Oda seviyor sizde. Tabi en kolay harcanan şey, zaman olduğundan öyle harcıyorsunuz.
Haklısınız benim elimi kolumu bağlayan da bu aslında. Ama önceden olsa 1 yaş farkı bile kabul etmezdim. Bir gün senden küçük biriyle sevgili olacaksın deseler asla inanmazdım. Çok büyük konuştum herhalde.
Hiçbir şey yapmıyorum zaten ama neden böyle yaptığını bilmeyi çok istiyorum.
merhaba arkadaşlar
Kafam çok karışık, çok üzgünüm ve yardımınıza ihtiyacım var.
Birkaç gün önce yaş farkı diye bir konu açmıştım ama çok uzun yazdığımdan dolayı kimse okumadı sanırım.
Özetle benden 4 yaş küçük biriyle birlikteydim 6 aydır. Ben 30, o 26 yaşında. Ben yaşı çok sorun ediyordum o ise hiç sorun etmediğini söylüyordu. Zaten kendisi karşıma çıkmıştı ve beni o ikna etmişti bu ilişkiye.
Sürekli sorun yaşıyorduk ama konu onun ilgisizliğiydi. Yani elle tutulur bir sebep sunamam ama bir şeyler eksik geliyordu bana. Ben her fırsatta onunla olmak isterken o sanki öyle değil gibiydi. Yani sanki hep benim isteğimle oluyordu bazı şeyler.
Ona sorsanız da diyordu ki ben kimseyi bu kadar sevmedim. Kimseye duygularımı belli etmedim. Ben anneme bile sevgimi belli edemem. Kimseyi telefonla aramam mesaj yazmam. Karakterim bu. Ama senin mutlu olman için elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyordu.
Ben bu eksik gelen şeyler yüzünden sürekli tartışma çıkarıyordum ve bitti diyordum. Sonra yine bir şekilde devam ediyorduk. Farkettim ki o hiç arkamdan gelmiyor. Ben kendi kendime küsüp barışıyorum. O ise sadece yaş sorununu çözmeye çalışıyor. Belirli aralıklarla bana hadi yaş konusunu konuşup çözelim artık ciddi bir adım atalım diyordu.
Ama bana göre tek sorun yaş değildi. Bir gün yine beni çok üzdü. Bu defa bitti demek istemedim. Bir ay ara verelim ve bu sürede düşünelim dedim. Belki senin duyguların o kadar yoğun değil sen de bunu anlamış olursun dedim. Çünkü bir kere bile bana dur gitme demedin ben artık kendimi çok değersiz hissediyorum dedim. Hissettiğim her şeyi tüm samimiyetimle dile getirdim. Bana sadece olur görüşürüz yazdı ve yine dur ne ara vermesi demedi.
Bu arada daha önce yine kısa bir ayrılık yaşamıştık ve o dönemde birbirimizi İnstagram ve Twitter’dan silmiştik. Barışınca da takipleşmedik. Buna rağmen ben ara verelim dedikten birkaç gün sonra beni hem İnstagram hem de Twitter’dan engellemiş. Yani takipleşmediğimiz halde engellemiş. Muhtemelen ben sinir olup yazayım diye yaptı sandım. Hiçbir şey yapmadım. Bu arada ben onu çakma bir Twitter hesabından takip ediyorum. Sürekli sitemli şeyler beğeniyor. Hala sevdiğini ima eden şeyler beğeniyor. Beni suçlayan şeyler beğeniyor.
Sonra da dün akşam bana uzun bir mesaj yazmış. Artık radikal bir karar verdiğini ben beni hayatından çıkardığını söylemiş. Şimdiye kadar çok ayrılıp barıştık hiçbir zaman tam anlamıyla seni bir yerlerden silemedim ve her defasında gel dedin geldim ama bu Sefa seni tamamen siliyorum yazmış.
Allah kimseyi sevdiğinden bu şekilde vazgeçmek zorunda bırakmasın yazmış.
En son Şu yazıyı göndermiş. Bahane bulmak çok kolaydır. Öfkeliydim dersin, senin yüzünden dersin, beni bu hale sen getirdin dersin. Biraz yürekli olanlar “ne olursa olsun yapmamalıydım” diyenlerdir. Allah karşımıza hep yürekli insanlar çıkarır umarım.
