beni hizmetçi gibi gören kayınvalidem ve kocam:(

Bence az anneci olmakta kotu anne sonucta büyüten yani ama bi zaman sonra eş devreye giriyor, o da yaban dan geliyo sonucta evindenaayrılıyor kayinvalideler iyi davransa gul gibi gecinilir :) hayat iste ya kizlar herkesin cekecek çilesi var

Kayinvaliden yillarca seni beklemis.
Gelin bulsam da gunumu gun etsem diye herhalde.
Esin de annesinden dinlediyse yillarca, gelin gelecek de annem huzura erecek diye..
Simdi sen ariza cikariyorsun onlarin hesabina gore..
Uc yil alisip simdi wline bez almak zor olacak kayinvaliden icin.
Ve annesini elinde supurgeyle gordugunde yadirgayacak esin..
Alismak zor olur.
Ama alisirlar, insan neye alismiyor ki.

Benimkide aynısı ama farkı eşim bana yapma der ben evlendiğimde çalışmıyordum 1 yıl sonra işe girdim ve kayıvalidem çıldırdı ve en sonunda hizmet için binjni tutun ben uşağınız değilim demek zorunda kaldım anladımı hayır eltim yapıyomu die sorarsanız asla yapmaz ona diemez asla hizmet etmesi gereken benim hep bana yüklenir çünkü bence yapmayın yeter artık yoruldum diyip biraz eşinize naz yapın şuram ağrıyor belim tutuldu falan gibi belki yorulduğunuzu anlarsa eşiniz değişir

Cnm oncelikle Allah boylesi insanlari islah etsin ! Cahillikten gorgusuzlukten baska bisi degil ben hatirliyorumda dugunumun ertesi gunu dunyanin temizligini yaptirdilar bana ne balayi var ne bisi sonrasinda uc gun yerimden kalkamadim hastalandim ! kayinvalide demezmi eyvah gelin curuk cikti diye ! omrumden 15 sene gitti bir yil icerisinde o kadar psiliklerini temizlememe ragmen bana hala sen pissin derlerdi halbuki kendileri pis ve canima tak etti yeter artik dedim ve bosanmayi tercih ettim hatta ben ayni evde yasiyordum dusun artik ! kendini sakin ezdirme onlarada yuz verme sinirlerim tavan yapti su an ! bosan veya bosanma sen bilirsin o konuda bisi soyleyemem ama ya bu deveyi gudersin yada bu diyardan cekip gidersin sakin boyle bir aileye cocuk yapma ! Ben bosanmayi tercih ettim tabiki sebeplerim cok fazlaydi ama insani cileden cikartiyorlar ve kullaniyorlar ustelik ! Allah yardimcin olsun

Asıl Eşinin Annesinin Suratına Tükürmek Lazım! Köle Aldığını Zannediyor Hasbam!! Pis Kalpli Cadoloz İğrenç Domuşuk Kadın... Rabbim Islah etsin Kocanda adam değilmiş!!!

Eger tavrinda kararliysan kimse bisey yapamaz sen yine hizmetcilige devam edersen hersey eski haline doner agirligini koy.

Ozur dilerim de en buyuk hata sizde.kendinizi degersiz gorup ezdiren de sizsiniz.siz taviz verdiginiz surece de bu hep boyle gider.kendinize yazik edersiniz.cocugunuzun olmayisini yuzunuze acimasiz bir sekilde vuruyorsa siz daha neyi bekliyorsunuz Allah askina.Dislerinizi gosterin esinize de kaynaniza da.bence sizin evliliginizin sonu hic hayirli degil gibi.Yine de Allah bilir orasini.ama her seyde bir hayir var.cocugunuzun olmayisinin da bir hayri vardir bence. Merak ettigim ne oluyor da diliniz baglaniyor esinize ozellikle kaynananiza.

canim bende benzerini yasadim
ayni evde yasioduk gorumce ve
kaynana benden hep hizmet bekledi
kaynanam temizlik hastasiydi
yaptigimi begenmiodu
girumcemle birolup benim az
temizlik yaptimi soyluyorlardi
evime gectim sımdı cok şükür
onlara gittigimde pek bişe yapmıyorum
rutin şeyler birlikte masa toplamak falan bayram temizlinide kıKardeşine yaptırıo görümcemde yapıo bişeler çünkü
ben artıl yokum elimi bile sürmem sende agırlınokoy yazık perişan etöişin lendimi
rşin yüzünden bence eşine biraz gözdagı ver ve tavrını koy böyle olmaz

Suç sende yapma. Yapmazsan iskence mi edecekler. Silah zoruyla mi. Yillardir kendi ayaklarinla gidip yapiyorsun sonra dert yaniyorsun. Biz burda yardim edemeyiz. Sen gitmeyerek kendi duruşunu goster.

ay evet ya.boylede huyları var.evlenene kadar oğluna bukadar düşkün değildin.evlenince kıymetemi bindi diyesi geliyor insanın.

bundan sonra naz yapmamada gerek yok alayli:)iş yok naz yok.,:)

Gitmiyorum diyeceksiniz eşiniz kavga çıkarırsa. Beni sokaktan mı buldun deyin, kayınvalideniz size hizmetçi değil köle muamelesi yapıyor. Baştan vermişsiniz ipleri, nişanlı gelin kayın valide evi temizler mi? Şimdi artık palazlanın, sesiniz çıksın. Dırdır yapmadan çok net ifadelerle kararlı olduğunuzu gösterin.

boyle de huzurlu dglsnki..

cadica mesajını görünce gülümsedim resmen
çok zekice vallaha helal olsun :=)

cicisim diğer arkadaşlara katılıyorum seni bu kadar hırpalamalarına izin vermemelisin
tabiki tüm yaşananları bilemeyiz ama benim önerim eşinle güzelce doğru zamanda ve doğru kelimeleri seçerek konuşman.
dilerim eşin de ailesi de sana hak ettiğin değeri verir, üzüldüm durumuna

Ben bu tip durumlarda gelinlere kızıyorum.EZDİRMEYECEKTİNİZ.BAŞTAN KABUL ETMEYECEKTİNİZ.NİŞANLIYKEN GECENİN YARILARINA KADAR TEMİZLİĞE GİTMEYECEKTİN.Yine çok geç kalmış sayılmazsın.Yapmıyorum dersin olur biter.1-2 söylenir surat asarlar sonra alışırlar.MESAFE CANDIR

İste iyininçyeri yok bu dünyada ezsen nankörlk etsen kıymetli olursn. Mesafe koy kararlı ol cnm. Annene yapsan kocan söylenir .. gelin demek hizmetci demek değildir...

sen aman huzursuz olmayalim diye debeleniyosun, ama kendin huzurlu degilsin icinde.. huzur karsilikli verilir, bi kez itiraz ettginde olay cikiyosa, orda zaten saglam bi iliski yoktur ki.. yani demek sen iyiysen iyiler, degilsen olay cikacak.. herkes eri geldiginde susmak ve alttan almak zorunda.. efendi-kole iliskisi degil, evlilik bu evlilik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…