:)))) Aslında gerçek dostu biz hep kötü günde yanımızda olan diye düşünürüz ya iyi günde kıskanmamak da büyük meziyet. Bir de insanı daha çok yakınındakiler kısaknır ya, sanalda kadın dayanışmasının daha rahat sağlanmasının nedenlerinden biri de belki de budur. Bazen konularda kadınlar kendilerinden bahsederken hani diyorlr ya beni genelde güzel bulurlar, çok bakımlıyım, erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım o zaman da ilginç tepkiler geliyor. Ne bileyim böyle anlatmak mı garip, anlatılmasından rahatsız olmak mı?Geçen y8llarda birisi açmıştı böyle bir konu; herkes derdi ni paylaşıyor ben de mutluluğumu paylaşayım dedim diye:)))) işte efendim kocam şöyle iyi,kaynanam böyle şeker....... Anlatmış zavallıcık başına geleceği bilmeden
Linç ettiler kızı Şuracıkta:)))
Ben de diğer konuları okuyordum yahu hiç mi mutlu beraberlik yok, kimse sevdiğine kavuşamayacak mı diyeceğim ama tiridine tirine BDV dert diyarı. Diyeceğim bir de mutluluk bölümü açılsa ya ama o zaman da insan sürekli başkalarının şahane hayatını okudukça tamam sevinir de ama ezilme ihtimali de var.:))
Bir de sürekli dertleri okudukça enerji olarak oraya çekiliyorsun. Geçen yıl sırf bu yüzden siteye neredeyse hiç girmedim. Ama tıpkı sigarayı bırakmak gibi mübarek; yani sigara asla bırakılmaz, ara verilir ya:)Ben de diğer konuları okuyordum yahu hiç mi mutlu beraberlik yok, kimse sevdiğine kavuşamayacak mı diyeceğim ama tiridine tirine BDV dert diyarı. Diyeceğim bir de mutluluk bölümü açılsa ya ama o zaman da insan sürekli başkalarının şahane hayatını okudukça tamam sevinir de ama ezilme ihtimali de var.:))
Ben de geçen yıl hiç yoktum.:) Sigara bırakılmaz mı? O kadar çok bırakan var ki canım. Ama benzetmeni anladım.:) bağımlılık diyorsun. Valla ben sizlerle sohbet etmekten gerçekten keyif alıyorum ama sitede bir ara biri demişti ki, arada banlanmak iyi oluyor, daha insanca bir hayat yaşıyorum. Evi temizleyip, kendime bakıyorum. O hesap. Yani bir sınırlama getirmek şart aslında. Çünkü dediğin gibi sürekli dert okudukça moralin çöküyor tabii zaman israfı en kötüsü.Bir de sürekli dertleri okudukça enerji olarak oraya çekiliyorsun. Geçen yıl sırf bu yüzden siteye neredeyse hiç girmedim. Ama tıpkı sigarayı bırakmak gibi mübarek; yani sigara asla bırakılmaz, ara verilir ya:)
ıl yürek isteyen tam da o gerçekten. Birinin üzüntüsünü paylaşmak ( paylaşıyor gibi yapmak var ya bir de) kolay da, sevincini kendi sevincin gibi karşılamak çok zor insanoğlu için. Bir de biz milletçe; dert yarıştırıp ağlaşmaya bayılıyoruz. Sanki en çok derdi olaana madalya takıyorlar:)))) mutluluğumuzu paylaşmaktan da korkuyoruz; hem karşımızdaki tarafından o böylesine dertliyken mutlu olmamızla ilgili kınanmaktan, hem de nazar değer diye. Halbuki belki o da bize ayıp olmasın diye dertliymiş gibi davranıyor ya da ufak tefek sıkıntılarını abartarak anlatıyor:)):)))) Aslında gerçek dostu biz hep kötü günde yanımızda olan diye düşünürüz ya iyi günde kıskanmamak da büyük meziyet. Bir de insanı daha çok yakınındakiler kısaknır ya, sanalda kadın dayanışmasının daha rahat sağlanmasının nedenlerinden biri de belki de budur. Bazen konularda kadınlar kendilerinden bahsederken hani diyorlr ya beni genelde güzel bulurlar, çok bakımlıyım, erkeklerin ilgisini çeken bir kadınım o zaman da ilginç tepkiler geliyor. Ne bileyim böyle anlatmak mı garip, anlatılmasından rahatsız olmak mı?
