- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Valla kredi mevzusunu bilmem nedir ne değildir fakat, küs ve kavgalı da olsanız bunu 3.şahıslara hissettirmek bence çok yanlış. Her ne olursa evinizde ki durumu evin dışındakilere asla yansıtmayın bence.
Ayrıca fazla alıngansınız, anlattığınız olayda ne var ki? gurur yapılacak birşey görmedim ben.
Evet çok çabuk kırılıyorum ama bence eşim böyle yaparak eltimi yüceltmiş oldu benide küçük düşürmüşBaşta bu tür ortamlarda aranızda gerginlik olduğunu hissettirmeniz, bence yanlış,diğer yanlışta hala gurur kırıcı birşeyler olduğunu düşünmeniz...Belliki çok hassas ,kırılgan bir yapınız var ama biraz musamaha göstermenizde fayda var,gerçekten yapı itibariyle alıngansınız!Bu yönünüzü törpüleyin çünkü gerçekten can sıkıcıdır eşiniz açısından.....
Evet çok çabuk kırılıyorum ama bence eşim böyle yaparak eltimi yüceltmiş oldu benide küçük düşürmüş
Bu şekilde kendine de ilişkine de zarar verirsin...Küçük düşmekle (ki bana göre böyle bir durum yok)ilgili çok vahim örnekler var!,yüce gönüllü olun ve biraz da olgun...bunlar size daha çok değer katar!Evet çok çabuk kırılıyorum ama bence eşim böyle yaparak eltimi yüceltmiş oldu benide küçük düşürmüş
bende üzerine bir laf demeyin. bu konuda aranızda bir sürtüşme olduğunu, adamı senin tembihleyip bunu dediği cok cok belli olur ve kendi kendini daha cok küçük duruma sokarsın.Hanımlar konuya geçiyorum hemen.
Geçen gün eşimle kavga ettik kredi konusu yüzünden ama farklı konularda açıldı baya tartıştık akşamına kv davet etmişti yemek için bizi ve diğer oğluyla eltimi.Akşam gittik tabi eşimle konuşmuyoruz bile moralimiz bozuk onlarda anladılar ama birşey sormadılar masada konuşurken eltim birşey sordu bana benimde kafam dalgın tabi kafamı salladım evet anlamında neyse eşim onun soru sorduğunu duymuş ama bana bakmadığı için görmedinkafamı salladığımı yada gördü bilmiyorum ve dedi ki bana dönüp "x birşey sordu sana" o an sinirden başım döndü kalktım masadan salona geçtim..
Ne demek bu ya duymasam bile ben orada çocukmuyum ki beni uyarıyorsun küçük düşürüyosun ona karşı haksız mıyım?
Neyse işte ertesi gün konuşmaya başladık dediki kızgındım seni sinir etmek için öyle söyledim gel uzatmayalım filan
Bende dedim ki annenlere gittiğimizde (her hafta bir gün kvlere gidiyoruz eltim ve kaynımda geliyo) ben aslında maslovayı uyarmazdım ama onu sinir etmek için öyle dedim. Diyceksin dedim oda tamam dedi.
Sizce haksızmıyım yani ne yapsam içim soğur bilemedim
Bide diyoli pat diye söylersem anlarlar senin istediğini bunu,bi konu aç bende söyliyim
Yok arkadaşlar bu artık gurur meselesi oldu benim için kesinlikle söylerse konu kapanır söylemezse herzaman konuşurum bu konuda sanki benden büyük birine cevap vermemişim saygısızlık etmişimde uyarıyo beni valla rüyalarıma giriyor gece
Evet çok çabuk kırılıyorum ama bence eşim böyle yaparak eltimi yüceltmiş oldu benide küçük düşürmüş
Hanımlar konuya geçiyorum hemen.
Geçen gün eşimle kavga ettik kredi konusu yüzünden ama farklı konularda açıldı baya tartıştık akşamına kv davet etmişti yemek için bizi ve diğer oğluyla eltimi.Akşam gittik tabi eşimle konuşmuyoruz bile moralimiz bozuk onlarda anladılar ama birşey sormadılar masada konuşurken eltim birşey sordu bana benimde kafam dalgın tabi kafamı salladım evet anlamında neyse eşim onun soru sorduğunu duymuş ama bana bakmadığı için görmedinkafamı salladığımı yada gördü bilmiyorum ve dedi ki bana dönüp "x birşey sordu sana" o an sinirden başım döndü kalktım masadan salona geçtim..
Ne demek bu ya duymasam bile ben orada çocukmuyum ki beni uyarıyorsun küçük düşürüyosun ona karşı haksız mıyım?
Neyse işte ertesi gün konuşmaya başladık dediki kızgındım seni sinir etmek için öyle söyledim gel uzatmayalım filan
Bende dedim ki annenlere gittiğimizde (her hafta bir gün kvlere gidiyoruz eltim ve kaynımda geliyo) ben aslında maslovayı uyarmazdım ama onu sinir etmek için öyle dedim. Diyceksin dedim oda tamam dedi.
Sizce haksızmıyım yani ne yapsam içim soğur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?