beni hizmetçi gibi gören kayınvalidem ve kocam:(

canım benim çok güzel şeyler söylüyorsun ama zaten tüm bunların sebebi eşi eşi ezdirmese meydan vermese tüm bunlar yaşanmaz zaten kaıdn alerjisi azmış kusuyor lavaboda adam annesinn sözüyle kadının hiç suçu olmadığı yerde yüzüne bakmıyor
4 dörtlük karısına annesinn sözüyle haraket ediyor
bu adaamamı çocuk versin bu kadın
kimse kimsenin yuvasını yıkma peşinde değil burada ama bu adam ölünceye dek değişmez hiçkmsenn huyu değişmiyor çünkü
keşke adam kendine çeki düzen verse annesine tepkisini koyup eşini kollayıp korusa da evliliğini kurtar diyebilsek ama kadının ömrünü yiyorlar hergeçen gün malesef
amacım polemiğe girmek değil kesinlikle

Haklıyken özür dilemekle kadını tepene çıkaran sensin farkında mısın?
Niye gidip özür diliyorsun. Terbiyesizlik ettiği için o özür dilesin.

Eşin zaten kavga etmeye bir sebep hep bulacak. Bu ömür böyle geçer mi?
Huzurumuz kaçmasın diye vara yoğa virgül gibi eğilerek geçici huzur bulursun daimi değil.

Kişiliğini konuştur, ben buyum işinize gelirse diye ver mücadeleni.
Öyle de kıymetin yok bari kendini ezdirme.

Kendini hizmetçi ettiren gelin de var misafir gibi kendini ağırlatmayı başaran da vallahi.
Baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..

Bence bayramı bekleme şimdiden ver mesajını alttan alttan, kimse öyle beklentiye girmesin.

Evet abla da o zaman esiyle oturup konuşmalı, zor cunku elti bacak bacak ustunr otursun ablamiz is yapsın Allah kocasina akil versin ne guzel annesine saygılı is yapiveriyor daha be ben gurur duydum boyle is yapan değil! !!! Yalnis anlasilmasin boyle iyi yurekli yengem olsun isterdim

allah herkesi bişeyle sınıyor canım benm sende cadı görümce olsan gelinler belki iyi olurdu iyi insanları genelde allah cadı kişileri denk getiriyor gelin görümce kaynana vss

[QUOb23, post: 36969699, member: 508381"]allah herkesi bişeyle sınıyor canım benm sende cadı görümce olsan gelinler belki iyi olurdu iyi insanları genelde allah cadı kişileri denk getiriyor gelin görümce kaynana vss[/QUOTE]
Hic bilmiyorum ablacim ben 18 yasindaim kucuk yengr 24 yas farki az cocuk olmafan kahvr icmeye gel bile demezdi deme zorunlulugi yok ama ben hep iyi davrandim ona hatta annemle alisverise cikardim birer tane de onlara t shirt satin alirdik annemler bir yere gitsin kucuk yenge gel yemek yiyelom demex ev buyuk gece yatnaya korkarım cagirmaz bende buyuk yengede kaliyorum napayim ve vurdimduymaz bisiy soyleyeyim o seyi begenirse cevap verir begenmezse asla yenge hala regl olmadim kafama takiyorum diyorum hii diyo

Biz gelinleri hizmettci diye aliriz diyen bir gorumcem,evlenip gittiginde anne evine donup hungur hungur aglamisti.tum isleri oyapiyor diye .....
Kendini ezdirme..yoksa hep oyle gider.tabikide yardimlasmak guzel,ama beklentiler farkli olmamak sartiyla.

