- 20 Haziran 2019
- 117
- 141
- 53
- 36
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Duygusal bir hissiniz var mıydı peki?Gecenler olayin bi benzerini yasadim. Bulustuk sarildik öpüstük koklastik sonrasinda adamdan 5 gün ses seda cikmadi. Ben de "eee seninle mi ugrasicam be" dedim kendi kendime ve heryerden sildim.
Hic bulasma, senin istedigin gibi bi iliskiyi bu adamla yasayamazsin.
Teşekkür ederim.Kalbinizi değilde, aklınızı kullanırsanız hemen silip atarsınız.
Adam başta belirtmiş boşanmış biriyle olmaz diye o yüzden zamanınıza yazık etmeyin, sizi bu şekilde seven değer veren biri çıkacaktık muhakkak.
Teşekkür ederimSizi kullanmıyor
Siz ona yakin davrandığınız için o da sevgilisi yok demek ki, takiliriz nolcak kafasinda bence
Çünkü sırf boşanmış diye bir kadını istemeyen erkegin kafa yapisi az cok bellidir.
Aranizda ileri boyutta bir sey olursa o sizi kullanmis olmayacak, "sen de istedin ben de istedim yaşadık bitti" olacak
Ilgi her insanin hosuna gider bu beyefendi de ilginizden hoşlanmış karsilik vermiş hepsi bu.
Kendinizi kaptirmayin üzülürsünüz
İnşallahKalbinizi değilde, aklınızı kullanırsanız hemen silip atarsınız.
Adam başta belirtmiş boşanmış biriyle olmaz diye o yüzden zamanınıza yazık etmeyin, sizi bu şekilde seven değer veren biri çıkacaktık muhakkak.
Duygusal bir hissiniz var mıydı peki?
Bosanmış olmanızı ne kadar kafasına takmış ne sacma bana sanki sizinle gönül eglendirme niyeti oldugunu siz kullanmak istiyor gibi geldi yanlış anlamayınMerhaba hanımlar. Diğer konumda bahsetmiştim . Biriyle tanıştım ama bir zaman sonra boşanmamı bahane etti demiştim ben o gün orada o konuşmayı muhabbeti bitirdim ve engelledim. Daha sonra engellediğim için sosyal medyadan bana kızan mesajlar atmış ve bende ona cevap olarak ..ilklerini seninle yaşayacak kızı bul ben sana göre değilim dedim ve birdaha yazmadım aradan aylar geçti ve annesiyle aynı şehirde yaşadığım için benden yardım istedi annesi bir kaza geçirmiş ve ben sağlıkçı olduğum için benden yardım istedi ben yardımı kabul ettim tekrar engelleri kaldırdım ve umutlandım . Belki beni sever dedim. Sevsin istedim çünkü ben bu adamı sevmiştim , bana boşandığın için olmaz diyene dek. Araya birilerini sokarak annesine yardım ettim. Sonra kendisi yaşadığım şehire geldi buluşmak istedi . Önce red ettim yardım ayrı bu ayrı dedim ama kendim dayanamadım tamam dedim . Çünkü zaten gidecekti ve içimde kalırdı. Buluştum çok güzel sohbet ettik . Yazıştık bayramda ben karantinada olduğım için evden çıkamadım ama oda tekrar teklif etmedi. 2. Buluşmayı 3 gün evvel ben teklif ettim buluştuk gezerken elimi tutmak istedi izin verdim . Çok mutlu oldum aradığım şey buymuş gibi hissettim , pazar günü idi bu buluşma beni eve bıraktıktan sonra nokta dahi atmadı 2 gündür de aramadı bende birşey yazmadım. Heves miyim, kafası mı karışık ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Bir an sil at diyorum ama içimden kesip atamıyorum..Bana neler önerirsiniz .
Sanırım öyle teşekkür ederim..Bosanmış olmanızı ne kadar kafasına takmış ne sacma bana sanki sizinle gönül eglendirme niyeti oldugunu siz kullanmak istiyor gibi geldi yanlış anlamayın
Umarım sizin gibi kararlı olurum.Yani hoslanti vardi. Daha yeni tanidigim bi adama karsi sevgi besleyecek degilim. Aslinda klasik kadin-erkek arasinda olabilrn bir cekim ve hoslanti vardi, flört durumu bariz vardi yani ben kafamda kurmadim
Umarım sizin gibi kararlı olurum.
Teşekkür ederimEger normal bi iliskim olsun istiyorsan ben sana söyliyim bu adamla üzülürsün, sadece vakit kaybı
İşini gördürmüş, Yine kendi içinde vefalıymış ( kendine göre ) aşık olduğunu bildiği için iki gönlünü edeyim demiş. hepsi bu.
Teşekkür ederim bugün ona veda mesajı attım . Ve sadece ne oldu yazmış. Unutmam biraz zaman aşacak ama tavsiyeniz için sağolun1 hafta- 10 gün kadar bekleyin. Mesaj falan da atmayın. Baktınız ki karşı tarafta ses seda yok, silin o zaman
Hayırlısı olsun inşallah. Umarım bir an önce unutup yolunuza bakarsınız. Allah gönlünüze göre versin.Teşekkür ederim bugün ona veda mesajı attım . Ve sadece ne oldu yazmış. Unutmam biraz zaman aşacak ama tavsiyeniz için sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?