- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Teşekkür ederimSize bastan evliligi düşünmediğini söylemiş karsi taraf ve buna rağmen ümitlenmenz normal diyelim ama ustune birde her teklifine olumli donus yapmanız bana cok tuhaf geldi. Adam zaten sizi cepte saniyo ve bu tarz dusunen erkek ne kadar severse sevsin bence rahat davraniyor. Nasl olsa cepte matigi ile bakiyor , erkekelrin bakis acisi bu . Gurur bi kadina yerine kullnadilgi sürece cok yakisan birsey bence. Kısaca;O size evlilik dusunmediginj söyledikkten sonra değil ikinci bulusmayi sizin teklif etmenz, asla mesajina dahi olumlu tek yant vermemis olmanizi isterdim
Teşekkür ederimErkeklerin duygusal durumu kadınlar gibi çalışmaz , daha çok anlıktır ve unutmaya,
Ve kullanmaya meyillidir, o ne yaptığını çok iyi biliyor , sizinle kedi fare oyun içerisine girmiş ,
her ne yapıyorsa,tutarlılığı yok, yarında yok
Teşekkür EderimSilip atmalısın kesinlikle. Ilişkiniz ilerlese bile , kafası her arttığında yüzüne vuracaktır. Insanlar değişmiyor. Hele ki bu tür konularda.
Bence uzak durmanda fayda varMerhaba hanımlar. Diğer konumda bahsetmiştim . Biriyle tanıştım ama bir zaman sonra boşanmamı bahane etti demiştim ben o gün orada o konuşmayı muhabbeti bitirdim ve engelledim. Daha sonra engellediğim için sosyal medyadan bana kızan mesajlar atmış ve bende ona cevap olarak ..ilklerini seninle yaşayacak kızı bul ben sana göre değilim dedim ve birdaha yazmadım aradan aylar geçti ve annesiyle aynı şehirde yaşadığım için benden yardım istedi annesi bir kaza geçirmiş ve ben sağlıkçı olduğum için benden yardım istedi ben yardımı kabul ettim tekrar engelleri kaldırdım ve umutlandım . Belki beni sever dedim. Sevsin istedim çünkü ben bu adamı sevmiştim , bana boşandığın için olmaz diyene dek. Araya birilerini sokarak annesine yardım ettim. Sonra kendisi yaşadığım şehire geldi buluşmak istedi . Önce red ettim yardım ayrı bu ayrı dedim ama kendim dayanamadım tamam dedim . Çünkü zaten gidecekti ve içimde kalırdı. Buluştum çok güzel sohbet ettik . Yazıştık bayramda ben karantinada olduğım için evden çıkamadım ama oda tekrar teklif etmedi. 2. Buluşmayı 3 gün evvel ben teklif ettim buluştuk gezerken elimi tutmak istedi izin verdim . Çok mutlu oldum aradığım şey buymuş gibi hissettim , pazar günü idi bu buluşma beni eve bıraktıktan sonra nokta dahi atmadı 2 gündür de aramadı bende birşey yazmadım. Heves miyim, kafası mı karışık ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum. Bir an sil at diyorum ama içimden kesip atamıyorum..Bana neler önerirsiniz .
Çok teşekkür ederim karşıma çıkan kimse boşanmış olmam hakkında yorum bile yapmadı sadece bu kişi böyle yaptı ve kendimi kötü hissettimİlklerini yaşayınca noluyomuş..
Bi hoşt yaaa
Ben mi fazla delikanlıyım acaba! Ben birini sevdikten sonra onun ilki olmuş olmamış umrumda olmaz..
kalk silkelen, kendi değerini bil!
İlklerini onunla yaşamadın diye pervane olma sakın! Çok istiyorsa o sana gelecek o sana olacak! Senden bir tane daha yok! Lütfen!!
Çok teşekkür ederim böyle olacaksa ben ömür boyu yanlız kalmayı yeğlerim.boşanmanızı en başta sorun etmiş bir adam... mantık zaten açık ama ben dillendirmek istiyorum. bakire değilsin o yüzden ciddi bişi olmaz demek istemiş. peki sonra ne olacak? hadi diyelim aşık oldu size... hadi diyelim aşkından evlenme teklif etti. ailesi vs karşı çıktı yada çıkmadı. herkesi karşısına aldı evlendiniz. 3 gün sonra bir konudan (başka bir konudan) kavga ettiniz. yüzünüze vurmayacak mı bu durumu? yani bunu yapan çok erkek var. annemin arkadaşı bi kadın var. 2. evliliği yaptı. ikinci eşinin ilk evliliğiydi. modern de bir beyfendiydi. dıştan öyle gözüküyordu. hatta evlilik öncesi bile sorun etmemişti eşinin boşanmış olmasını. evlendikten sonra kadının burnundan getirdi. 10 sene sürdü evlilikleri. hadi çocuk var dayanayım dedi. sonra baktı olacak gibi değil boşandı... sizinki baştan falsoyu vermiş. bence beklentiye girmeyin. zihniyetler değişmez çünkü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?