Beni ilgilendirmeyen sorunlar :D

Aman Allah'ım bedavaya gitmişim .Hatta üstüme adamlara bir sürü masraf yapmışım

Benimde öyle gene bana birşeyler alındı.Ama sorunlu ortak alınmalı dediler.Alinmasi için cirkeflik yaptılar.Bana perde halıyı ben ödüyorum ben secicem yaptı.Kv eşim param yok dedi.Babamla gelinlik Bindalli kiraladık.Esimde para yoktu.Mayista kuzeninin düğününe takım elbise aldı.Kendi düğünümüze kınaya düğüne takım elbise almış.Ayri ayrı ayakkabı dayanamadim kızdım.Bende insanım.3 takım elbise benim gelinliğin fiyatını geçmiştir.Dedim ben almadım ödemedim bunları dedi.Annesi alsa bile insan gelinine gelinlik almaz mi ? Bana giyilmiş gelinlik giymeyi teklif ettiler.Organizasyonun bindallisini giy dediler.Esim şimdi tam tersi konuşuyor.Ben sana ne dedim dene beğenmedim de para bulur istedigini alırdım gelinlik yaptı.

Aynı bizim adetler bizde kıza eşya verilmez sadece havlu nevresim tencere vs vs verilir nişanı kınayı erkek yapar ama takı kızın ailesine verilir ben vermedim takıyı ama yapmadılar Nisan kına erkek tarafı yaptı baldız yüzüğü anneye süt Hakki var ne saçmalık dedim yaptırmadım hala uygulanıyor mesela annem ister adetimiz diyo nasıl olsa ondan çıkan değil ona gelen adet oğlu yok bunlar hep huzursuzluk sebebi oldu erkek tarafı kinlerdi aileler görurmüyor annemin adet adet demeleri yüzünden hiç güzel şeyler değil Burda kızda uyanık ben anneme birşey yaptiramasamda saçma adetlere karşı çıkmıştım bilemiyorum evlenince sorun cikmasin diye ya bilenmeyin karışmayın yada ayrılsinlar cok huzursuzluk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…