Geri doner cnm merak etme...er ya da gec donus yapiolar...ama bence yas farki biraz fazla...hazir ayrilmisken bi daha sans verme...erkekler daha gec olgunlasio...yasina daha uygun birini bulman daha iyi olur anlasmak acisindan
Bence bırakın ustlemeyin.erkekler geç olgunlaşır bence asla erkek kadından küçük olmamalı zaten cock gibiler olmaz yani herzaman olgun erkek iyidir.
Malesef sevgi tek başına hiçbir işe yaramıyor. Bişeyler eksik oldu mu yok gitmiyor o ilişki. Sevgilinizde suçu size atarak vicdan yaptırmak istemiş ve başarmış. Siz haklısınız geri adım atmayın madem bu raddeye gelmiş bitirin tamamen çünkü belli yorucu bi ilişkiymiş , beklentilerinizi karşılayamamış ve barışsanız da bi değişiklik olmıcak sorunlarınız artarak devam edecek.
Unutmayınki o itmiş siz gitmişsiniz. Kendi tercihiniz değil. Ve son olarak ,
Unutursun için yana yana...
E hala sana değer vermeyen birini mi seviyorsun .. anladığım kadarıyla adam “bu kadar” .. ilişki anlayışını senin ilişki anlayışına uymuyor , ona göre herşeyi tam yapıyor ama sana göre eksik ve bu hiç bir zaman düzelmeyecek .. sen aldıkça isteyeceksin o da bir yerde sıkılacak .. ya olduğu gibi seveceksin ya da oldurmaya çalışmayacaksın .. e bir de Twitter’dan engellemiş seni , nerden biliyorsun o beğendiği şeylerin seninle alakalı olduğunu ? Senin görmediğini biliyor
6 ayda ne kadar da çok ayrılıp barışmissiniz, canım cicim zamanı bu ayol. Dikiş tutmayacak ilişkinin neden bittiğini sorgulamak da neyin nesi? Ayrıca her kavgada bitti demek de ne oluyor? Ayrılık lafı ciddidir. Blöf amaçlı kullanılmaz. Elinizde patlama riski vardır.
Anlamadım neyi sorduğunuzu degersiz hissettirmiş ayrılmışsınız degerli hissetmek istiyorsun ama karsıdaki öyle biri değil birleşseniz degismez degersiz hissetmeye devam bence kovalamayın seviyorsanızda dırdır yapıp ayrılıp durmayın.Ayrılırım diyorsanizda sonuçlarına katlanırsınız
Yanlış bir kelime kurmadım hakaret de etmedim. Edepsiz olduğumu da dPeki bu kadar acımasız ve ezici bir yorum yapmak da neyin nesi? Neden bu kadar kendinizi prensip sahibi göstermek için karşınızdakini yerin dibine sokma çabası? Gerek var mı? Gerçekleri dile getirmenin bir adabı olmalı. Kimse keyfinden yaşamaz bazı şeyleri. Biraz empati kurmayı deneyebilirsiniz...
Gerçekler acıdır.Peki bu kadar acımasız ve ezici bir yorum yapmak da neyin nesi? Neden bu kadar kendinizi prensip sahibi göstermek için karşınızdakini yerin dibine sokma çabası? Gerek var mı? Gerçekleri dile getirmenin bir adabı olmalı. Kimse keyfinden yaşamaz bazı şeyleri. Biraz empati kurmayı deneyebilirsiniz...
Ciddi misiniz ben kızmadım ki size ayrıca hayat sizin ben düşüncemi söyledim hepimiz hayatımızda verdigimiz kararların sonucuna katlanırızÖzür dilerim sizi bu kadar kızdırmak istemezdim...
Ciddi misiniz ben kızmadım ki size ayrıca hayat sizin ben düşüncemi söyledim hepimiz hayatımızda verdigimiz kararların sonucuna katlanırız
:)banada kinaye var gibi geldi ama tanımadığım için bilemedim sonuç olarak üzülmenizi istemem hayırlısı olsunBiraz ironiydi aslında. Dırdır etmeyeceksiniz demişsiniz o yüzden yazdım :) haklısınız belki barışsak yine aynı şeyler olacak. Ama insan yine de düşünüyor acaba sevmedi mi hala seviyor mu yeniden arayacak mı diye düşünmeden edemiyorum. Daha dün akşam ayrıldık çünkü. Çok yeni bazı şeyler.
:)banada kinaye var gibi geldi ama tanımadığım için bilemedim sonuç olarak üzülmenizi istemem hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?