- 27 Nisan 2020
- 184
- 77
- 13
- 31
- Konu Sahibi Guzideakyol
Oruca kurana namaza düşkünüm dediğim yeri gösterir misinizDinime çok düşkün biri değilim dini inancımı sorgulayamazsınız. Ben sizin gibi bakmıyorum hayata bu kadar basit.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruca kurana namaza düşkünüm dediğim yeri gösterir misinizDinime çok düşkün biri değilim dini inancımı sorgulayamazsınız. Ben sizin gibi bakmıyorum hayata bu kadar basit.
Ay şu an gerçekten merak ettim 1 yaşında bir bebek nasıl 2 bin lira harcıyor? Ben de çocuğuma mama yedirmeyi düşünüyorum en iyisinden hatta çevremde yedirenler de oldu ama 2 bin lira harcamıyorlar söylediğiniz şey çok mantıksız 2 bin lira harcamayan çocuk yapmasın mıK. Bakmayın ben eşinizi haklı buldum. Bebek hem maddi hem manevi olarak kolay değil. Ay ben çocukları çok severim diyince olmuyor. Iyice dusunup taşınmak lazım hele şu günlerde. 1 yaşında kızımın aylık bez mama krem kıyafet masrafı neredeyse 2.000 tl yi buluyor. çocuğa sen 150 liralık mama içiyordun şimdi durumumuz yok al 5 liralık mamayı iç de diyemiyorsun. Alıştığı standartta devam ettirmek istiyorsun, için yanıyor yoksa. Covid19dan dolayı maddi bakımdan çok endişeliyim kusura bakmayın umarım size yandırmamışımdır ama hayat çok zor. Bebek için doğru zamanı bulmak gerekiyor bence
Hepsinden haberim var herkes 2 bin lira harcamak zorunda da değil ayrıca gerekirse harcarız eşim ve ben ek gelirler hariç on bin lira kazanıyoruz çok şükür ben izne ayrılsam da birikimimiz var çok saçma bir düşünce yapısı aylık geliri sadece 3 bin olan insanlar var bu ülkede onlar ne yapsın ömür boyu çocuğu olmasın mı2000 lira harcamayan çocuk yapmasın demiyorum hanımefendi. Ama herkes cocugu icin en iyisini yapmak istiyor. Henüz bez fiyatlarından pişik kremi fiyatlarından hastane kontrolünden asi fiyatlarından haberiniz yok, gayet normal. Çocuğunuz olunca siz de anlayacaksınız.
Guzıde olur ya Allah yazmadı ve cocugun olmadı, ne yapacaksın. Hıc bu açıdan dusundun mu?Hepsinden haberim var herkes 2 bin lira harcamak zorunda da değil ayrıca gerekirse harcarız eşim ve ben ek gelirler hariç on bin lira kazanıyoruz çok şükür ben izne ayrılsam da birikimimiz var çok saçma bir düşünce yapısı aylık geliri sadece 3 bin olan insanlar var bu ülkede onlar ne yapsın ömür boyu çocuğu olmasın mı
O allahın takdiri ama olma ihtimali varken ben de anne olmak istiyorum olmuyorsa yapacak bir şey yokGuzıde olur ya Allah yazmadı ve cocugun olmadı, ne yapacaksın. Hıc bu açıdan dusundun mu?
İyi bari dusunuyorsun.O allahın takdiri ama olma ihtimali varken ben de anne olmak istiyorum olmuyorsa yapacak bir şey yok
Neyiİyi bari dusunuyorsun.
Olmama ihtimalini.
Bir hemşire olarak söylüyorum bu virüs 2 3 sene dünyadan gitmeyecek bu da en az... Ve onunla yaşamayı öğrenmek zorundayız diğer hastalıklar gibi.Hemşire Hanım iyi misiniz ?
Gerçekten soruyorum.
Korona günlerinde olmayan bebek için ağıtlar döşemişsiniz.
Korona günlerinde ne bebeği hemşire hanım?
Ben hemşire olsam 2 3 önlemle korunurdum.
Eşiniz korona günlerinde bebek istemiyor diye suçlu olmuş.
Çok şaşkınım hemşire hanım..
Bence salgın psikolojisinden bunlar..
Biraz ilginizi hobilerinize kaydırın..
Olmayan çocuğunuz koronadan sonra gelsin değil mi?
Merak etmeyin olmayan çoğunuz bu salgın geçtikten sonra dünyaya gelse daha mutlu olur..![]()
Çocuk istiyorum diye niye hemen en kötü ihtimali düşüneyim olmazsa dünyanın sonu değilOlmama ihtimalini.
Degıl tabi de sende çöllere dusup derbeder olacak potansiyel var, zarar gorme dıye şaaptım.Çocuk istiyorum diye niye hemen en kötü ihtimali düşüneyim olmazsa dünyanın sonu değil
Allah daha çok versin ama ya eşinizin çocuğu olmuyorsa adamı mı boşayacaksınız? ben bunu merak ediyorum. ya sizin çocuğunuz olmuyorsa???Aylık on bin liradan fazla gelirimiz var. Sanırım yeterlidir?
ya ondan ziyade bana adamı boşar gibi geliyor adamda sıkıntı varsa?Degıl tabi de sende çöllere dusup derbeder olacak potansiyel var, zarar gorme dıye şaaptım.
Bıseyı isterken kotu ihtimali de dusunmek zorundasın, sonunda şoka girme diye
Siz bir hemşire olarak böyle düşünüyorsanız bu virüsü ciddiye almayan bilinçsiz insanlara ne demeli bilemiyorum. Bu virüs gibi bulaşı yüksek olan ve ciddi sonuçlara sebep olan ama mevcut hayatın akışını değiştirmeyen ve sizin tabirinizle onunla yaşamayı öğrendiğimiz (!) kaç hastalık var söyler misiniz?Bir hemşire olarak söylüyorum bu virüs 2 3 sene dünyadan gitmeyecek bu da en az... Ve onunla yaşamayı öğrenmek zorundayız diğer hastalıklar gibi.
Nedense adamda sıkıntı olmadıgını dusunuyorum benya ondan ziyade bana adamı boşar gibi geliyor adamda sıkıntı varsa?
bu hanımın durumunda evlerden ırak Allah korusun zatenNedense adamda sıkıntı olmadıgını dusunuyorum ben
Gusulsuz oruç tutulmazDuş almanızla oruç tutmamanızdaki baglantıyı kuramadım şuan . Duş almamanız oruç tutmanıza engel değildir oruca niyet edip gusulu sonrada alabilirsiniz