[QUOT985, post: 36969769, member: 588770"]Biz gelinleri hizmettci diye aliriz diyen bir gorumcem,evlenip gittiginde anne evine donup hungur hungur aglamisti.tum isleri oyapiyor diye .....
Kendini ezdirme..yoksa hep oyle gider.tabikide yardimlasmak guzel,ama beklentiler farkli olmamak sartiyla.[/QUOTE]
Abla gorumcen buyuk konusmus vala bende gorumceyim ama kalplerini kirmam

bence bayram temizligi muhabbeti acilmazsa konusmayin esinizle bu konuyu
madem araniz balli birakin takmayin artik
ama sayet temizlikle ilgili bir sey dersede

bende bu konuyu konusacaktim annenlere temizlige gitmiyorum artik biliyorsun
bu yuzden bir yardimci tutalim temizlesin hazir tutmusken bir tanede bizim eve tutalim
de :)
akli basina gelsin
muthis derecede ezdirmissiniz kendinizi

Sen kendini basta ezdirmissin , taviz tavizi dogurur , nisanliyken baslamis bunlarin emri vakileri hicmi anlamadin.

Kaynanan kalksin isini yapsin, seni hizmetci okarakmi aldin , sanki bu kaynanalarin cocuklari ozel , gelinlerse cöplukten cikmis ..
Gelinlerinde bir ana kuzusu oldugunu unutuyorlar..
Yapma is felan, kocands yap derse kalk kendin yap dersin olur biter ne bu canim.

Erkekler genelde öylemidir. Peki ya benim buzamana kadar herkül olup,çocuk olduktan sonra annesinin eteğine yapışan kocam istisnamı ? Zaten hep herşeyin anormali beni bulur
:) istisnalar kaydeyi bozmaz canim çocuk olduktan sonra eşinle yeteri kadar ilgilenemediysen ondan sarılmştır annesinin etegine anneside pohpohluyosa durum kaçinilmaz olmuştur

birazda kendi hatalarını bulmaya çaliş bence bir suç tek tarafli olmaz

Nasıl bir insanmış kayınvalideniz ya. Sizi kullanmayı alışkanlık haline getirmiş resmen.
Benim kayınvalidem beni temizliğe çağırsa, anne ben kendi evimle uğraşamıyorum, sen yorulursan sana bir kadın bulalım o yapsın, derdim herhalde. Siz de çalışıyormuşsunuz, durumunuz müsaitse 100 TL - 200 TL ile huzurunuzu satın alırsınız ne olacak.
Yalnız bence eltinizle yarışmayın. Konunuzda sonuna kadar haklısınız bence ama eşinize ya da kayınvalidenize eltim yapmıyor, ben yapıyorum vs. gibi laflar etmek, açığını çıkarmaya çalışmak filan çok doğru gelmedi bana. Sonuçta esas doğru davranan eltiniz, şimdi durup dururken kadıncağız niye sizin yanlışınıza ortak olsun ki =) Siz devamlı onunla yarışırsanız hem eşiniz surat asar hem de kendi topuğunuza sıkmış olursunuz. Eltiniz kadar rahat olmak istiyorsanız onu eleştirmeyin, başkaları onun doğru davranmadığını düşünmesin ki siz de davanızda haklı çıkın.

:) istisnalar kaydeyi bozmaz canim çocuk olduktan sonra eşinle yeteri kadar ilgilenemediysen ondan sarılmştır annesinin etegine anneside pohpohluyosa durum kaçinilmaz olmuştur
Bebeğim daha 2 aylık ,lohusalıktan çıkalı çok olmadı aksine ben ilgi bekledim ama yanılmışım asıl lohusa eşimmiş
Evet annesi hep pohpohlar ,hele oğlu öhü öhü desin hemen yatak yorgan yatırır nane limon filan hastaruhlu hatun

böyle kocadan sogumustum
ve soguyunca evlilik bitmisti
kisa ve net
hersey düzelir mi saniyorsunuz
umarim yanilirim ama hic sanmiyorum

Boyle durumlarda bastan taviz vermemek gerek.aman kocamla aram bozulmasin diye ne dese yapmissiniz.bozulursa bozulsun...esiniz once erkek olsunda karisinin arkasinda dursun.erkeklik oyle esini ezmekle degil el ustunde tutmakla olur.

her erkek az çok anneci olur ama böylesine de yazıklar olsun. merhametsiz kayınvalideyi de Allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…