Beni Neden Terketti ?

Aslinda yas farki da olsa belki yine sorun etmeyin diyecegim cunku yas farki olup evlenenlerde oldu cevremde mutlu da oldular ama senin arkadasinin tavirlari olgun gibi gelmedi...o nedenle biraz zamana birakmaniz en dogrusu olur

Erkekler zaten kızlardan daha geç olgunlaşıyor. Senin daha çok önemseyip onun önemsememesi yaşıyla ilgili olabilir. İyi olmuş bence yaş farkı ilerde de sorun olurdu ailesi istemezdi.. Sen de kısa yoldan unutmaya bak..

Karsinizdaki tip tehlikeli bir tip. Iliski icin ortaya birsey koymayan, cabalamayan ama iliskiyi de bitirmeyen...
Sizinle oynuyor.
Siz yipranip bitirdiginizde ilgilenmeyen (kaçan kovalanir kafadini sonuna kadar yaşayan bir tip) ama geri dönün diye alttan alttan mesaj veren...
O da tutmadiysa sanki herseyin suclusu sizmiş gibi sizi manipule ediyor ve kendinizi suclu hissetmenizi sagliyor.

Boyle sinsilerle işiniz olmasin diyorum. Zaman kaybi tamamen.
Karsinizdaki kişi oldukça icten pazarlikli.

Canım sevgilin daha büyümemiş hala ergenlik çağını yaşıyor. Sen senı taşıyabilecek olgun bir erkekle birlikte olmalısın bence önüne bak arkana değil. Zaten boyle ilişki senın için sadece zaman kaybı olur.

İlgisizlik vs bunlar ayrı mesele, rahatsız oluyorsanız ayrılırsınız pek tabii.
Fakat siz diyorsunuzya "ben sürekli bitirelim diyorum ve o hiç bitirmeyelim demiyor, peşimden gelmiyor demekki sevmiyor" diye, peki acaba o da "bu kız sürekli bitirelim diyor, seven bitirmek istemez, demekki sevmiyor" şeklinde düşünüyor olamaz mı? Şahsen ben böyle hissederdim.
Yanlış anlaşılmasın ben ilgisiz bir insanla devam edin demiyorum elbette, olmuyorsa ayrılacaksın.

Çoğunluk yas farkı sorun zaten falan falan demis ya Allahaskina yas farkı olmayan tüm çiftler sanki mukemmel yaşıyorlar. Kadının da içini sikmayin yaa farkı diye diye. Ilgisizlik sizin sorununuz zamana bırakın su akar yolunu bulur. Hayirlisi olsun hakkınızda.

Aslinda yas farki da olsa belki yine sorun etmeyin diyecegim cunku yas farki olup evlenenlerde oldu cevremde mutlu da oldular ama senin arkadasinin tavirlari olgun gibi gelmedi...o nedenle biraz zamana birakmaniz en dogrusu olur

Evet belki de olgunlukla ilgilidir. Genel olarak ağır bir tavrı var ama ilişkide çok hesap kitap yapıyor gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok teşekkür ederim. İlgisizlik de değil aslında tam olarak. Yani çok küçük detaylar var ama bunlar da kafa karıştırıyor. Mesela ben ne istiyorsam ne seviyorsam bunları hiç unutmuyor ve yeri geldikçe yapmaya çalışıyor. Ama birkaç gün sonra bir problem yaşadık diyelim. Asla hiçbir adım atmıyor düzeltmek adına. BEn bir adım atarsam da hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor. Sorun çıkarmıyor hiç. Çok tuhaf ya ne anlatırsam anlatayım eksik geliyor şu an.

Ailesi biliyor ve annesi hiç sorun değil demiş. Benim yaşı sorun etmeme kızıyordu zaten. Artık yaş sorununu aşıp ciddi bir adım atalım diyordu.

30 yaşında bir kadının ergenler gibi sürekli ayrılıp barışmasından, git gellerinden, sürekli ilgi istemesinden sıkılmış olabilir mi?

