- 16 Eylül 2015
- 113
- 43
- 98
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
En başından söylemiş olmaz diye. Siz de elimi tuttu mutlu oldum diyorsunuz. Bir garipsiniz yani.Heves aliyor iste.Buluşmanın devamı da gelmemiş konu üzerinde düşünmeye değmezMerhaba hanımlar. Diğer konumda bahsetmiştim . Biriyle tanıştım ama bir zaman sonra boşanmamı bahane etti demiştim ben o gün orada o konuşmayı muhabbeti bitirdim ve engelledim. Daha sonra engellediğim için sosyal medyadan bana kızan mesajlar atmış ve bende ona cevap olarak ..ilklerini seninle yaşayacak kızı bul ben sana göre değilim dedim ve birdaha yazmadım aradan aylar geçti ve annesiyle aynı şehirde yaşadığım için benden yardım istedi annesi bir kaza geçirmiş ve ben sağlıkçı olduğum için benden yardım istedi ben yardımı kabul ettim tekrar engelleri kaldırdım ve umutlandım . Belki beni sever dedim. Sevsin istedim çünkü ben bu adamı sevmiştim , bana boşandığın için olmaz diyene dek. Araya birilerini sokarak annesine yardım ettim. Sonra kendisi yaşadığım şehire geldi buluşmak istedi . Önce red ettim yardım ayrı bu ayrı dedim ama kendim dayanamadım tamam dedim . Çünkü zaten gidecekti ve içimde kalırdı. Buluştum çok güzel sohbet ettik . Yazıştık bayramda ben karantinada olduğım için evden çıkamadım ama oda tekrar teklif etmedi. 2. Buluşmayı 3 gün evvel ben teklif ettim buluştuk gezerken elimi tutmak istedi izin verdim . Çok mutlu oldum aradığım şey buymuş gibi hissettim , pazar günü idi bu buluşma beni eve bıraktıktan sonra nokta dahi atmadı 2 gündür de aramadı bende birşey yazmadım. Heves miyim, kafası mı karışık ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Bir an sil at diyorum ama içimden kesip atamıyorum..Bana neler önerirsiniz .
Teşekkür.Ederimsevgili olmayalım ama yakınlaşmalarımız olsun kafasında.. yaşadıklarınız çok tanıdık geldi bana, bu adama daha fazla bağlanmayın ilerde üzülen siz olursunuz..
Teşekkür ederimBenim bile kafam karıştı yaşadıklarından ne desem bilemedim ben birine heleki aynı şehirde olmayan birine bu denli aklımı fikrimi düşüncelerimi bağlamam. Bağlayamam.
Adam baştan olmaz demiş. Sevişip takılmak istiyorsan devam en fazla bunu verebilir bu adam sana bence.
Teşekkür ederimSizi kullanmıyor
Siz ona yakin davrandığınız için o da sevgilisi yok demek ki, takiliriz nolcak kafasinda bence
Çünkü sırf boşanmış diye bir kadını istemeyen erkegin kafa yapisi az cok bellidir.
Aranizda ileri boyutta bir sey olursa o sizi kullanmis olmayacak, "sen de istedin ben de istedim yaşadık bitti" olacak
Ilgi her insanin hosuna gider bu beyefendi de ilginizden hoşlanmış karsilik vermiş hepsi bu.
Kendinizi kaptirmayin üzülürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?