aman çokta tın der geçerdim ,senin dediğin gibi sadece entelektüel sohbetler yaptığım birini niye bu kadar önemseyeyim ki:))) Evet ya haklısın bir de sevgili olsam neler yapacağım kim bilir? Ama themis sen hiç mi benim gibi hissetmezsin.? Yani bir yıl boyunca zaman ayırmışsın yazmışsın, onun yazdıklarını okumuşsun, düşünmüşsün. Ha deyince görüşemeyecek bir mesafedesin. Buralara kadar gelmiş görmek istememesi sence çok mu normal? Eğer öyleyse lütfen beni de normalleştir. Nasıl senin gibi düşünebilirim?
Peki ama madem resmiyiz ki öyleyiz. O zaman neden buraya geldiğini gizliyor. Resmi bir açıklama yapamaz mıydı.? Benim yaşadığım yerdeyken bana mail atıp il dışındayım demesi, yalan demek içimden gelmiyor ama gizlemesi doğru bir davranış mı? Orada olacağım ama görüşmek için uygun olmayacağım denmez mi? Ne dersiniz?Madem bu kadar resmi, dediğiniz gibi entellektüel yazışıyorsunuz, bu tür beklentilere girmeyin. Kendisiyle duygusal bir ilişkiniz yoksa, niye görmek istemedi diye herhangi bir tepki veya tavır takınmanız yersiz. Siz sevgili gibi beklentiler içindesiniz bana kalırsa, ama şu zamana kadar olan görüşmenizle çelişkili bu. Her an yüz göz olabilirsiniz. Bu tür bir ilişkide son derece beklentisiz olunmalı bence. Öyle samimi ilişkiniz yok, niye ille görüşesiniz ki... adam da tadını kaçırmak istememiştir belki bu resmi ilişkinizin, bilmiyorum.
Canım sohbet edebileceğim biri benim için çok önemli çünkü çevremde pek böyle kişiler yok. Elbette beni dinleyen, anlayan, bilgili, kültürlü gözüme iyi görünen birinden hoşlanmam sanırım normal. Ama konu aşk olunca orada dururum. Çünkü hayat görüşlerimiz çok farklı üstelik gözünün içine bakmadığım birine karşı tam ne hisettiğini bilemiyorsun ki?aman çokta tın der geçerdim ,senin dediğin gibi sadece entelektüel sohbetler yaptığım birini niye bu kadar önemseyeyim ki
de aşk meşk yok diyorsun azcık yorumlarını okudum bayağı bayağı bu adamdan hoşlanıyorsun gibi
o yüzden bu beklentilerin ve hayal kırıklığına uğraman sanki
Heh işte tam erkek kafasında değil mi yani demek ki kendisi normal biri. :) Zira erkekler yolunda giden bir şeyi bozmak ya da geliştirmek istemezler, olduğu gibi bırakırlar. Oysa biz kadınar hep bir üst seviyeye çıkmak peşindeyiz.daha önce başıma geldi, bazen internet üzerinden tanışıp uzun uzun yazışıp sohbet ettiğimiz biriyle biraraya geldiğimizde tıkanıp kalıyoruz, ki ben bunu anne grubunda tanıştığım bikaç kadınla, sonrasında zayıflama grubunda tanıştıklarımla yaşadım. watsappta dünyayı kurtarırken, oturup kahve içelim dediğimizde öylece mal gibi kalmıştık
o da böyle bir durum yaşamak istememiş, yüzyüze görüşmenizin, yazışmalardaki o keyfi bölebileceğini düşünmüştür, bir ilişki beklentisi de olmadığı için çok iyi giden bir iletişimi riske atmak istememiştir.
Bu harbi aptallık. Ya bir önceki mesajıma cevap yazmadın (içim de kaldıPeki ama madem resmiyiz ki öyleyiz. O zaman neden buraya geldiğini gizliyor. Resmi bir açıklama yapamaz mıydı.? Benim yaşadığım yerdeyken bana mail atıp il dışındayım demesi, yalan demek içimden gelmiyor ama gizlemesi doğru bir davranış mı? Orada olacağım ama görüşmek için uygun olmayacağım denmez mi? Ne dersiniz?