Beni bu hale sen getirdin kısmının altını çizmiş. Çok manidar dimi :) yazmış. Çünkü tartıştığımızda beni bu hale sen getirdin demiştim ona.
Sonra da numaramı silmiş.
Dünden beri hala Twitter’da beni sevdiğini ifade eden şeyler beğeniyor. Ama doğru yaptığını İfade eden şeyler de beğeniyor. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptı.
Lütfen bana fikir verin gerçekten çok üzülüyorum. Ben onu çok seviyorum. Ne yaptıysam değersiz hissettirdiği için yaptım.
Aslinda yas farki da olsa belki yine sorun etmeyin diyecegim cunku yas farki olup evlenenlerde oldu cevremde mutlu da oldular ama senin arkadasinin tavirlari olgun gibi gelmedi...o nedenle biraz zamana birakmaniz en dogrusu olur
Çoğunluk yas farkı sorun zaten falan falan demis ya Allahaskina yas farkı olmayan tüm çiftler sanki mukemmel yaşıyorlar. Kadının da içini sikmayin yaa farkı diye diye. Ilgisizlik sizin sorununuz zamana bırakın su akar yolunu bulur. Hayirlisi olsun hakkınızda.
Erkekler zaten kızlardan daha geç olgunlaşıyor. Senin daha çok önemseyip onun önemsememesi yaşıyla ilgili olabilir. İyi olmuş bence yaş farkı ilerde de sorun olurdu ailesi istemezdi.. Sen de kısa yoldan unutmaya bak..
merhaba arkadaşlar
Kafam çok karışık, çok üzgünüm ve yardımınıza ihtiyacım var.
Birkaç gün önce yaş farkı diye bir konu açmıştım ama çok uzun yazdığımdan dolayı kimse okumadı sanırım.
Özetle benden 4 yaş küçük biriyle birlikteydim 6 aydır. Ben 30, o 26 yaşında. Ben yaşı çok sorun ediyordum o ise hiç sorun etmediğini söylüyordu. Zaten kendisi karşıma çıkmıştı ve beni o ikna etmişti bu ilişkiye.
Sürekli sorun yaşıyorduk ama konu onun ilgisizliğiydi. Yani elle tutulur bir sebep sunamam ama bir şeyler eksik geliyordu bana. Ben her fırsatta onunla olmak isterken o sanki öyle değil gibiydi. Yani sanki hep benim isteğimle oluyordu bazı şeyler.
Ona sorsanız da diyordu ki ben kimseyi bu kadar sevmedim. Kimseye duygularımı belli etmedim. Ben anneme bile sevgimi belli edemem. Kimseyi telefonla aramam mesaj yazmam. Karakterim bu. Ama senin mutlu olman için elimden geleni yapmaya çalışıyorum diyordu.
Ben bu eksik gelen şeyler yüzünden sürekli tartışma çıkarıyordum ve bitti diyordum. Sonra yine bir şekilde devam ediyorduk. Farkettim ki o hiç arkamdan gelmiyor. Ben kendi kendime küsüp barışıyorum. O ise sadece yaş sorununu çözmeye çalışıyor. Belirli aralıklarla bana hadi yaş konusunu konuşup çözelim artık ciddi bir adım atalım diyordu.
Ama bana göre tek sorun yaş değildi. Bir gün yine beni çok üzdü. Bu defa bitti demek istemedim. Bir ay ara verelim ve bu sürede düşünelim dedim. Belki senin duyguların o kadar yoğun değil sen de bunu anlamış olursun dedim. Çünkü bir kere bile bana dur gitme demedin ben artık kendimi çok değersiz hissediyorum dedim. Hissettiğim her şeyi tüm samimiyetimle dile getirdim. Bana sadece olur görüşürüz yazdı ve yine dur ne ara vermesi demedi.
Bu arada daha önce yine kısa bir ayrılık yaşamıştık ve o dönemde birbirimizi İnstagram ve Twitter’dan silmiştik. Barışınca da takipleşmedik. Buna rağmen ben ara verelim dedikten birkaç gün sonra beni hem İnstagram hem de Twitter’dan engellemiş. Yani takipleşmediğimiz halde engellemiş. Muhtemelen ben sinir olup yazayım diye yaptı sandım. Hiçbir şey yapmadım. Bu arada ben onu çakma bir Twitter hesabından takip ediyorum. Sürekli sitemli şeyler beğeniyor. Hala sevdiğini ima eden şeyler beğeniyor. Beni suçlayan şeyler beğeniyor.
