tabikide çok çalışıyorum derslerimi iide ii bi geleceğim var onunda ama korkuyorum evlenmekten
babanin yaninda demekki dikkat ediyo :S bu cocuk hasta canim cooook uzun tedavi almasi gerek üzülerek söylüyorum ama sen bu adam ile beraber durdukca senide kendine benzeticektir
Ayni cümleler dönüp dönüp durmu$..
Yeti$me yurdunda büyümü$ birini ailen nasil seninle birlikte bir evde ya$amasina izin vermi$ hayret dogrusu!! Ya arkada$larin dedigi gibi sahte bir konu burasi yada bizlere anlatmadigin ba$ka $eyler var.
Kusura bakma ama $imdiden metres hayati gibi bir$ey ya$iyorsun oglan eve geldiginde ona yemekte yapiyorsundur sen, ev i$lerini felanda üstlenmi$sindir, ... ohhh mutlu mesut ya$arken 3 senedir noldu da birden her$ey degi$ti okula yaki$ikli ba$ka birisi mi geldi yoksa?
Yoksa ba$ka birinden mi teklif aldin, $uanki ya$adigin oglandan daha farkli oldugunu farkettin ve hata yaptigini anladin? Farkli tatlar, farkli güzellikler, farkli heycanlar,... ?
Bazen sert yazmak gerekiyor bazilarinin agzindan dogru cevap alabilmek için.
Arkada$larin dedigi gibi o i$i yapmi$sin bitmi$ birkaç kez daha yapmi$sin artik hata dan felan çikmi$ bu zevk almi$sin yapmi$sin i$te! Bunu maarifet olarakmi yaziyorsun anlamadim ki....
Dayak yiyorum diyorsun, gözlerime eskisi gibi bakmiyor diyorsun.. hopbaaa bi bakiyoruz ben günah i$ledim, ben kötüyüm, ben $uyum, ben buyum,...
Derslerin nasil bari onlar iyi mi?
Bu oglanin ailesi yoksa nasil seninle birlikte üniversitede okuyor peki? PARA NERDEN GELiYOR?
böyle düşündüğünüz için üzüldüm sizin gözünüzde kötü bi itibar bırakmışım snaırım
canım saten yaptıklarına sonra pişman oluyo ağlıo özür dilio arkamı dönüp gidemiyorum
içimin sesi buuu tşk bebem....
allahımm yaşamak haram banaaa diosun ama ailem bi erkekle aynı evde yaşamama izin verir nasıl bir çelişki???
evet onunda bişeyler yaşadım ama onun metresi kelimesi çok ağır oldu ben kimsenin yuvasını yıkmadım eşi varken tutulmadımm bu kelimeyide haketiğimi düşünmüyorum sonuçta sevgi vardı sonra dayak yedim evet onla bunlada olmadım metres başka bi kavram
canım saten yaptıklarına sonra pişman oluyo ağlıo özür dilio arkamı dönüp gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?