- 19 Mart 2017
- 452
- 751
- 23
- Konu Sahibi Yorgunkelebek
-
Zaten hersey garip sizin o platin sacli kiza benzemek istemeniz de dahil.Bende yasadiklarima inanamiyorum inanmasanzda akil verin gercegi kmse bilemez ortada cocugum var
Çocuğum var nasil ha diyunce bosanimevliysen boşan, sevgiliysen ayrıl.
ama saçını platin yapmak için cola sürme kuaföre git. çocuklu kocaman kadın.
Deme bundan sonra bak şahibeli sayılıyoİyi niyetle demiş olabilir mi ben senin annen sayılırım diye çünkü bende komşularımin yada arkadaşlarımın çocuklarini annem kuzum yavrum diye severim aşırı anne olmak istediğim içinde çocuklara annem diye hitap etmek çok hoşuma gider ama asla babalarına karşı tövbe öyle birşey düşündüğüm için söylemem bunu
Bilemedim ablam ya öyle okumuşdum bi yerde ben köyde dogdum buyudum sonra sehre tasindik evlenince isde bi dahakine
Saç rengini açan koleston (oksijenli su) var marketlerde. Fiyati da dusuk. Ondan alBilemedim ablam ya öyle okumuşdum bi yerde ben köyde dogdum buyudum sonra sehre tasindik evlenince isde bi dahakine
Eved sacim koyu kaaverengi normaldecola sürdün saçın turuncu mu oldu?
Çocuğum var nasil ha diyunce bosanim
Aciyo internette vidyo var bakabilirsiniz ama tavsiye etmem :)Platin saç?
Banu??
Banyo???
Toplantı???
Annem????
Kola?????
Saç??????
Turuncu????????
O değilde cidden kola saç rengini açar mı ya?
Eved sacim koyu kaaverengi normalde
Değiştiriyokola jöle etkisi yapar saçta araştırıp yazsaydın keşke. rengi değiştirmez.
Saç rengimi acmak icin ona benzemek istemişdim
kola jöle etkisi yapar saçta araştırıp yazsaydın keşke. rengi değiştirmez.
Güneşte bekliyip yikiyosunYapışıp kalmaz mı şekerli şekerli diye düşünüyorum burada ben de
InternetKirk yil dusunsem sacima kola surmek aklima gelmez. Sizin nerden geldi
Demekki öyle kizlardan hoslaniyo diye dusundumİyi de bunu yapmanız çok tuhaf.. Yani ona benzersem eğer onu bırakır diye mi düşündünüz nasıl
bir mantıkla yaptınız çok garip.
Ayrıca gecenin 3'ünde nasıl ne işi.. Telefonu gecenin 2'sinde 3'ün de asistan kız nasıl açabilir?
Kızın gecenin 3'ünde hala orada çalışabilme olasılığı var mı yahu?
Böyle iş mi olur? Gece klubü mü orası?
Siz demiyor musunuz eşinize bu saatte ne işi diye. sanırım çok safsınız siz ve adam hiçbir şey
anlamayacağınızı düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?