan tanıyor.hayatından çıkarmaya çalıştığında sana ne gibi sorunlar yaşatır bilemem ama senin yapman gereken tek şey kendine güvenli bir gelecek kurmak.üniversite de okuyorsun bak okulunda bitiyor.işini bul emin ol seni kurtaracak olan o.önce sen kendi ayaklarının üzerinde dur.ben kimseyle evlenemem diye düşünme,evet belki kimimize göre bir hata yapmışsın.sonuçta nekadar desekte bu tercih meselesidir diye,günümüzde bu halen kabul edilemeyen bir durum ama herkes için aynı şey olacak diye bir şey yok.sen önce bir kendini kurtar ve güvenliğini sağla,hayatına bir düzen ver.sonrasına daha sonra bakacaksın.zaten okulum bitti hemen evlenmeliyim biriyle diye bir şey yok.sen istemedikten sonra ömür boyu bekarda kalabilirsin bu senin yaşamın ve tercihin.seni anlayan bir insanda karşına çıkacaktır.Allah'ımdan utanıyorum diyorsun.belki bu dinimizce büyük bir günah ama tövbe et canım.Allah tövbe edeni ondan af dileyeni sever.günahlarda,sevaplarda bizim için.bu demek değil ki yap yap tövbe et her şeyde ama sonuçta sende çocuksun cahilsin ve kendince hata olan bir şey yapmışsın.manevi yönünü kuvvetlendirirsen için daha çok huzur kaplar belki.ozamanda sorunlarına daha rahat göğüs gerebilirsin.

teşekkür ederim beni anladığınız için

sorununa çok güzel yorumlar yapılmış...bende eşimle üniversite hayatım boyunca ailemden uzak bir kentte yaşadık, ama onun evi ayrıydı benimki...gün boyu beraber olurduk ama sonunda o evine giderdi..birde burada bir çok arkadaşın dediği gibi sen istemeseydin olmazdı...istedin ama çok pişmansın su an...haklısın çünkü bende evlendiğim adamla yaşamak istedim ilk kez...
ama bu hayatın sonu deil...üniversite okuyosun bir mesleğin olacak...ve ailen kendi ayaklarının üzerinde durabilmen için seni okutuyor... hayatını paçavraya çevir die deil..sana el kadırmasına izin vermeni anlamış değilim zaten...ayrıca o insan senin çıkışın deil..dibe vuruşun...sevgiliyken böle birde nikatan sonrasını düşün iste o zaman hakketen onun kadını olacaksın...ailende neden bitti mi diyecek..onlar için sen önemlisin başkası deil bence...ayrıca ortada acınacak bir durum yok..şartlarınınz aynı olmayabilir ama ne die acıyosun hayatının en güzel yılları sonra çocuklarınla acı çekmektense bence sen yol yakın iken vazgeç bu ilişkiden...hayatın zamanla bi şekilde elbette düzene girecek...
ayrıca evlilik öncesi ilişki yaşayıp..başka insanlar ile evlenip mutlu olan bir sürü insan var...elbette seni seven biri olacak..ve bunu sıkıntı yapmayan seni sen olduğun için sevebilecek o kadar çok insan varki
bence artık sen bi silkelenip kendine kel..gençliğine yazık

Aday anneyim evlenmeden beraber yasayanlara Metresmi diyorsun
Bu kizcagiz Metres degil sonucta kimsenin kocasiyla iliski yasamiyor
iki bekar insan iliski yasamislar ve ayni evi paylasiyorlar
sig dusunceleriniz bunu anlayamaz..

konu sahibesine gelince.. olacagi buydu bu kadar ozgurluk ayni evde yasam
atesle barut olayina döndü ben senin yerinde olsam kaybettigin bekarete degil
ailenin sahiplendigi bir cocugun sana vurmasina ve kendini ona mecbur hissetmene
kiziyorum..
zor bir sey degil ondan ayrilmak.. kendince bir hata yaptin hangi cagda yasiyorsunki
evlilikle sonuclandirmak istiyorsun.. ha evlenirsende basina neler gelebilecegini sen dusun..
ayaklarin yere bassin okulunu bitir meselgini eline al ve kiz olmasan bile seni sevecek
birini bulursun
bu adamin siddetini cekmek zorunda degilsin sevmiyorsan evlenmek zorunda degilsin
ve ajitasyon yapman gereksiz gercekten..

