canım benim çok güzel şeyler söylüyorsun ama zaten tüm bunların sebebi eşi eşi ezdirmese meydan vermese tüm bunlar yaşanmaz zaten kaıdn alerjisi azmış kusuyor lavaboda adam annesinn sözüyle kadının hiç suçu olmadığı yerde yüzüne bakmıyorMerhaba valla iyi dayanıyor sunuz ama boşann diyenlere sesleniyorum neden boşansin bu çözüm değil öncelikle , kaynananizin yaptiklarinn agrinixa gitmemesi anormal olurdu. Ben daha okuyorum mesela benim iki abim var yengelerim hic bizim evde is yapmazlar çocuklar durmuykr der hele simdi kucuk yengem dogun yapcak hic yikamazdi son zamanlarda agirlasti biliyorum ama yer mutfaga bırakır bana kolay gelsin bilededemedi ki annem onlarin bebek mevlutlernde kadinn 54 yasinda her turlu hstalik var giderdi valla gelinler alinmasin ama gelinler şimdiki kaynanin evini temizlemk zorunda degil amaa yedigini ictigini yikayacak arkadaş abla sen de hic uzulme zamanla anlar degerini senin ve Allahim insallah sana yakin zamanda cocuk nasio eder :))( doktorlara git umudunu kaybetme
Evet abla da o zaman esiyle oturup konuşmalı, zor cunku elti bacak bacak ustunr otursun ablamiz is yapsın Allah kocasina akil versin ne guzel annesine saygılı is yapiveriyor daha be ben gurur duydum boyle is yapan değil! !!! Yalnis anlasilmasin boyle iyi yurekli yengem olsun isterdimtweety23 .!.:canım benim çok güzel şeyler söylüyorsun ama zaten tüm bunların sebebi eşi eşi ezdirmese meydan vermese tüm bunlar yaşanmaz zaten kaıdn alerjisi azmış kusuyor lavaboda adam annesinn sözüyle kadının hiç suçu olmadığı yerde yüzüne bakmıyor
4 dörtlük karısına annesinn sözüyle haraket ediyor
bu adaamamı çocuk versin bu kadın
kimse kimsenin yuvasını yıkma peşinde değil burada ama bu adam ölünceye dek değişmez hiçkmsenn huyu değişmiyor çünkü
keşke adam kendine çeki düzen verse annesine tepkisini koyup eşini kollayıp korusa da evliliğini kurtar diyebilsek ama kadının ömrünü yiyorlar hergeçen gün malesef
amacım polemiğe girmek değil kesinlikle
allah herkesi bişeyle sınıyor canım benm sende cadı görümce olsan gelinler belki iyi olurdu iyi insanları genelde allah cadı kişileri denk getiriyor gelin görümce kaynana vssEvet abla da o zaman esiyle oturup konuşmalı, zor cunku elti bacak bacak ustunr otursun ablamiz is yapsın Allah kocasina akil versin ne guzel annesine saygılı is yapiveriyor daha be ben gurur duydum boyle is yapan değil! !!! Yalnis anlasilmasin boyle iyi yurekli yengem olsun isterdim
:) istisnalar kaydeyi bozmaz canim çocuk olduktan sonra eşinle yeteri kadar ilgilenemediysen ondan sarılmştır annesinin etegine anneside pohpohluyosa durum kaçinilmaz olmuşturErkekler genelde öylemidir. Peki ya benim buzamana kadar herkül olup,çocuk olduktan sonra annesinin eteğine yapışan kocam istisnamı ? Zaten hep herşeyin anormali beni bulur
birazda kendi hatalarını bulmaya çaliş bence bir suç tek tarafli olmazseninde yaşadıların kolay değilmiş.ben zaten eltimin bakacağını hiç düşünmüyorum.3 tane oğlu var herzamanki gibi bi bana düşerse yine orada durun derim.kayınvalidemde zaten kendi kayınvaldesine bakmadı.maaşı var bakıcı tutulsun bakılsın dedi.bakıcı bakıyordu onada.ama eşim babaannesine çok düşkündü vefatında cok ağladı.kayınvaldemde tabi hergittiginde sanki cok meraklıymış gibi eşime duygu sömürüsü yaptı.''kaynanamda beni bırakıp gitti butun gün ağladım.kolum kanadım kırıldı.bu dünyada yanlız kaldım'' gibi.eşimde annem üzülüyor hadi gidelim.aman anne evde durup ağlama hadi bize gel.sanki çok meraklıydı kaynanasına,dünyada tek kalmış.5 tane kardeşi var en büyük zevkleri de hepsi toplaşıp bana laf sokmak.hergünde geziyorsun sen nasıl üzgünsün.eşim gelincemi üzülüyorsun diyemiyorum ya.
evlilik zor değil böyle yabancı unsurlar olmasa...Ablalar ne zormus evlilik
Bebeğim daha 2 aylık ,lohusalıktan çıkalı çok olmadı aksine ben ilgi bekledim ama yanılmışım asıl lohusa eşimmiş:) istisnalar kaydeyi bozmaz canim çocuk olduktan sonra eşinle yeteri kadar ilgilenemediysen ondan sarılmştır annesinin etegine anneside pohpohluyosa durum kaçinilmaz olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?