- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Kızlar Merhaba,
Hemen başta söylemeliyim konu aşk-meşk değil.:) Bir nedenle (internet üzerinden tanışmak değil. Makul bir neden ama ayrıntılara girmek istemediğim için yazmadım ) biriyle mail yoluyla önce soru-cevap olarak başlayan ama sonra sohbete dönen bir yazışma trafiğimiz oldu. Ancak tekrar vurgulamak isterim beyli, hanımlı, asla ilişki çağrışımı yapmayan tabiri caizse entelektüel sohbetler diyebilirim.
Ben bekarım o bekar. Benden büyük. Herkes işinde gücünde. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizi hiç görmedik. Onun fazlasıyla fotoğrafları var sosyal medyada ama benim yok. Ben ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.
Soruma geleyim. Bu iletişim yaklaşık bir yıldır ve haftada 4-5 gün olmak üzere sürüyor. Konu konuyu açıyor. Naber, nasılsın gibi değil de yaklaşık A4 kağıdı yani bir sayfa tutacak kadar belki daha da fazla yazıyoruz.
Veee insan karşısındaki kişiyi hiç merak etmez mi? Neden bunu dedim. Geçenlerde benim bulunduğum yere gelmiş iş için ve bir hafta kalmış. Ama bana bunu söylemedi. Komik olan, kendisi buradayken bana mail atıp, "size yanıt yazamıyorum ama ilk fısatta devam edeceğim. İl dışındayım, çok yoğunum" gibi şeyler söylemesi garip değil mi? Beni hem görmek istemiyor hem de bunu açıkça söyleyemediği için burada olduğunu gizliyor.
Evet hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce neden böyle yapmıştır? Ben nasıl bir tepki vermeliyim ve bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Valla ben bozuldum. Ben onun yaşadığı şehre gitmiş olsam ayaküstü de olsa tanışmak isterdim. Nedir ki zaten en fazla bir bardak çay ya da bir fincan kahve içilir, olacağı o. Hem gizlemek de bir çeşit yalan söylemeye meyil değil midir?
Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.
Sırf bu konu için mi üye olmuşum, bunu nereden çıkardınız.? Katılım 11 Haziran 2014 bakın hemen solda. Başka konularım da var zaten. Neyse, bu arada internetten tanışmadım ama ayrıntılara girmek istemediğim için o kısmı geçiyorum. Evet haklısınız sanal iletişim tehlikeli ama biz burada daha farklı bir şeyden bahsediyoruz. Yani sesli harflarin kullanılmadığı, "nbr tarzı" vatsap mesajları değil, uzun süreli emek isteyen yazışmalar söz konusu. Bir de bu açıdan değerlendirirseniz sevinirim.Sırf bu konu icin uye olmuşsun adin mesafeli durumun niyetin ne bence zorlama sen niye bu kadar kafaya takiyorsun internetten tanistigin kimse ile görüşmemeni tavsiye ederim ali der veli cikar
Mineloo işte bu herkesle olmuyor, haklısın. Bazen biri denk geliyor ve onunla konuştukça konuşmak istiyorsun. Hepimizin hayatında umarım böyle insanlar vardır. Çünkü hayat devam ettikçe konuşacak şeyler o kadar çok ki, hele bir de okumayı yazmayı seven biriysen o zaman sohbet konusu bulmak hiç zor değil.
Yakaladığın nokta çok önemli bence. Birbirine bu kadar zaman ayırdığında ve bu sürekli olduğunda ister istemez bir bağ oluşuyor. Hiç görmediğin biriyle elbette duygusal bir bağ olmuyor bu. Ama buraya kadar gelip görmek istemeyince de insan üzülüyor. Ben bunu çözemedim zaten. Üzülmem normal mi, yoksa hiç umursamasam mı bilemedim?
Yok hayatım hiç öyle bir ima yok. Görsek ne değişecek aslında haklısın. Bu kadar uzak yerlerde yaşayınca zaten devamı gelmeyecek. Ama ben merak ederim ve onda hiç böyle bir merak yaratamamış olmam beni düşündürüyor.:) Haklısın demek ki daha fazlasını ummuşum ne bileyim bir selfie fena olmazdı hani.:) İşin şakası ya insan bir sesimi duymak falan istemez mi? Bir gözüne bakayım der ne bileyim işte...Dediğinin gibi sadece entellektüel paylaşımlardan öte bir şey değilse, görmek istememesi çok doğal bence.
Sen daha fazlası için umutlanmışsın. O yüzden görüşmek istememesine bozulmuşsun.
Bilmiyorum, benim de netten uzun süreli arkadaşlıklarım oldu ama birşey vaad etmediğim insanı niye görmek isteyeyim ki. Görsem ne değişecek?
Görüşürüz, tanışırız gibi bir iması olmuş muydu hiç?