Sonra da dün akşam bana uzun bir mesaj yazmış. Artık radikal bir karar verdiğini ben beni hayatından çıkardığını söylemiş. Şimdiye kadar çok ayrılıp barıştık hiçbir zaman tam anlamıyla seni bir yerlerden silemedim ve her defasında gel dedin geldim ama bu Sefa seni tamamen siliyorum yazmış.
Allah kimseyi sevdiğinden bu şekilde vazgeçmek zorunda bırakmasın yazmış.
En son Şu yazıyı göndermiş. Bahane bulmak çok kolaydır. Öfkeliydim dersin, senin yüzünden dersin, beni bu hale sen getirdin dersin. Biraz yürekli olanlar “ne olursa olsun yapmamalıydım” diyenlerdir. Allah karşımıza hep yürekli insanlar çıkarır umarım.
Beni bu hale sen getirdin kısmının altını çizmiş. Çok manidar dimi :) yazmış. Çünkü tartıştığımızda beni bu hale sen getirdin demiştim ona.
Sonra da numaramı silmiş.
Dünden beri hala Twitter’da beni sevdiğini ifade eden şeyler beğeniyor. Ama doğru yaptığını İfade eden şeyler de beğeniyor. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yaptı.
Lütfen bana fikir verin gerçekten çok üzülüyorum. Ben onu çok seviyorum. Ne yaptıysam değersiz hissettirdiği için yaptım.
İlgisizlik vs bunlar ayrı mesele, rahatsız oluyorsanız ayrılırsınız pek tabii.
Fakat siz diyorsunuzya "ben sürekli bitirelim diyorum ve o hiç bitirmeyelim demiyor, peşimden gelmiyor demekki sevmiyor" diye, peki acaba o da "bu kız sürekli bitirelim diyor, seven bitirmek istemez, demekki sevmiyor" şeklinde düşünüyor olamaz mı? Şahsen ben böyle hissederdim.
Yanlış anlaşılmasın ben ilgisiz bir insanla devam edin demiyorum elbette, olmuyorsa ayrılacaksın.
30 yaşında bir kadının ergenler gibi sürekli ayrılıp barışmasından, git gellerinden, sürekli ilgi istemesinden sıkılmış olabilir mi?
Karsinizdaki tip tehlikeli bir tip. Iliski icin ortaya birsey koymayan, cabalamayan ama iliskiyi de bitirmeyen...
Sizinle oynuyor.
Siz yipranip bitirdiginizde ilgilenmeyen (kaçan kovalanir kafadini sonuna kadar yaşayan bir tip) ama geri dönün diye alttan alttan mesaj veren...
O da tutmadiysa sanki herseyin suclusu sizmiş gibi sizi manipule ediyor ve kendinizi suclu hissetmenizi sagliyor.
Boyle sinsilerle işiniz olmasin diyorum. Zaman kaybi tamamen.
Karsinizdaki kişi oldukça icten pazarlikli.
Olgun insanlar kafalarında bir şeyleri çözer öyle adımlar atarlar. Bir olur belki iki olur ama defalarca git gel yaşayan kadının yanında hangi erkek olursa olusun bir yerde yeter diyecektir.30 yaşında bir kadın gerçekten üzülmese kafasında her şey net olsa ergenler gibi git gel yaşamazdı. Duyguların yaşla ilgisi yok bence
Emin değilim. Sadece bildiğim, sevmeyen birisi mesaj atmaz uğraşmaz. Hani konu açılıyor neden aramıyor mesaj yazdım cevap yazmadı işte onlar sevmiyor. Birde kızgınsa tabi aramaz. Neyse sizin durumunuz seviyor ama anlaşamıyorsunuz. Çünkü en sevdiğiniz (kendiniz) bu ilişkiyi bitiriyor. Bu hem sevgiliniz hem sizin için geçerli.Onun da sevdiğine nasıl ikna oldunuz. Ben bir türlü emin olamadığım için sorun yaşadım hep. Emin olsam belki başka şeyleri takmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?