- 8 Kasım 2017
- 31
- 51
- 3
- 36
- Konu Sahibi Yorgunkelebek
-
Fason derkenFason ötesi
malesefLutfen fake oldugunu syle nefesım daraldı asırı duygısalım bu aralar bana ıskence etme azcık otede eglen bacım fakelık yapıysan sylede uzulup durmayayım lutfen
Ya ben çok daraldim kizlar çok sağolun sizi cok seviyorum bu konuyu burda nasil kapaniyo sizi de uzdum sikintimla ozur dilerimNeden platin kızın saçına dökmedin kolayı
Ne demek " ben senin annen sayılırım"
Ya ben çok daraldim kizlar çok sağolun sizi cok seviyorum bu konuyu burda nasil kapaniyo sizi de uzdum sikintimla ozur dilerim
Pampa daralma , git kocanın ümüğüne çök. .Ya ben çok daraldim kizlar çok sağolun sizi cok seviyorum bu konuyu burda nasil kapaniyo sizi de uzdum sikintimla ozur dilerim
En etkilisi Beypazarı maden suyu mineralli filan platin ötesi açarFanta veya tercihen schweppes dene. Platin gibi olsun diyosan nigde gazozu...
denicem sagollEn etkilisi Beypazarı maden suyu mineralli filan platin ötesi açar
Neeeyy ??? Eşin banyoda ? Ben annen sayılırım?Kizlar merhaba ben 2 senelik evliyim eşim bi banyo firmasında calisiyo son 2 aydır eve gec geliyo baya gec ama 2 3 gibi felan bi kac kez aradim bi keresinde banu diye bi asistani var bunun platin sacli bi kiz benden guzel yani neyse aradim banu acti esin banyoda dedi esime sordum is toplantisi dedi o kiz banyo isi yaptiklari icin toplantıya banyo diyomus bende tamam dedim bir kere de is yerine gitmistim platinli kiz 1 yasindaki kizimi sevmeye çalıştı kizim aglayinca ben senin annen sayilirim dedi eşim de güldü sizce beni platin kizla aldatiyo mu?
Sinirden sacima kola sürdüm ve sacim turuncu gibi oldu esimde igrenc olmussun dedi ben de para ver kuaföre gidim diyince sen ev hanimisin isine bak dedi cildircam gercekden akil verin
Ya gerçekten artik sacmalama ötesisin bence vallahi burda yorma kendini git kola Fanta gazoz karisimi yap daha farkli ekşınlı hikayeler bul ...denicem sagoll
_______________Ya ben çok daraldim kizlar çok sağolun sizi cok seviyorum bu konuyu burda nasil kapaniyo sizi de uzdum sikintimla ozur dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?