Valla neden böyle döver gibi yazıyorsunuz bilmiyorum ama neyse herkesin bir tarzı var, sorun değil. Değer verip görüş bildirdiğiniz için sağolun. Sondan başlayayım. Evet sordum tabii ama şu ara yoğun, uygun değil henüz yanıt gelmedi. Bu arada ben zaten nedeni bulmadığım için size sordum umarım rahatsızlık vermemişimdir. Çalıştığım yer yok canım ben homeoffice iş üretiyorum. Beni görmedi zaten görse tanımaz ki.:))Hem diyorsunuz iliski anlaminda degil hanimli beyli gorustuk, tamam guzel her yeni tasina kadin-erkek illaki sevgili olacak diye birsey yok ama hem diyorsunuz fotografimi yolladim. Hem diyorsunuz merak etmezmi insan, fotograf yollamissiniz daha neyi merak etsin ? Bildigimiz beklenti icine girmissiniz adami resimlerinden ve sohbetinden begenmissiniz,yani istemesenizde olay iliski kategorisine giriyor.
Calistiginiz yeri biliyorsa belki uzaktan gormustur sizi girip cikarken.
Ayica bu kadar hos sohbet muhabbet ortak yon varken 1 yilda insan neden tanismak istemesinki birde ayni sehre gelmisken,kesin engelleyici birsey vardir. Onuda siz dusunup bulun artik.
Ve bize soracaginiza ona sorun madem geldin neden aramadin haber vermedin bir cay kahve icerdik diyin bakalim ne savunma yapacak.
Bu kadar zaman yazışmıssınız, sen de şakaya vurarak ona sorsana. Aklında kalmaz.Yok hayatım hiç öyle bir ima yok. Görsek ne değişecek aslında haklısın. Bu kadar uzak yerlerde yaşayınca zaten devamı gelmeyecek. Ama ben merak ederim ve onda hiç böyle bir merak yaratamamış olmam beni düşündürüyor.:) Haklısın demek ki daha fazlasını ummuşum ne bileyim bir selfie fena olmazdı hani.:) İşin şakası ya insan bir sesimi duymak falan istemez mi? Bir gözüne bakayım der ne bileyim işte...
kesın evlıKızlar Merhaba,
Hemen başta söylemeliyim konu aşk-meşk değil.:) Bir nedenle (internet üzerinden tanışmak değil. Makul bir neden ama ayrıntılara girmek istemediğim için yazmadım ) biriyle mail yoluyla önce soru-cevap olarak başlayan ama sonra sohbete dönen bir yazışma trafiğimiz oldu. Ancak tekrar vurgulamak isterim beyli, hanımlı, asla ilişki çağrışımı yapmayan tabiri caizse entelektüel sohbetler diyebilirim.
Ben bekarım o bekar. Benden büyük. Herkes işinde gücünde. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizi hiç görmedik. Onun fazlasıyla fotoğrafları var sosyal medyada ama benim yok. Ben ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.
Soruma geleyim. Bu iletişim yaklaşık bir yıldır ve haftada 4-5 gün olmak üzere sürüyor. Konu konuyu açıyor. Naber, nasılsın gibi değil de yaklaşık A4 kağıdı yani bir sayfa tutacak kadar belki daha da fazla yazıyoruz.
Veee insan karşısındaki kişiyi hiç merak etmez mi? Neden bunu dedim. Geçenlerde benim bulunduğum yere gelmiş iş için ve bir hafta kalmış. Ama bana bunu söylemedi. Komik olan, kendisi buradayken bana mail atıp, "size yanıt yazamıyorum ama ilk fısatta devam edeceğim. İl dışındayım, çok yoğunum" gibi şeyler söylemesi garip değil mi? Beni hem görmek istemiyor hem de bunu açıkça söyleyemediği için burada olduğunu gizliyor.
Evet hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce neden böyle yapmıştır? Ben nasıl bir tepki vermeliyim ve bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Valla ben bozuldum. Ben onun yaşadığı şehre gitmiş olsam ayaküstü de olsa tanışmak isterdim. Nedir ki zaten en fazla bir bardak çay ya da bir fincan kahve içilir, olacağı o. Hem gizlemek de bir çeşit yalan söylemeye meyil değil midir?
Benim de aklıma şu söylediğin ikinci şey geldi. Tanışmanın bir adım olacağını düşünmüş ve vazgeçmiş olabilir. Aslında kısa bir görüşme nereye adım olacak yani hemen hooop ilişki moduna atlayacak değiliz elbette. Ama yazışmadan tanışmaya geçilince devamı da gelir diye, istememiş olabilir. Mantıklı davranmış eğer böyleyse. :)mesafeli dediğim gibi aklıma ilk bu geldi
evet herkesle olmuyordur, mesela benim hiç böyle bir şey olmadı.
ama duygusal bir şey hissetmen için illa oturup çay içmek, sinemaya falan gitmek gerektiğini düşünmüyorum
ben eşimle 10 gün telefonlaştıktan sonra(tamam tanıştırılma niyetimiz belliydi ama ) evlenmek istediğime karar vermiştim.(doğru mu bilmiyorum ama hisler işte)
yani ben düşünüyorum da 1 yıl boyunca neredeyse her gün birbirinizle görüşmüşsünüz, yeri gelmiş dertlerinizi, yeri gelmiş mutluluklarını, yeri gelmiş hayata bakış açınızı illa ki paylaşmışsınız.
birbirinizi de görmek istemişsiniz, ve resimlere bakılmış. yoksa sadece bir yorum olsa neden karşıdakini görme gereği duysun insan.
dediğin gibi aranızda bir bağ oluşmuş geldiğini bile saklamış.
aklıma iki şey geliyor;
*ya hayatında biri var, bu yüzden sizle görüşmesinin, yani bir çay bile içmemesinin sebebi olmuştur.
