• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni istemeyen elbette çocuğumu da istemez

Eğer adetsen ve adetin bittiyse yada ilişkiye girdiysen imsaktan sonrada gusul alıp oruç tutabilirsin ama eğer adetin imsaktan sonra bittiyse ozman oruc tutamazsın önemli olan imsaktan önce olması 👍
Zaten öyle bir önceki yorumunuz sanki gusülsuzde oruç tutulurmus gibi anladım o yüzden öyle dedim zatn konu sahibi de gusülsuz ki oruç tutmadım falan diyo onunkie sacmalik cahillik bişey diyemiyorum

Çiçek var kuş var o var bu var ama bebekkk. Bebek oyuncak mı? Daha adamın neyi neden yaptığını bilecek kadar tanımadan ne yapacaksınız bebeği? Yarabbel.

Bu cavidan
Cavidan bir pembe gelin,karninda kurdelesi var
Cavidan aldigi dus bosa gitmesin diye once sevisiyor
Sonra yikaniyor
Bir tasla cok kus
Cavidanin kocasi sabirli, cavidana tahammul ediyor
Ahanda bak bu cavidan
İyi bak cavidana onun gibi olma
Aman ha
Koptummmm 😂😂

Corana yıllarca falan sürmeyecek, bunu bahane etmemelisin, çocuk iki kişilik bir karar acele edilmemesi gereken de bir konu. Çocuk olunca belki evli kalınır boşanma olmaz bunu hemcinslerimden de çok duydum ama siz daha doğru iletişim şeklini kuramıyorsunuz birbirinizle. Lütfen hayat bebek olunca o instagramdaki gibi olmuyor. Ben konudan eşinin istemediği düşünmedim seni sen biraz alıngansın sanki. Lütfen azıcık birbirinizin tadını çıkarın. Arkadaşım hamile içim gidiyor birşey olacak diye hastalık yüzünden

Ay yıne banlanabilirim ama icimde tutamayacagim

Bacim eger bu kadar cocuk istiyorsan git adamin ustune atla burda millete laf yetistirecegine ya, bu kadar tribe baglamayin kendinizi valla millet ne dese bir kulp bulmussun sanki rahminden kira aliyorlar.

Baska yazan oldu mu bilmiyorum ama bidahakine sevismeden önce duş almayi deneyin, sevisme sonrasi tekrar gusul alirsiniz, yani regl sonrasi dus almadan sevismeyi dusunemedim, adam da duş al diye vurguladigina göre, o da dusunememis 😆

Siz hep eşinizin size yaklaşmasını mı bekliyorsunuz? E hazırlanmışsınız niyetiniz belli, siz yaklaşsanıza...

2000 lira harcamayan çocuk yapmasın demiyorum hanımefendi. Ama herkes cocugu icin en iyisini yapmak istiyor. Henüz bez fiyatlarından pişik kremi fiyatlarından hastane kontrolünden asi fiyatlarından haberiniz yok, gayet normal. Çocuğunuz olunca siz de anlayacaksınız.
Bir bez 50 lira ki üç gün yetmez haftada 100 lira bez ayda 400 min, mama 150 civarı ayda ne kadar yer belli değil. Şuan ikizlere hamileyim ikimizde öğretmeniz. Geçen birkaç parça kişisel bakım malzemesi aldık. 1500 lira tuttu inanın masanın üzerine koydum ya 4 parça ya 5 parça bir şeydi. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. 10 bin gelirin olunca ona göre de giderin oluyor. 2 bin lira kazanan asgari ücret alan can işci senin gibi hastane odası süsleyeyim, çikolatalar yaptırayım, magnetler hazırlansın. Dış çekime gidelim diyemeyecek sen bunları yapacaksın ama senin 10 binin havada uçacak 🤷hiç kolay değilmiş dediğiniz gibi başa gelince anlıyor insan 🙏🙏

Beni bunaltan oydu zaten bu konu ile
Ben bu cümleyi kurmuş bir insanın cocuk istediğine çok inanamadım. Cocugu hayatı zindana çevirecek bir birey olarak görmek... bilemiyorum

Eşim bebeği istiyor mu istemiyor mu anlamadım bir istiyor gibi bir de istemiyor gibi.
Bir kere kavga esnasında çocuk olsun da hayatımız iyice zindan olsun çocuğu kullan demisti

Bir hemşire olarak söylüyorum bu virüs 2 3 sene dünyadan gitmeyecek bu da en az... Ve onunla yaşamayı öğrenmek zorundayız diğer hastalıklar gibi.
3 yıl mi?
Haziranda okullar açılacak diyorlar.
Ayrıca sonbaharda aşısı bulunmaz mı?
3 yıl çok fazla geldi..
Umarım 3 yıl olmaz.

Neden çocuk için bu kadar acele ediyorsunuz?

Eşinizin mi yaşı büyük???

Bir bez 50 lira ki üç gün yetmez haftada 100 lira bez ayda 400 min, mama 150 civarı ayda ne kadar yer belli değil. Şuan ikizlere hamileyim ikimizde öğretmeniz. Geçen birkaç parça kişisel bakım malzemesi aldık. 1500 lira tuttu inanın masanın üzerine koydum ya 4 parça ya 5 parça bir şeydi. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. 10 bin gelirin olunca ona göre de giderin oluyor. 2 bin lira kazanan asgari ücret alan can işci senin gibi hastane odası süsleyeyim, çikolatalar yaptırayım, magnetler hazırlansın. Dış çekime gidelim diyemeyecek sen bunları yapacaksın ama senin 10 binin havada uçacak 🤷hiç kolay değilmiş dediğiniz gibi başa gelince anlıyor insan 🙏🙏
Magnet yapmam olur biter magnetsiz de doğar çocuk saçma

Corana yıllarca falan sürmeyecek, bunu bahane etmemelisin, çocuk iki kişilik bir karar acele edilmemesi gereken de bir konu. Çocuk olunca belki evli kalınır boşanma olmaz bunu hemcinslerimden de çok duydum ama siz daha doğru iletişim şeklini kuramıyorsunuz birbirinizle. Lütfen hayat bebek olunca o instagramdaki gibi olmuyor. Ben konudan eşinin istemediği düşünmedim seni sen biraz alıngansın sanki. Lütfen azıcık birbirinizin tadını çıkarın. Arkadaşım hamile içim gidiyor birşey olacak diye hastalık yüzünden
Koronayı bahane etmiyorum o nerden çıktı

Back
X