Beklentiye girmemek konusunda kesinlikle haklısınız.
Paticik evli değil. Ama hay ağzına sağlık. Beni "kelimelere hapsetmesinden" gerçekten rahatsız olduğum için bu konuyu açtım. Ve dediğin gibi benim fotomu çok itici bulsa yazışmaya devam etmeyebilirdi. Ama kötü bir erkek değil canım yani sanalda yalan bir dünyası yok. Güvenilir kaynaklarım olduğu için bunu çok net söyleyebiliyorum. Ha ama dersen ki seninle böyle uzun uzun yazıştığını çevresiyle paylaşır mı, bak işte ondan emin değilim. Çünkü herkes sormaz mı bu iletişimin tanımı ne diye? Yani acaba karşısındaki bir erkek olsaydı yine de bu kadar süre zaman ayırır mıydı merak ediyorum?evli olması çok ama çok muhtemel. bazı adamların sosyal medya hesabına bakıyorsun kesin bekar bu diyorsun, bir de öğreniyorsun ki adam evli çocuklu. bazıları bunu çok ustaca gizliyor. evli değilse bile hayatından biri olduğuna eminim. aksi halde insan bir senedir neredeyse her gün uzun keyifli entelektüel sohbetler yaptığı birini mutlaka görmek ister. bu kadar yakına geliyor ve size bunu söylemiyor. şimdi bu adam iyi niyetli mi? görmek istememesinin nedeni sizi beğenmemiş olması falan olamaz, sizden hoşlanmamış olsa yazışmaya devam etmezdi. o kendine bilgisayar ekranında gizli saklı bir alan yaratmış, sizi de oraya hapsetmiş, sorumluluk yok hiçbir yük yok. diyaloğunu noktalamanı tavsiye ederim.
Ben senin mesajına yanıt yazmadım mı? Ya vallahi gözden kaçırmışımdır. Dur bundan sonra dönüp hemen bakacağım, mesaj eklendikçe ekran kayıyor, hem yazıp hem gelenleri takip etmekte zorlanıyorum.Bu harbi aptallık. Ya bir önceki mesajıma cevap yazmadın (içim de kaldı) ama niye görüşmek istemedin diye soracak olursan, şunu da ekle: sen aynı şehre geldiğini benden gizlemişsin, senin şehrindeyim demek varken, il dışı ne oluyor? üzerine atlayıp kafesliyeceğim diye mi korktun deee, ben derdim Fitilim böyle tırsak insanlara.
Görüşmek istemiyorsam, açık açık görüşüp de napıcaz derim, he yurt dışında buluşup yemek yediğim de vardır o başka .
Yani evet pek çok şey paylaşılıyor. Özel hayatlarımıza pek girmeden daha çok hayat üzerine. Bu da elbette bir yakınlaşma doğuruyor. Hastalıklarınızı, mutlulukarınızı, hayat beklentilerinizi, inanaçlarınızı, iş sıkıntılarınızı vs. konuştukça yakınlaşıyor insan. Ve ben fotomu gönderdikten sonra iletişimde bir uzaklaşma olmadı. Telefon numaralarımız yok hayatım birbirimizde. Ben zaten istemem de. Yani pek telefonda konuşan biri değilim. Aramaya da çekinirim rahatsız edersem diye. Bu nedenle mail göndermek bence de daha uygun. Vaktin olunca okursun ve yanıtlarsın. Sevgilisi var mı elbette bilemem ama yalnız olduğunu söylüyor. Hem eğer varsa neden bana bu kadar zaman ayırsın ki?Çok değişik bir ilişki. Şunu düşündüm benim hergün yazışıp sohbet ettiğim bir bayan arkadaş bile olsa onunla yüz yüze görüşüp , tanışmak isterim. Anladığım kadarıyla çok şey paylaşılmış. Peki fotoğrafı ne zaman gönderdiniz. Siz gönderdikten sonra yazışmalarda bi değişiklik oldu mu ? Eğer fotoğraftan sonra bir değişim hissettiyseniz sizi beğenmemiş olabilir. Yok yazışma aynı şekilde ilerlediyse evli olmasa bile biriyle ilişkisi olabilir yada kendi görünüşüyle ilgili bir sorun olabilir. Telefonda konuştunuz mu ? Onla ilgi bişey göremedim. Anladığım kadarıyla işiniz ile ilgili bu kişi ile konuşmaya başladınız sonra samimiyet doğdu. İş arkadaşlarınızdan da onu tanıyanlar var ve bu şekilde evli olmadığından eminsiniz. Ama sevgili kısmını bilemezler tabi.