*ya da sizin sadece yazdıklarınız onu ilgilendirmiş. hayatına sokmak falan istemiyor. yapacağı şeyin bir adım olacağını düşünmüş ve vazgeçmiş olabilir.
bunu ona sormayı denemediniz mi?
Yazılı bir iletişim ama ben ilişki diyemiyorum :))Yani değişik bir ilişki
Kuzucuğum evli değil. Kesin bekar. Eminim.kesın evlı
Zümrüt bak ikinci neden var ya benim aklıma o takıldı. Kendine güvenmiyor ve beğenilmeme korkusu yaşıyor demişsin ya. Ben buna inanmak istiyorum. Çünkü bu durum beni beğenmemesinden daha iyi:)) Çünkü ben onun görünüşünü beğendim ve tabii bunu ona söyledim. Ama yüz yüze gelmek ayrı bir güven ister ya. Yani hangi erkek kendisini beğenen ve bunu ifade eden bir kadının övgüsünü kaybetmek ister ki?3 ihtimal var. Birincisi hayatında biri var gizli gizli yazışmak tatlı geliyor buluşmak ciddi bir adım kendince. İkincisi kendine güvenmiyor begenilmeme korkusu yasıyor. Üçüncüsü sizden kaynaklı belki tip olarak hoşlanmadı attığınız fotoğrafa göre sizinle sadece yazışmak istiyor buluşmak istemiyor.
Gizem merak yaratıyor zaten. Benim hiç gizemli yönlerim hiç mi yok yahu? Hayır nasıl gizemli olunur bunu mu öğrenmek gerek bu yaştan sonra acaba?:)Bilemedim şimdi. ama çok gizemli biriymiş diyebilirim
Konu o zaten sohbet iyiydi, iletişimi koparmak hiç istemem. Ama bir yandan da beni merak bile etmeyen birine neden zaman ayırayım ki diye düşünüyorum. ???Bence normal davran. Sonuçta sevgili değilsiniz, görüşmek zorunda değilsiniz ve sohbetini seviyorsanız hiç bozmayın derim.
sende biraz gizemli davran canım ya. mesela herşeyini anlatma ve bişeyleri parça parça anlat ki merak uyandır. oda seni merak etsin birazGizem merak aratıyor zaten. Benim hiç gizem yaratacak yönlerim hiç mi yok yahu? hayır nasıl gizemli olunur bunu mu öğrenmek gerek bu yaştan sonra acaba?:)
Valla neden böyle döver gibi yazıyorsunuz bilmiyorum ama neyse herkesin bir tarzı var, sorun değil. Değer verip görüş bildirdiğiniz için sağolun. Sondan başlayayım. Evet sordum tabii ama şu ara yoğun, uygun değil henüz yanıt gelmedi. Bu arada ben zaten nedeni bulmadığım için size sordum umarım rahatsızlık vermemişimdir. Çalıştığım yer yok canım ben homeoffice iş üretiyorum. Beni görmedi zaten görse tanımaz ki.:))
Ne güzel söylemişsin işte, bu kadar uzun süre yazıştığın birini niye görmek istemeyesin ki? Engelleyen ne? Tam olarak bunu arıyorum ben de:))
konu aşk meşk değil diyorsun aramadı sormadı seni merak etmedi diye sevgilisi gibi trip atıyorsun ne işKızlar Merhaba,
Valla hakısın. Ben açık, net ve ayrıntılı bir iletişim kuruyorum. Gizemin zerresi yok. Nasıl gizemli olunur başlığı altında aklına ne gelirse paylaşırsan sevinirim.sende biraz gizemli davran canım ya. mesela herşeyini anlatma ve bişeyleri parça parça anlat ki merak uyandır. oda seni merak etsin biraz
:))) Evet ya haklısın bir de sevgili olsam neler yapacağım kim bilir? Ama themis sen hiç mi benim gibi hissetmezsin.? Yani bir yıl boyunca zaman ayırmışsın yazmışsın, onun yazdıklarını okumuşsun, düşünmüşsün. Ha deyince görüşemeyecek bir mesafedesin. Buralara kadar gelmiş görmek istememesi sence çok mu normal? Eğer öyleyse lütfen beni de normalleştir. Nasıl senin gibi düşünebilirim?konu aşk meşk değil diyorsun aramadı sormadı seni merak etmedi diye sevgilisi gibi trip atıyorsun ne iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?