Beni hiçe sayıyor

babanin yaninda demekki dikkat ediyo :S bu cocuk hasta canim cooook uzun tedavi almasi gerek üzülerek söylüyorum ama sen bu adam ile beraber durdukca senide kendine benzeticektir

arkadaşlar kfam öyle krışıkki çıkmaza girdim bi anda hala vicdanım bir yanda ailem le iç içe bir yanda bekaretim belki yansıtamedım sizlere yaşadıklarımı üzgünüm beni yanlış anladıysanız öyle karıştımki oyüzden artık sormak istedim ama çounluk ayrıl dio şimdi iyide olsa saten hasta gibi bi öle bi böle ama şu hayatta yapayanlız aileme kızyorsunuz belki ama ailem ona acıdı hep tanıdıktan sonra destek olmak iastediler bütün suç bende aileme ihanet ettim hiç başlamıcaktım anenm çıktığımıza bişey demio çünkü ona çok güvenio

babanin yaninda demekki dikkat ediyo :S bu cocuk hasta canim cooook uzun tedavi almasi gerek üzülerek söylüyorum ama sen bu adam ile beraber durdukca senide kendine benzeticektir

canım saten yaptıklarına sonra pişman oluyo ağlıo özür dilio arkamı dönüp gidemiyorum

böyle düşündüğünüz için üzüldüm sizin gözünüzde kötü bi itibar bırakmışım snaırım

böyle düşündüğünüz için üzüldüm sizin gözünüzde kötü bi itibar bırakmışım snaırım

evet onunda bişeyler yaşadım ama onun metresi kelimesi çok ağır oldu ben kimsenin yuvasını yıkmadım eşi varken tutulmadımm bu kelimeyide haketiğimi düşünmüyorum sonuçta sevgi vardı sonra dayak yedim evet onla bunlada olmadım metres başka bi kavram

canım saten yaptıklarına sonra pişman oluyo ağlıo özür dilio arkamı dönüp gidemiyorum

iyi o zaman sen de onu dov, sonra cok ozur dile pisman oldugunu goster...bak bakalim o yaninda kalacak mi???????

yapman gerekeni herkes sana soyledi burada...
ayrilmalisin...
ayrilmiyorsan da ahh vahhh demeyeceksin cunku bir ise yaramiyor...
ailen de bir garip...ayni evde erkekle kiz bir arada yasarsa olacagi bu...
elbet kendine gore birini bulursun...
cinsellik detaylarina takilma artik unut onlari ama su dakikadan sonra onunla cinsel anlamda hic bir sey yasama...
sonra da kendine bir plan yap ve en kisa zamanda ondan ayril...

içimin sesi buuu tşk bebem....

allahımm yaşamak haram banaaa diosun ama ailem bi erkekle aynı evde yaşamama izin verir nasıl bir çelişki???

cnm sana ve elissa ya tsk ediyorum yalniz degilmisim boyle dusunmekte demek:)) hayir cok sacma yani boyle bekaretim gitti ben bittim havalarindaysa ailesi de muhafazakar demektir e o zaman annesi nasil izin verio beraber yasamasina.

arkadasim burasi yurtdisi degil. evlenmeden bi erkekle birlikte yasaman yanlis.

hep aynı şeyleri yazıp durmuş.vicdanını rahatmı ettırmeye çalışıyor anlamadım.evlilik dışı ilişki yanlş evet ama yapılmış zaman geriye alınamıyor bır şekilde kurtulun dicem ama bazı erkek milleti var ki kaldıramayıp eger öyleyse sevgılınız yok bu benle yattı falan diyip sizi elalemede rezil edebilir çok krtik bir durum keşke hiç yapmasaydınız.zaten erkek arkla aynı ewde oturup yaşamayı onaylamıyorum bıraz özliceksin ayrı olucaksınki ilişki güzel olsun kıymete binesin

ama bak ben sakinken sinirlenmek istemiyorum bu yazdigina :2: biz sana yardim etmeye calisiyoruz anlamaya gayret ediyoruz sende söylediklerimizi sende kendini ifade etmeye calis ama kendini asaglayarak kücümseyerek degil bu seni bir yere getirmez dahada dibe dumarsin
canim benim tabiki pisman olucak HERHALDE yani ama lafda kaliyorsa özür dilese ne yazar seni cok seviyorum senin icin ölürüm dese ne yazar pisman olsa bir daha olmicak söz dese ne yazarSEN sONUCA bakicaksin LAFA DEGIL ICRATA!seni gectim Ailen onun iyi biri olduguna inandi ama nasil biri oldugunu esas sen görüyon ve evlenirsen dahada görüceksindir.
HAYATINI (DAHADA) ZINDANA DA DÖNÜSTÜREBILIRSIN GÜZELLIK MUTLULUGUA DA CEVIREBILIRSIN AMA BUNU SADECE MANTIK ILE YAPABILIRSIN ACIRSAN ACINCAK HALE DAHADA DÜSERSIN¨!
bu arada ailen üzülmüs anasiz babasiz oldugu icin ve yanliz olmadigini bilmesi icin destekliyorlar arkdaslarigini öte yandan sevgili olugunu annen biliyor ama gözden kacirdiklari detayi görmemisler hele annen ve sen su an o yüzdende bunca sorunu yasiyorsun.. peki annen ile konusmadinmi hic adamin nasil biri oldugu sinirlidir iyidir felan gibisinden sormadimi ayni evde napiyonuz v.s.a.?

