Beni küçük düşürdü

anlamadım siz eşinizi uyarmıyor musunuz birine cevap vermediğinde.
ben eşimi uyarırım, hatta o da teşekkür eder, duymamışım diyerek.

Yanlış anlamayın ama sizin tekrar kvde o konuyu açmanız asıl sizi küçük düşürür. Aaa bak ewde kocasıyla kavga etti şimdide kendini küçük düşmedim kiii moduna sokuyo derler.
Bence hiç abartılacak şey değil ayrıca.... Lafı yeri geldiğinde söyleyin , sonrasında bi anlam ifade etmiyor.

Yeni banı kalkmış biri olarak bi süre yorumlarıma yanlış anlamayın diye başliycam sanırım burdan uzakta vakit geçmiyo

Ama eltimde bi tuhaf oldu yani bi havalara girdi inan bunu farkettim

Çok fazla dizi karakterlerine özeniyorsun sanırım. Bunda küçük düşecek ne var?
Ne alakası var ki anlamadım
böyle küçük şeyleri büyütme ama üsütünüde örtme cünkü küçüklere boyun eğince daha büyüğünü yapailir aranzdaki sorunları onlara yansıtmamaya calısın
Aynen öyle işte. Yüzden üstünü örtmem

bence eşiniz bu konuyla ilgili açıklama yapmasın çok saçma olur sadece sizi onların yanında yuceltsın ...
Yüceltse bile en azından özür dilemeli
Herkesin içinde senden Özür dilesin. Desin ki kusura bakmayın geçen hafta karimi kırdım davranışımla. Ben ondan Özür Diledim gönlünü aldım. Ama sizin yanınızda da Özür dilemek istiyorum.
Kesinlikle bunu yaparsa zaten tamamen unuturum olayı

Aynen öyle şu an yaptığı hatanın farkında değil dediğin gibi kimsenin saygısı kalmaz ben şimdi ğipazartesiyi nasıl bekleyeceğim

Olabilir uyarmada değil sorun sorun ses tonunda ayrıca kızarak söylefi azarlar gibi yani

anlamadım siz eşinizi uyarmıyor musunuz birine cevap vermediğinde.
ben eşimi uyarırım, hatta o da teşekkür eder, duymamışım diyerek.
İşte uyarmadan ıyarmaya fark var

Konu sahibi sen misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…