beni hizmetçi gibi gören kayınvalidem ve kocam:(

"daha ben nişanlıyken anneme bayram temizliğine git dedi.kesin kayınvalidem söylemiştir.iş çıkışı giitim gece on ikiye kadar bayram temizliğini yaptım.evlenincede tabi bu değişmedi." şu cümlenden sonra gerisini okumadım. Sen kendin gönüllü hizmetçi olmuşsun. Adamların suçu ne şimdi?
Kafana silah dayamadılar sanırım nişanlıyken temizlik yap diye, sen kendini iyi göstrmek için gittin. Şimdi batmaya başlaması çok tuhaf.

ay canım ya sen nasıl idare ediyorsun
Valla edemiyorum ki keşke bas edebilsem bide benimki kusmez bagirir çağırır konusur ama kusmez keşke kusse biliyo kuserse ee nasil eziyet edcek kime bagircak isinide biliyo bizim ki

kızlarrr bayram geliyor ne yapacam ben acaba.olaylardan sonra kayınvalidemi annesini ziyarete geldiğinde birkaçkere gördüm.bir tavırlı bir tavırlı anlatamam.ne yapıyorsun anne diyorum iyiyim diyip kafasını çeviriyor.benim ailemde eşime bir iyi ki sormayın.hiç bişey yokmuş gibi davranıyorlar.tavır yapması gereken benim ailemken onlar bana tavır yapıyor.durum böyle oluncada haftada dört gün orada olan ben hiç gitmedim.eşim gitti bazı akşamlar banada gel diye ısrar etmedi allahtan.şimdi onlar bana cephe aldı.valla kendilerini oyle bi haklı konumuna getiriyorlarki şaşırıyorum.hazmedemiyorum iyice.bayramda mecbur gidecem el opmeye ama tavrımı bende koyacam valla.gidipte yalakalık yapamam.sonra tepeme çıkıyorlar.kayınvalidem konuşmaz kesin zaten de ben de konusmam otururuz oyle karşılıklı.eşim çok üzülecek duruma ama ne yapayım.herkes kendine eder.anlasınlar artık bunu.sıkıntı basıyo valla bayram yaklaştıkça.

ayy bomba gibi bir bayram oldu.ilk sabah gittigimde bayramlaştım hiç bişey yokmus gibi hep eltimle konustu hiç suratıma bile bakmadı.kahvaltıdan sonra eltim hadi gidelim annemlere dedi eşine ve kalktılar,bende eşime dedim hadi bizde gidelim diye.normalde onlar giderdi ben hala kalırdım kadının geleni gideni oluyor diye yardım ederdim akşam uzeri kendi annemlere giderdim.eltim erkenden giderdi oysaki.hal boyle olunca kayınvalidemde cok saşırdı.kayın pederimde kurbana gitmek için bizimle beraber evden cıktı saat 11:30 du.benim annemin evi de cok yakın.beş dk.daha çayı koyduk demlenmesini bekliyoruz.saat 12.kayınvalidem aradı.hadi gelin kavurma yaparız yemek yersiniz diye.eşimde anne babam daha yeni gitti daha adam gelmedi bile ne yemeği dedi.e canım gelir birazdan dedi.eşimde gelince ararsın bizi geliriz dedi.okadar sinir oldum ki.annemlerde yarım saat bile oturmamızı istemediği cok belliydi.bide geleni gideni olacak ya ona kalmasın diye çağırıyor.çünkü alışık değil bayramda benim erken gitmeme.aklınca ben oğlumu arayımda bak nasıl getirtiyor dedi ama tutmadı tabi.eşime de dedim ben gelmiyecem yemeğe sen beni annemlere bırakırsın oradan geçersin dedim.(hem aksama zaten maç izlemeye gidecekti.)annenin beni çağırmadığı belli zaten dedim.eğer bana çok meraklı olsaydı suratıma bakardı sabah.surat yapması gereken benim ailemken bizimkiler sana oğlum yavrum diyorlar sizinkiler bana boyle davranıyorlar.eltimle çok iyi ya araları o gitsin.ayrıca yarım saat geçmeden neden arıyorki ayıptır dedim.bayram ziyaretlerine başladık.saat dort gibi eşimi aradı halanlar geldi gelin diye.yoldaydık zaten tekrar oraya geçtik halasıda zaten çok olmuş geleli beş dk sonra kalktı.bende onlarla beraber çantamı aldım kalktım tabi halasıda şaşırdı her geldiğinde beni orada gördüğü için anladı bişeyler olduğunu sen nereye gidiyon dedi.eşimin teyzesine gidiyorduk bizde bayramlaşmaya oraya gidecez dedim.kayınvalidem tabi yine buz gibi.eşime e yemek yeseydiniz dedi.eşimde hazırmı dedi.yarım saat sonra gelin hazırlıyacam dedi.eşim de bakarız dedi.babamlar kurbana gittiğinden onlarla bayramlaşamamıştık tekrar bizimkilere gittik bayramlaşmaya.tabi eşimin telefonlar durmuyor sürekli arıyor annesi.aksam eşim gitti sadece ben gitmedim.eltimi saat dörtte aramış yemege gelin diye.beni niye yarım saat gecmeden arıyorki.bayramın 3. günü gittiğimdede bir iyi davrandıki sormayın.herhalde eşimi gaza getirerek bişey yapamayacağını anladı.

hiç tartışmadan sürdürdüğün taktiğin harika canım başarılarının devamını dilerim..

Helal kız eşinin de aklı başına gelmiş çpk sevindim hiç bozma devam

ÇOK İYİ yapmışsın cnm bravooooo

yaa anlayamıyroum kocaya bu kadar köleleik neden o neden esimle aram bozulur diye düsünmüyo sen aman kavga olmasın diye daha nisanlıyken hizmey ediyosun bide bayram temizligine gidiyosn valla basta cokkkk büyük bi yanlıs yapmıssın

senin annem bile kaynananın evini temizleyemey yada yerlestirmeuye gelmesi bile sacma zaten kızını kullanıyolar tepki icin bile gelmememis lazım

senin annem bile kaynananın evini temizleyemey yada yerlestirmeuye gelmesi bile sacma zaten kızını kullanıyolar tepki icin bile gelmememis lazım
e canım çalışmayıp kaynanasına temizliğe hergün yardıma giden var da çalışıp temizliğe gitmenin gece 12 ye kadar bayram temizliği yapmakta neyin nesi tövbeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…