Bırakılır ama uygun zemin oluştuğu an yeniden başlarsın. Ben sekiz sene içmedim, birbuçuk yıl önce yeniden başladım. Ama nasıl başlamak; kâh günde üç beş tane, kâh yarım paket, kâh haftada bir tanecik, kâh bir ay hiç içmeyip, tekrar içtiğim gün on tane. Bıraktım ama yeniden:))) geçen gece sana sigara kahve yapacağımı söyleyip fırçamı yedikten sonra tadım kaçtı vazgeçtim:) ertesi gün yani dün de iki tane içip paketin içine su doldurarak çöpe attım; kırarak çöpe attığım sigaraları tekrar çıkarıp yama yapıp içmişliğim var da... Önlem olarak yaniBen de geçen yıl hiç yoktum.:) Sigara bırakılmaz mı? O kadar çok bırakan var ki canım. Ama benzetmeni anladım.:) bağımlılık diyorsun. Valla ben sizlerle sohbet etmekten gerçekten keyif alıyorum ama sitede bir ara biri demişti ki, arada banlanmak iyi oluyor, daha insanca bir hayat yaşıyorum. Evi temizleyip, kendime bakıyorum. O hesap. Yani bir sınırlama getirmek şart aslında. Çünkü dediğin gibi sürekli dert okudukça moralin çöküyor tabii zaman israfı en kötüsü.
Yama önlemiBırakılır ama uygun zemin oluştuğu an yeniden başlarsın. Ben sekiz sene içmedim, birbuçuk yıl önce yeniden başladım. Ama nasıl başlamak; kâh günde üç beş tane, kâh yarım paket, kâh haftada bir tanecik, kâh bir ay hiç içmeyip, tekrar içtiğim gün on tane. Bıraktım ama yeniden:))) geçen gece sana sigara kahve yapacağımı söyleyip fırçamı yedikten sonra tadım kaçtı vazgeçtim:) ertesi gün yani dün de iki tane içip paketin içine su doldurarak çöpe attım; kırarak çöpe attığım sigaraları tekrar çıkarıp yama yapıp içmişliğim var da... Önlem olarak yani
Hayıııır yanlış anladın ; önlem olarak yama yapmadım. Çöpü karıştırıp paketi geri çıkarma riskine karşı tedbiren pakete su doldurup attım. :))) çok zekice değil miYama önlemiCanım sanırım canın sıkılıyor ve sigara da sana eşlik ediyor. Maalesef bir konuda zaafımız varsa o yanımıza her zaman çok dikkat etmemiz gerekiyor. Ama sigara gerçekten tam bir illet. Tek bir faydası yokken zararlarını sayıp, dökmeme gerek yok zaten herkesin bildiği şeyler. Ancak sigara ben de nefret boyutunda şeker. Yani asla büyük konuşmak istemem ama bir erkekte ilk baktığım şeylerden biri bu biliyor musun. Sigara içen yanıma bile yaklaşmasın.
Sen bu kadar zeki bir kadın olarak aslında aklına koysan sonsuza kadar onu hayatından çıkarabilirsin. Ancak bu dışaradan fırçalamakla olmaz sanırım:) hatta daha çok iter belki de. Onun sana sağladığı oyalanma yerine başka ne koyabilirsin acaba, bıraktığında ne yapmıştın, kabak çekirdeği mi yoksa :) Tabii bir de duygusal tatmin önemli olmalı. Bana mutlu insan sigara içmezmiş gibi geliyor.???
Ha ha ha ayy ben yanlış anlamışım. Çok zekisin gerçekten. kendini iyi tanıyorsun ve geri dönmemek üzere önlem alıyorsun. Süper. Ben kırıp atıp sonra onları birleştirip tüttürmeye çalışanları gördüğümden aklıma o geldi. Zaten senin de denemişliğin varmış bu yöntemi.:)) Demek ki bu iş olacak, sen kararını verdikten sonra ne yapman gerektiğini biliyorsun.Hayıııır yanlış anladın ; önlem olarak yama yapmadım. Çöpü karıştırıp paketi geri çıkarma riskine karşı tedbiren pakete su doldurup attım. :))) çok zekice değil mi
Yok, bırakınca yerine hiçbir şey koymadım. Bir arkadaşım demişti ki sigarayı bıraktım ekmeğe başladım:) Ben can korkusundan bırakmıştım. Evet tam anlamıyla öyle. Sekiz sene önce yaşadığımYama önlemiCanım sanırım canın sıkılıyor ve sigara da sana eşlik ediyor. Maalesef bir konuda zaafımız varsa o yanımıza her zaman çok dikkat etmemiz gerekiyor. Ama sigara gerçekten tam bir illet. Tek bir faydası yokken zararlarını sayıp, dökmeme gerek yok zaten herkesin bildiği şeyler. Ancak sigara ben de nefret boyutunda şeker. Yani asla büyük konuşmak istemem ama bir erkekte ilk baktığım şeylerden biri bu biliyor musun. Sigara içen yanıma bile yaklaşmasın.
