Beni kullanmak mı istiyor?

kardelenlerinsesi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
113
43
98
Merhaba hanımlar. Diğer konumda bahsetmiştim . Biriyle tanıştım ama bir zaman sonra boşanmamı bahane etti demiştim ben o gün orada o konuşmayı muhabbeti bitirdim ve engelledim. Daha sonra engellediğim için sosyal medyadan bana kızan mesajlar atmış ve bende ona cevap olarak ..ilklerini seninle yaşayacak kızı bul ben sana göre değilim dedim ve birdaha yazmadım aradan aylar geçti ve annesiyle aynı şehirde yaşadığım için benden yardım istedi annesi bir kaza geçirmiş ve ben sağlıkçı olduğum için benden yardım istedi ben yardımı kabul ettim tekrar engelleri kaldırdım ve umutlandım . Belki beni sever dedim. Sevsin istedim çünkü ben bu adamı sevmiştim , bana boşandığın için olmaz diyene dek. Araya birilerini sokarak annesine yardım ettim. Sonra kendisi yaşadığım şehire geldi buluşmak istedi . Önce red ettim yardım ayrı bu ayrı dedim ama kendim dayanamadım tamam dedim . Çünkü zaten gidecekti ve içimde kalırdı. Buluştum çok güzel sohbet ettik . Yazıştık bayramda ben karantinada olduğım için evden çıkamadım ama oda tekrar teklif etmedi. 2. Buluşmayı 3 gün evvel ben teklif ettim buluştuk gezerken elimi tutmak istedi izin verdim . Çok mutlu oldum aradığım şey buymuş gibi hissettim , pazar günü idi bu buluşma beni eve bıraktıktan sonra nokta dahi atmadı 2 gündür de aramadı bende birşey yazmadım. Heves miyim, kafası mı karışık ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Bir an sil at diyorum ama içimden kesip atamıyorum..Bana neler önerirsiniz .

En başından söylemiş olmaz diye. Siz de elimi tuttu mutlu oldum diyorsunuz. Bir garipsiniz yani.Heves aliyor iste.Buluşmanın devamı da gelmemiş konu üzerinde düşünmeye değmez

Sizi kullanmıyor
Siz ona yakin davrandığınız için o da sevgilisi yok demek ki, takiliriz nolcak kafasinda bence
Çünkü sırf boşanmış diye bir kadını istemeyen erkegin kafa yapisi az cok bellidir.
Aranizda ileri boyutta bir sey olursa o sizi kullanmis olmayacak, "sen de istedin ben de istedim yaşadık bitti" olacak
Ilgi her insanin hosuna gider bu beyefendi de ilginizden hoşlanmış karsilik vermiş hepsi bu.
Kendinizi kaptirmayin üzülürsünüz

Annesine yardım etmenizden dolayı yakınlık hissedip buluşmak istemiş sonrasında hiçbir şey yazmamış çünkü ileri gitmek istememiş ama her defasında siz yazmışsınız o da iyi madem demiş kabul etmiş. Kullanmak değil de hoşlanıyor ama güçlü hisleri yok diyelim.

Teşekkür ederim

“ilklerini seninle yaşayacak kızı bul ben sana göre değilim “ bu nedir ya?kendi değerinizi yerle bir etmişsiniz. hem trip atıp hem de adama açık kapı bırakıyorsunuz, siz böyle yaptıkça o da kendini karşı konulmaz zannedip havalanıyor. Bilirim böyle gereksiz tipleri.
Çok boş bir muhabbet. Bir kere engelleyin bir daha ASLA açmayın.

Gecenler olayin bi benzerini yasadim. Bulustuk sarildik öpüstük koklastik sonrasinda adamdan 5 gün ses seda cikmadi. Ben de "eee seninle mi ugrasicam be" dedim kendi kendime ve heryerden sildim.
Hic bulasma, senin istedigin gibi bi iliskiyi bu adamla yasayamazsin.

Yaw size sadece boşandığınız için değersiz muamelesi yapacak, sonra işi düştüğünde yardım isteyecek kadar yüzsüz olacak.

Adam bariz almış gazı, bu bana her türlü tav diyor. Canı sıkılırsa gelir yine takılmalık... yerinizde olsam ben açık kapı bırakmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…