Bir_kadin
bana yazarken bir daha cümlelerini tartarak yaz! Okurken bir kez daha oku algilama sorunun olabilir

Son düzenleme:
İkili tartışmalardan kaçınalım,yorumlarımız kişiye yönelik değil konuya yönelik olsun lütfen.

Canım benim algıladığım kadarıyla sen ailene sadece kız arkadaşlarını söyledin erkek arkadaşının da aynı evde kaldığını söylemedin. Olsun gene de bir konuyu aç çok sinirli bıktım ayrılmak istiyorum falan de anneni yokla önce bakalım ne diyecek. Bir de arkadaşların yaşadığın zulme tanık olmuyor mu aynı evin içinde? Erkek arkadaşının maddi durumu mu kötü o yüzden mi evden göndermek istemiyorsun?

canım benimde 3 yıllık bir ilişkim var bir birliktelik yasamadık ama yasasaydık ne olurdu diye düsündüm bi an.. siz bazı seylerin heyacınını coktan yasamıssınız bundan sonra tekrar eski günlerinize dönermisiniz bilemem ama aynı evde yasayarak bi karar veremzsin bnce biraz mesafe koyun ve düsünün.. bekaret konusuna gelince .. öncelikle bize hissettirdigin gibi benim herseyim gitti degersizim tavrında erkek arkdsna davranıyorsan sana böyle davranması cok normal canım ömür boyu bu yüzden yanlız kalmazsın en azından kendi ayaklarının üstünde durabilirsin ne yazıkk, erkekler böyle hemen heveslerini alıveriyolar en yakın arkdsmda erkek arkadasıyla bi ilişki yasamıs sonra cocuk bunu terk etti evlensemde ailelere söyleriz benden bisey bekleme herseyi sizin taraf yapar bi süre sonra bosanırız dedi kız yıkıldı intihar falan etmeye kalktı ama ayrıldılar simdi cok mutlu bi birlikteligi var nisanlanıcaklar ve cocuk bu yasananları bilerek kabul etti. seni bi et parcası olarak düsünen yada bi zarla temiz yada kirli diye sıfatlandıran insanların kölesi olma canım daha cok gencsin. sevmedigin sevilmedigin mutsuz bi yuva kurma bir de bu yuva bi bebek dünyaya getirirseniz onunda hayatı biter. biraz uzak dur bi süre ailenin yanında kal düsün hersey bekaret degildir ayakalrının üstünde dur ve erkek arkdsınada bunu hssettir canım .tartısmalarınızda bana kendini mecbur görme cünkü ben mecbur görmüyorum belkide hayatım boyunca kimseyle evlenmicem ama bunun üstesinden gelirim ailemide alır baska bi sehirde yeni bi hayat kurarım kendime bu sekilde yasamaktan daha az bi yük olur omuzlarımda de ve kararlı ol simdi o aman nasılsa benim deyip eli ayagı cekmis senden bellii... odalarınızı falanda ayır canım tabi aynı oadada kalıyorsanız seni özlemsine ve seni düsünmesine zaman ver . ve emin ol o sana senden daha muhtac ALLAH a havale et.. ALLAH mutlaka bagıslar seni tatlım... yeterki sen ondan uzaklasma ve dualarını eksik etme...

Yahu gencecik insansın...
Olan olmuş artık şimdi bakire değilsin diye hayatını sana şiddet uygulayan bir adamla mı geçireceksin?
Ben bunu hiç anlamıyorum. Nerede yaşıyor olursak olalım, neye inanıyorsak inanalım. Tamam, hoş değil belki evlenmeden ilişki yaşanması ama dünyanın sonu mu yani? Artık evlenemem diyorsun bir de nedenmiş o? Seninle bekaretin için evlenecek adamla evlenme zaten. Karşındaki erkek seni sen olduğun için, kişiliğin, duruşun için sevmeli kızlık zarın için değil. Yaşanmış artık geri alamazsın. Sırf bu yüzden de böyle bir insanla hayatını sürdüremezsin. Evlenmeden bunları yapan evlendikten sonra neler yapar...
Yol yakınken dön sen arkadaşım. İleride elbet bazı şeyler aşmış ve seni gerçekten sevecek, değer verecek biri çıkar karşına sen içini temiz tuttuğun ve bir daha iyice emin olmadan hareket etmediğin sürece...

