Beni kullanmak mı istiyor?

Size bastan evliligi düşünmediğini söylemiş karsi taraf ve buna rağmen ümitlenmenz normal diyelim ama ustune birde her teklifine olumli donus yapmanız bana cok tuhaf geldi. Adam zaten sizi cepte saniyo ve bu tarz dusunen erkek ne kadar severse sevsin bence rahat davraniyor. Nasl olsa cepte matigi ile bakiyor , erkekelrin bakis acisi bu . Gurur bi kadina yerine kullnadilgi sürece cok yakisan birsey bence. Kısaca;O size evlilik dusunmediginj söyledikkten sonra değil ikinci bulusmayi sizin teklif etmenz, asla mesajina dahi olumlu tek yant vermemis olmanizi isterdim

Erkeklerin duygusal durumu kadınlar gibi çalışmaz , daha çok anlıktır ve unutmaya,
Ve kullanmaya meyillidir, o ne yaptığını çok iyi biliyor , sizinle kedi fare oyun içerisine girmiş ,
her ne yapıyorsa,tutarlılığı yok, yarında yok

İlklerini yaşayınca noluyomuş..
Bi hoşt yaaa
Ben mi fazla delikanlıyım acaba! Ben birini sevdikten sonra onun ilki olmuş olmamış umrumda olmaz..
kalk silkelen, kendi değerini bil!
İlklerini onunla yaşamadın diye pervane olma sakın! Çok istiyorsa o sana gelecek o sana olacak! Senden bir tane daha yok! Lütfen!!

boşanmanızı en başta sorun etmiş bir adam... mantık zaten açık ama ben dillendirmek istiyorum. bakire değilsin o yüzden ciddi bişi olmaz demek istemiş. peki sonra ne olacak? hadi diyelim aşık oldu size... hadi diyelim aşkından evlenme teklif etti. ailesi vs karşı çıktı yada çıkmadı. herkesi karşısına aldı evlendiniz. 3 gün sonra bir konudan (başka bir konudan) kavga ettiniz. yüzünüze vurmayacak mı bu durumu? yani bunu yapan çok erkek var. annemin arkadaşı bi kadın var. 2. evliliği yaptı. ikinci eşinin ilk evliliğiydi. modern de bir beyfendiydi. dıştan öyle gözüküyordu. hatta evlilik öncesi bile sorun etmemişti eşinin boşanmış olmasını. evlendikten sonra kadının burnundan getirdi. 10 sene sürdü evlilikleri. hadi çocuk var dayanayım dedi. sonra baktı olacak gibi değil boşandı... sizinki baştan falsoyu vermiş. bence beklentiye girmeyin. zihniyetler değişmez çünkü!

Teşekkür ederim

Erkrkler,belli bir yasin uzerinde olan vrya basindan evlilik gecmis veya bakire olmayan kadinlari ,kendi mukemmel kiziyla evlenene kadar ,kullanilacak isini gorecek biri olarak goruyor,adam durust biri en bastan soylemis isi dusuncede aramis,bundan basiniza gelen hersey sizin sorumlulugunuzda ,niye bu vakit kaybi ,niye bu degersizlik ...

Bence sizi kullanmak dahi istemiyor. Kullanmak istese o gün elinizi tutmak dışında öpmeye dokunmaya kalkardı fakat yeltenmemiş. Hadi o gün yapmadı sizi kullanmak istese son buluşmadan sonra niye aramasın niye yazmasın? Yazıp konuyu cinselliğe falan çekse neyse ama üzgünüm adam seni kullanmak istemiyor sen istemesini mi istedin tam anlayamadım ama öyle bi durum yok.

Bence uzak durmanda fayda var

Çok teşekkür ederim karşıma çıkan kimse boşanmış olmam hakkında yorum bile yapmadı sadece bu kişi böyle yaptı ve kendimi kötü hissettim

Çok teşekkür ederim böyle olacaksa ben ömür boyu yanlız kalmayı yeğlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…