- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 31
- Konu Sahibi Guzideakyol
-
Çok istediğimi anlatmak için söyledim.Tamam sen bebek istiyorsun, evde kus cıcek var ama sen bebek istiyorsun, bebek kıyafetleri bile aldın cok seviyorsun bebekleri. Bebegın olsun istiyorsun. Ben ikna oldum.
Bı de seksi boyle anlasarak birazdan sevısecez hazır ol diyerek yapmasak super olacak.
İnanın yaptım yatsıdan sonra benimsin dedi işte sonra yokNe olursunuz evlilik ne ya da erkekleri bilmeden evlenmeyelim lütfen hemcinslerime sesleniyorum bu ne tatlım adamı baştan çıkarsaydın aaa azcık işveli cilveli bekliyor heralde çoçuk gibi evet sizi istemiyor zaanımca yapma olgunlaş az bakakım takma bunlarıda kafana akışına bırak bir gün sen yanaş öbür gün yanaşmazsa sorun vardır alışırsınız
Kac yasındasınız beyin ve sen? Kac yıllık evlısıniz?Çok istediğimi anlatmak için söyledim.
Bunlar konu değil şu an ben çocuk istiyorum doğru olup olmaması değil konu fikrime saygı lütfenKac yasındasınız beyin ve sen? Kac yıllık evlısıniz?
Paramız var çocuğumuzu çok iyi yaşatacak şekildedertsiz basina dert istiyorsun :)
saka bi yana, gencsen bekle derim. birikim yap (eger ekonominiz iyi degilse).
bebege guzel bir gelecek kur ondan sonra cocuk yap.
benim cocugum yok ama yegenlerim var ve ne kadar zor oldugunu gordum.
sanirim o yuzden hic cocuk hayali kurmadim.
Allah hayirlisini nasip etsin ama rahat olmadan bebek yapma. mutlaka parasal sorunlari yoluna koyun. yapmasi kolay ama hem maddi hem manevi cok zor.
o yuzden gencligini yasa.
Sohbet ediyoruz ve yasını sordum fikrime saygı derkenBunlar konu değil şu an ben çocuk istiyorum doğru olup olmaması değil konu fikrime saygı lütfen
26 yaşındayım ben genç yaşta anne olmak istiyorum hepsi buSohbet ediyoruz ve yasını sordum fikrime saygı derken
İstiyorum diyor ayrıca korona yıllarca belki de bitmeyecekSorun eşinizin sizinle ilgilenmemesi mi bebek istememesi mi? Siz bilirsiniz ama çocuk düşünüyorsanız da şu corona gündeminin bitmesini bekleseniz daha iyi olmaz mı? İlk seferde olmaz diye düşünüyorsanız ya ilk seferde olursa?
Eşinizle açık açık oturup konuştunuz mu çocuk konusunu? İstiyor mu istemiyor mu, ne zaman düşünüyorsunuz bunları oturup karşılıklı konuştunuz mu?
İyi de 26 genc degıl kı normal.26 yaşındayım ben genç yaşta anne olmak istiyorum hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?