Beni küçük düşürdü

Başta bu tür ortamlarda aranızda gerginlik olduğunu hissettirmeniz, bence yanlış,diğer yanlışta hala gurur kırıcı birşeyler olduğunu düşünmeniz...Belliki çok hassas ,kırılgan bir yapınız var ama biraz musamaha göstermenizde fayda var,gerçekten yapı itibariyle alıngansınız!Bu yönünüzü törpüleyin çünkü gerçekten can sıkıcıdır eşiniz açısından.....

Evet çok çabuk kırılıyorum ama bence eşim böyle yaparak eltimi yüceltmiş oldu benide küçük düşürmüş

Olgunluk yok, tartışmanızı aile meclisine taşımışsınız. Muhtemelen insanlar sizin yüzünüzden gerilmişlerdir.
Öfke kontrolü yok, çok saçma bir sebeple sinirden başınız dönebiliyor.
Ama kapris var, alınganlık var.
Eşiniz insan içinde size sinirli diye böyle bir şey söylediğini ifade edince ne olacak?
Egonuz mu okşanacak?
Daha gururlu bir insan mı olacaksınız?
Siz bence kendinizi fazla önemsiyorsunuz.

Evet çok çabuk kırılıyorum ama bence eşim böyle yaparak eltimi yüceltmiş oldu benide küçük düşürmüş

Ya neden olaya böyle bakıyorsunuz, yani bazen toplum içinde uyarılar olabilir. Burada çoğu kişinin başına gelmiştir. Birini yüceltmek bu kadar kolay değil yani. Lütfen kusura bakmayın ama, inanın kendi adıma konuşuyorum sizin karakterinizde birini asla hayatımda tutmazdım. Bence bu alınganlık huyunuzu törpülemeye çalışın,inanın bir süre sonra eşinizde sıkılacaktır. Hayatı ne kendinize ne de eşinize zehir etmeyin.

Bu şekilde kendine de ilişkine de zarar verirsin...Küçük düşmekle (ki bana göre böyle bir durum yok)ilgili çok vahim örnekler var!,yüce gönüllü olun ve biraz da olgun...bunlar size daha çok değer katar!

Esiniz sizi fazla idare ediyor galiba ondan bu tavri aldiniz devlet meselesi haline getirdiniz, yapmayin bunlar yipratici seyler kendine ozguvenin olsun onu bunu eltiyi dusunurseniz boyle basit bir konuda sen uzulursun sonra bizler neler duyup yasiyoruzz

böyle küçük şeyleri büyütme ama üsütünüde örtme cünkü küçüklere boyun eğince daha büyüğünü yapailir aranzdaki sorunları onlara yansıtmamaya calısın

bende üzerine bir laf demeyin. bu konuda aranızda bir sürtüşme olduğunu, adamı senin tembihleyip bunu dediği cok cok belli olur ve kendi kendini daha cok küçük duruma sokarsın.
sessizlik bazen daha iyidir.
ayrıca bir şey olduğunu zaten anlamışlar yazmışsın... onlarda kocanın bu hareketini kınamışlardır merak etme.
etmeseler önemli değil herkesin başına böyle saçma durumlar gelir.
yada sen söyle eltine...görüyor musun iki kavga ettik herkesin içinde çocuk gibi "duyuyor musun dedi bla blaa , hepsi aynı bunların diye lafa gir kahveye bağlayın sonra da çiğ börek yiyin

bence eşiniz bu konuyla ilgili açıklama yapmasın çok saçma olur sadece sizi onların yanında yuceltsın ...

Bence küçük dusurmemis kizgin oldugu icin size laf sokmak diyim oyle bir cabaya girmis.
Zaten kendide bunu itiraf etmis.
Aranizda nasil ilişki bilmiyorum ama ben boyle nadirde olsa küstugumuz zaman naz yaparim.
Mesela orda ben olsam canim kafami salladim gormedin mi az bir guzel karina bak derim gulerim.
Boyle boyle onun anlicagi ufaktan laflar carpitirim.

Bide diyoli pat diye söylersem anlarlar senin istediğini bunu,bi konu aç bende söyliyim

Herkesin içinde senden Özür dilesin. Desin ki kusura bakmayın geçen hafta karimi kırdım davranışımla. Ben ondan Özür Diledim gönlünü aldım. Ama sizin yanınızda da Özür dilemek istiyorum.

Ben sana hak veriyorum. Böyle 3-5 kere daha davransa o insanların yanında, kimsenin sana saygısı kalmaz.

İnsanlar genelde aman abartıyorsun demişler. Çünkü çok göze batmayacak birsey bu. Hani esini sen taniyorsun 40 yilda bir bisey ise affetmissin zaten usteleme. Ama iste her kizdiginda abuk sabuk bir çıkışı olursa kötü. Çünkü böyle böyle birikir sonra bir bakmissin once kv sonra elti vs densiz densiz konuşmaya başlamislar seninle. O sebeple senin o ailenin önündeki itibarını zedeleyecek bir harekette bulunmuş. Onların yanında Özür dilerse faydali olur.

Bunda küçük düşecek bir şey yok ki kredi olayını bilmiyorum önemli olayların üzerine gidin masa muhabbeti ne ki yani o kadar sorunlar olur ki evlilikte bunlar tuz biber bence bir de ailelerin yanında kavgalı olduğunuzu ya belli etmeyin ya da kavgalıyken gitmeyin ailelere yansıyınca iş hiç hoş olmuyor esas o zaman dile düşmüş oluyorsunuz

Sen ne zaman kücük düsürülmüs olursun biliyormusun? Esin cidden annesine "ben maslova'yi uyarmazdim ama onu sinir etmek icin yaptim" derse. Cünkü ortada birsey yok, millet unutmus bile olur fakat o cümle ile ne kadar kücük hesaplar pesinde oldugun belli olur.

Ben halen söylenen laftaki sorunu anlamiyorum. Benim esim yada arkadaslarimda yapar bunu. Soruyu duymamis olabilirim. Bunun nesi yalnis? Asil yalnis olan ikinizin yüzünden milletin diken üstüne oturmasi ve oradada senin olay yapman.

Orada esin degil, sen kendini kücük düsürdün. Eger biri özür dilemeliyse o'da sensin.

Millet kavgali oldugunuzu anlamis kocanizinda gerginlikten boyle yaptigini herkes nalamistir bana kalirsa herkes unutup gitmistir bunda uzatilacak birsey yok uyarinizi yapmissiniz konuyu kapatin asil esinizin aciklama yapmasi ikinizi kucuk dusurur millete karsi cocuk gibi hala bunu tartisiyorlar mi dedirteceksiniz kendinize.

Sorunlarınızı yansıtamama konusunda başarısızsanız
mümkün olduğunca son dakika da olsa
aksilik çıktığını öne sürerek gitmemeyi tercih edin.
Çünkü
sofrada beş karış suratla oturan insanlar olarak o kadar kötü bir enerji yayıyorsunuz ki etkilenmemek mümkün değil.
Kafa sallamak nedir mesela.
Eşinin söylediği şey senin sofrayı terketmenin yanında hiçbir şey değil.

Gittiğiniz zaman ikiniz birden o gece yaşanılanlar için
özür dilemelisiniz. Birbirinizden değil orada bulunanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…