kimseyi kendinden fazla önemseme.biraz ayrı kal kendini dinle,ne istediğini düşün ve ona göre hareket et.kimsenin seni üzmesine izin verme.zaman herşeyin ilacıdır.

bekareti için yanıp tutuşan bi kız
bi erkekle aynı evi paylaşmasına izin veren bi aile
bütün yaşadıklarına rağmen hiç bişey yapmayan çaresizce bekleyen kız
konu inandırıcılığını yitiriyo bence
buna izin veren aileniz böyle bi durum olacağınıda kabul etmiş
bence güçlü birisisin
günlerdir bu sayfaları okuyacağına yapman gerekeni yap artık
emin ol Allah sana yardımcı olucaktır

Konuyu açan arkadaş yorumlarına bakıyorum da Ah,Vah,Tühler gidiyor.Ne oldu dünyanın sonumu geldi.Olabilir bir hatadır olmuş ama kimse kusursuz deil.Hangimiz hatasızız?
Neden kendine bu kadar acıyorsun.İlkönce kendine acımaktan vazgeç.Başta siz üniversiteyi okuyan geleceği parlak bir gençsiniz.Bunu düşünün ve ayaklarınız yere sağlam bassın.Kendi paranızı kendiniz kazanıp kimseye muhtaç olmayacaksınız.
2.si ''kimseyle evlenemem'' diyorsunuz.Şuan olaylar sizin için çok sıcak gelecekte sizi nelerin beklediğini kim bilebilir.Belki tüm bunları unutup hoş bir işyerinde anlayışlı,kariyerli ve yakışıklı biriyle tanışıp mutlu bir yuva kuracaksınız.Evlenemem diyorsunuz evlenmeniz şartmı?Bu dünyada herkes evlenmek zorunda değil.Ki öyle bir insanla evlenirseniz zaten mutlu olamazsınız.Aşk bitmiş,sevgi bitmiş dayak var.
3.de siz şuan hala olayların etkisi altındasınız.Biz burdan ne desek sizin için boş gelebilir.Psikolojik bir yardım almalısınız.
Lütfen kendinizi toparlamaya bakın.Yüzünüz hep gülsün :79:

Arkadşım öncelikle yaşadıklarını kafana takma diyeceğim fakat mantıklı deyil ister istemez kafanı meşkul edecek. Taki seni gerçek anlamda sevecek birini tanıyana kadar.
Bütün erkekleri tenzih ediyorum ama malesef böyle tiplerde var yaşadığımız dünyada.Bu vatandaş
seninle okul bitenekadar beraber yaşamış(ütfen yanılıyorsam bana kızma) ve okulun bitmesine yakın böyle önemsiz sebeblerden seni kendisinden soğutup ayrılmanı istiyor gibi geliyor bana.
Dayak olan bir evlilikte Sevgide,Saygıda,AŞKTA ve o evliliğin devamıda olmaz.Günah işlediğin için
üzülüyorsun doğal olarak ama hangimiz işlemiyoruzki Yüce YARATAN pişman olup tövbe edenleri Bağışlayacağını Söylemiyormu.İşallah sende Bağışlananlardan olursun.
Sana bir büyüğün ve 38 yıllık bir evli olarak tavsiyem Bu ilişkiyi bitir ve seni Gerçekten Seveni
Kişiyi bulduğun zaman okul yıllarında başından şanssız bir olay geçtiğini açıksa söylersen bak göreçeksin (AŞKIM kafanı taktığın şeye bak) diyecek sana Yeterki Dürüstce Herşeyini anlat Dünyada
ne erkekler var..ALLAH sana kolaylık varsin ve enkısa zamanda seni gerçekten Sevecek Sayacak sana
Aşık olan birini NASİP Etsin canım kardeşim..

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum bu cümleye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…