nasıl ya sırf kızlığım gitti diye bu eziyete katlanacağım var mı böyle bişey tamam hata yapmışsın birlikte olmakla ama nikah dahi olsa seni dövmeye ne hakkı var.valla canım gerekirse kimseyle evlenmem ama bir dakika daha durmam yanında.ben evliyim iyi ozaman kocam dövsün,sövsün onun kadınıyım diye olurmu öyle şey.bir an önce bitir napman gerektiğini hayat sana gösterir zamanla

Yaşlarımız çok yakın birbirine, o yüzden size arkadaş tavsiyesi vereyim.

Olmuş olan belli, yapılacak da belli, fazla söze gerek yok bence. Evlilik dışı bir ilişki yaşamanız o insanla evlenmek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Başka biriyle de evlenemem diyorsunuz ama bu işler kısmet, ne olacağı belli olmaz. Hem herkes evlenmiyor, mutlu olmanın tek yolu da evlenmek değil.

Gerçekten bu tür şeyler yaşanmışsa ve böyle hissediyorsanız ki daha evlenmediniz ve henüz 4 yıl olmuş. O insanla 40+ yılınızı beraber geçireceğiniz düşünülürse 4 yıl hiçbir şey. 4 yılcık sizi çoktan tüketmiş bile. O yüzden o insanla bütün ilişkinizi alakanızı kesin, ailenize gerekli açıklamayı yapın ve psikolojik destek alın ve önünüze bakın. Yakınmak, dövünmek durumunuzu daha da kötü hale getirmekten başka bir işe yaramaz.

gerçekten hem kızdım hem üzüldüm durumuna keşke dememeik için bir kere değil iki kere düşünmemiz gerekiyor.yapmayın ama şunu ya bir erkekle evlenmeden bunu yapmayın ne diye güvenip yapılır kendinize hiç mi saygınız yok bir insan kendine sahip çıkmayı bilemez mi?artık olmuş olan ne kadar kızsak da faydasız al karşına konuş öyleyse sevmiyosan bitireceğim de. bir erkeğin bukadar kuklası olmayın madem kimsesi yok o sana bağlı kalsın neden pekı her dediğini yaptın da bu duruma geldin..karşılıklı konuşmaktan başka çaren yok niye bukadar korkuyosun ki ondan bırak çatal düştüyse kendisi alsın. biraz kendinize saygınız olsun.babanızdan annenizden bu kadar korktunuz mu acaba..okul bitince istemiyosanız ayrılıp annenizin babanızın yanına dönersiniz.herkez hata yapabilir fakat her hatanın bir bedeli vardır okul bitecek madem mesleğini eline alırsın başkada bişey düşünmezssin.çok ciddi bir ilişkin olduğunda da anlatırsın durumu..ama sakın birdaha bu hataya düşme..

canım benım kendını suclu hissetmene hiç gerek yok..
benden baska hiç kimsesi yok diyorsun, belki de kendini küçük görüyordur ve bunun acısını da senden cıkartıyordur. bazı insanların kendi iç huzursuzluklarını etrafındaki insandan cıkartmaları gibi sorunları olabiliyor.
eğer gerçekten olmayacagını düşünüyorsan şöyle düşünmelisin; ayrıldıktan sonra toparlanma sürecine max. 1 yıl diyelim. 1 yıl sonra düzeleceksin belki daha da az. ama evlenirsen hem bunun pişmanlıgını yasayacaksın, hem de ''aman evlendim, boşanırsam ne yaparım, bosanmalı mıyım'' durumları basgösterecek. boşanma süreci, bosandıktan sonra evlenip bosanmıs olma sıfatı..
eğer gerçekten basından sonunu görüyorsan sırf birlikte oldun diye bu kadar şeye katlanmaya değmez.
senin gibi biiiiiiir sürü insan var evlilikten önce cinsellik yasayan. bu utanılacak birşey değil. birini sevmişsin, inanmıssın ve birlikte olmussun. ayıp değil, seni namussuz da günahkar da yapmaz.
iyice düşün.
sevgiler*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…