Beni kullanmak mı istiyor?

Teşekkür ederim

Bosanmış olmanızı ne kadar kafasına takmış ne sacma bana sanki sizinle gönül eglendirme niyeti oldugunu siz kullanmak istiyor gibi geldi yanlış anlamayın

1 hafta- 10 gün kadar bekleyin. Mesaj falan da atmayın. Baktınız ki karşı tarafta ses seda yok, silin o zaman

Once benimle gorusup zaman gecirip sonra da bosandim diye beni istemeyecek adama donup de bir daha sumugumu atmam, birak ki bir de yardim edicem, daha neler. Adam aylar sonra sizinle annesinin saglik sorunu icin iletisim kurmus, yani isi hallolsun diye kisacasi. Keske duygulariniza yenik dusmeseydiniz. Ben her zaman suna inandim; birini seveceksen o kisi karakterli biri olmali, karsilik goremeyeceksen bile en azindan duzgun bir adami sevdim dersin, onurun zedelenmez. Boylesi adamlar insanin kendine ozsaygisini yitirtir. Hicbir sekilde iletisim kurmamanizi oneririm bu sahisla bundan sonra.

Annesine yardım ettiğin için sadece size karşı iyi davranmış olay bu. Bu tip adamlar annelerinin seçtikleri kızlarla evlenirler. Ne yapacaksın ana kuzusunu? Seni olduğun gibi sevecek bir insan evladı çıkacaktır karşına.

Açıkcası boşandığın için seni istemiyorum diyen bir adamın annesinden banane derdim
Engelle gitsin hiç uğraşma

Gezerim eğlenirim iş ciddiye kalırsa postayı koyarım hayata bakışında bi adam sizi şadece üzer

Teşekkür ederim bugün ona veda mesajı attım . Ve sadece ne oldu yazmış. Unutmam biraz zaman aşacak ama tavsiyeniz için sağolun
Hayırlısı olsun inşallah. Umarım bir an önce unutup yolunuza bakarsınız. Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…