Buldum mesajını. Bir kahvenin kırk yıl hatırı var demi ama.:) Ben tabii sordum yanıt bekliyorum. Ne denebilir ki? Muhtemelen çok yoğundum, zaman ayıramayacaktım sizi üzemk istemedim bla bla blaBu kadar zaman yazışmıssınız, sen de şakaya vurarak ona sorsana. Aklında kalmaz.
Yuh yani, dibime kadar gelmişsin,haber vermemişsin; bir kahve içerdik, hatrı olurdu dersin :)
Özür babında bişeyler saçmalarsa, sen de iyice tiiye alırsın vatandaşı.
Bir senedir hala bey'li hanım'lı mı mailleşiyorsunuz hakkaten? O da ilginç hani :))
Paticik evli değil. Ama hay ağzına sağlık. Beni "kelimelere hapsetmesinden" gerçekten rahatsız olduğum için bu konuyu açtım. Ve dediğin gibi benim fotomu çok itici bulsa yazışmaya devam etmeyebilirdi. Ama kötü bir erkek değil canım yani sanalda yalan bir dünyası yok. Güvenilir kaynaklarım olduğu için bunu çok net söyleyebiliyorum. Ha ama dersen ki seninle böyle uzun uzun yazıştığını çevresiyle paylaşır mı, bak işte ondan emin değilim. Çünkü herkes sormaz mı bu iletişimin tanımı ne diye? Yani acaba karşısındaki bir erkek olsaydı yine de bu kadar süre zaman ayırır mıydı merak ediyorum?
Canım bu kişi çok yoğun çalışıyor. Öyle kadınlarla yazışarak sohbete vakit ayırabilecek zamanı yok. Hem anlayabildiğim kadarıyla o yapıda biri hiç değil. Dediğim gibi oldukça efendi ve ahlaklı. İşte ben de zaten bu zamansızlıkta bana vakit ayırdığı için önemli olduğumu düşünmüştüm. Ve önem veriyorsa o halde niye ayağıma kadar gelip görmeden döndü onu anlamaya çalışıyorum.Evli olmadığına dair kesin net bilgim var demeseydiniz kesinlikle evli derdim.
( yınede evli olabilir )
İkincisi sizin gibi bi çok bayanla nette bu sohbetleri yapıyordur ve siz de onlardan biri olduğunuz için özel bi durum hissetmiyordum size.
Şunuda ekliyim hem bekar hem hayatında 1 yıldır kimse yok diyorsunuz.
Bu normal degil.hayatında illaki özel olarak gorustugu biri vardır.
Peki hayatinda biri varsa niye size bu kadar vakit ayırıp sohbet muhabbet ediyo! İlginç.
Açık açık konusun sorun.
Benim gibi düşünmediği kesin o kısımda çok haklısın. Ben onun bulunduğu şehire gitsem ne yapıp, eder bir fırsat yaratır tanışırdım. Bir merhaba derdim. Çünkü ben de senin gibi düşünüyorum vakit ayırdığım şey benim için önemlidir ve onu merak ederim.Belki bi sevgilisi vardır. Olmadığını söylüyor olabilir ama ona bakarsan senin şehrine kadar gelip il dışındayım cart curt falan diyebiliyor yani. Ortada bi dürüst olmama durumu var ve bana kalırsa o seni senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor. Sen mesela vakit ayırmaktan bahsediyorsun ki ben de öyleyimdir mesela, benim için anlam ifade etmeyen birşey için vakit ayırmam. Ama belki o öyle düşünmüyordur. Bana kalırsa onun hayatında birisi var. Veya seninle görüşmeye hiç gerek görmedi. Onun senin gibi düşünmediği kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?