Sen bu kadar zeki bir kadın olarak aslında aklına koysan sonsuza kadar onu hayatından çıkarabilirsin. Ancak bu dışaradan fırçalamakla olmaz sanırım:) hatta daha çok iter belki de. Onun sana sağladığı oyalanma yerine başka ne koyabilirsin acaba, bıraktığında ne yapmıştın, kabak çekirdeği mi yoksa :) Tabii bir de duygusal tatmin önemli olmalı. Bana mutlu insan sigara içmezmiş gibi geliyor.???
tam tersi ben ya boğa gibi kızgınken ya da çok mutluyken içme dürtüsü hissediyorum. (DUM) Üzgünken içtiklerim sayılıdır. Neyse bu kadar zehir muhabbeti yeter; bitti gitti inşallah bu sefer sonsuza kadar:)Yama önlemiCanım sanırım canın sıkılıyor ve sigara da sana eşlik ediyor. Maalesef bir konuda zaafımız varsa o yanımıza her zaman çok dikkat etmemiz gerekiyor. Ama sigara gerçekten tam bir illet. Tek bir faydası yokken zararlarını sayıp, dökmeme gerek yok zaten herkesin bildiği şeyler. Ancak sigara ben de nefret boyutunda şeker. Yani asla büyük konuşmak istemem ama bir erkekte ilk baktığım şeylerden biri bu biliyor musun. Sigara içen yanıma bile yaklaşmasın.
Bazen gerçekten kötü olaylar bizi kendimize getiriyor. Zaten insan özellikle de sağlık konusunda sorunları başladı mı hayatını doğru yaşamadığını anlamalı ve düzene koymalı. Ancak sanırım en zor şeylerden biri de bu kötü alışkanlıkları terkedip yerine iyi olanlarını koymak. Sürekli bir çaba gerektiriyor. Desteğe ihtiyacın oluyor. Gün be gün kendini aynı istikamette ilerletmek kolay değil, yoruluyorsun. Ve işte o zaman bir çift tatlı söze, saçını okşayacak sen yaparsın diyecek birine ihtiyaç duyuyorsun. Bunlar olmayınca da ya tüten dumanın altında, ya da yazılmış bir mailin satırlarında hayallere dalıyorsun. Ah ah inan çok derin bir ah çektim .:)Yok, bırakınca yerine hiçbir şey koymadım. Bir arkadaşım demişti ki sigarayı bıraktım ekmeğe başladım:) Ben can korkusundan bırakmıştım. Evet tam anlamıyla öyle. Sekiz sene önce yaşadığım
Panik ataklar, anksiyete dalgalanmaları falan filan. Bazı insanları daha çok sigaraya, alkole iterken bende sağlıklı yaşama isteği hasıl oldu:))))
İnşalah canım. Çok samimi söylüyorum ben senin verdiğin kararları er ya da geç hayatında uygulayacağına inanıyorum.Ayyy
tam tersi ben ya boğa gibi kızgınken ya da çok mutluyken içme dürtüsü hissediyorum. (DUM) Üzgünken içtiklerim sayılıdır. Neyse bu kadar zehir muhabbeti yeter; bitti gitti inşallah bu sefer sonsuza kadar:)
Bu "ah" ın üstüne ne denir ki? Taaa buralardan duyuldu o nasıl bir şeydiyse artık:) dilerim o " ah" dönüşebileceği en mutluluk verici nidaya dönüşür.Bazen gerçekten kötü olaylar bizi kendimize getiriyor. Zaten insan özellikle de sağlık konusunda sorunları başladı mı hayatını doğru yaşamadığını anlamalı ve düzene koymalı. Ancak sanırım en zor şeylerden biri de bu kötü alışkanlıkları terkedip yerine iyi olanlarını koymak. Sürekli bir çaba gerektiriyor. Desteğe ihtiyacın oluyor. Gün be gün kendini aynı istikamette ilerletmek kolay değil, yoruluyorsun. Ve işte o zaman bir çift tatlı söze, saçını okşayacak sen yaparsın diyecek birine ihtiyaç duyuyorsun. Bunlar olmayınca da ya tüten dumanın altında, ya da yazılmış bir mailin satırlarında hayallere dalıyorsun. Ah ah inan çok derin bir ah çektim .:)
Ahahahaha sen benden önce davranmışsın.O halde bu harika kararının verdiği mutlulukla ben uykuya gidiyorum. İyi geceler.
Ben diyorum ki sürekli kendisinden bahsedilen ama henüz varlığı ortada olmayan yazı dizimizin adın "dans ve renk" koyalım. Bir fikir sadece.Bu "ah" ın üstüne ne denir ki? Taaa buralardan duyuldu o nasıl bir şeydiyse artık:) dilerim o " ah" dönüşebileceği en mutluluk verici nidaya dönüşür.
O zaman dans:) rennnnnk
İyi geceler sevgili M.
Ama yine de gidememişim .:)))Ahahahaha sen benden önce davranmışsın.
Ama yine de gidememişim .:)))
Ek: Şimdi gitiim.:))
:))))))) yazı dizisi bu işte; gey8k serpiştirilmiş olsa da aralara, bence açıklansa buradan mühim bir şeyler çıkabilir:))Ben diyorum ki sürekli kendisinden bahsedilen ama henüz varlığı ortada olmayan yazı dizimizin adın "dans ve renk" koyalım. Bir fikir sadece.
İyi geceler sevgili C.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?