Evet haklısınız bu da olabilir tabi. Yani onda da güvensizlik olmuştur benim bu tavrımdan dolayı. Ama ben de durduk yere sorun çıkarmıyorum ki. Bir şeyler eksik bir şeyler beni üzüyor rahatsız ediyor ki böyle davranıyorum. Mutlu bir kadın böyle sorunlar çıkarmaz. Karşımdaki insandan emin olamıyorum demek ki. Ama bakınca da diyorum ki sevmese neden benimle olsun. Cinsel bir beklentisi olsa 6 aydır belli ederdi. Maddi bir beklenti olsa öyle bir durum yok yani eşit şartlardayız. Bunları bile düşünüyorum artık.

30 yaşında bir kadının ergenler gibi sürekli ayrılıp barışmasından, git gellerinden, sürekli ilgi istemesinden sıkılmış olabilir mi?

30 yaşında bir kadın gerçekten üzülmese kafasında her şey net olsa ergenler gibi git gel yaşamazdı. Duyguların yaşla ilgisi yok bence

Çok güzel ifade etmişsiniz. Aynen de böyle yaptı en başından beri. Peki amaç ne? Neden yapıyor bunu sizce?

30 yaşında bir kadın gerçekten üzülmese kafasında her şey net olsa ergenler gibi git gel yaşamazdı. Duyguların yaşla ilgisi yok bence
Olgun insanlar kafalarında bir şeyleri çözer öyle adımlar atarlar. Bir olur belki iki olur ama defalarca git gel yaşayan kadının yanında hangi erkek olursa olusun bir yerde yeter diyecektir.

Son düzenleme:
Çok boğmuşsunuz, tek anladığım bu. “Bi şey var ama ne, bilmiyorum” şeklinde darlamalar artık ne sevgi bırakıyor ne saygı. Seviyor işte, seviyor ki orada. “Ben haftanın 7 günü görüşmek istiyorum, o neden 4 gün istiyor” tarzı kıyaslamalarla böyle böyle soğuyor insan.

Peki ara verelim ne? 1 ay ara mı verilir Allah aşkına? Baya ayrılmak istemişsiniz, oda bezmiş.

Onun da sevdiğine nasıl ikna oldunuz. Ben bir türlü emin olamadığım için sorun yaşadım hep. Emin olsam belki başka şeyleri takmazdım.
Emin değilim. Sadece bildiğim, sevmeyen birisi mesaj atmaz uğraşmaz. Hani konu açılıyor neden aramıyor mesaj yazdım cevap yazmadı işte onlar sevmiyor. Birde kızgınsa tabi aramaz. Neyse sizin durumunuz seviyor ama anlaşamıyorsunuz. Çünkü en sevdiğiniz (kendiniz) bu ilişkiyi bitiriyor. Bu hem sevgiliniz hem sizin için geçerli.

Uzun uzun yazmışsın ama sabırla okudum :)
Açık konuşmak gerekirse sen 26 ,o 30 gibi görünüyor uzaktan. Yani hiç olgun davranmamışsın adeta ergenler gibi bir küs bir barış durumlar, klasik kızsal tripler. Bir defa şunu aklından çıkarma ki sürekli ben gidiyorum deyip aslında gider gibi yapıyor olman alışkanlık haline gelmiş ve çocuk da bu durumu önemsememiş. Kim olsa aynı şeyi düşünür. Sonra da üstüne yetmemiş ara verelim demişsin. Gerçekten gereksiz bir kapris. Ve tüm bunları sırf sana yalvarsın, ilgilensin üstüne düşsün diye yaptığın o kadar belli ki.

Bana kalırsa bu çocuk seni sevmiş, son yazdığı yazıdan da net anlaşılıyor, eğer sen de gerçekten seviyorsan al karşına ve net bir şekilde ifade et. Bazı insanlar gerçekten sevgisini çok belli edemez, mesela benim babam da öyledir, ama bazen öyle bir şey yaşanır ki çok derinden anlarım sevgisini. İlle bağıra bağıra söylemeye gerek yok ,bazen gözler belli eder, bazen davranışlar. Ama zorlamayla, istemeyle ilgi olmaz, kendi haline bırakıp olduğu gibi kabul edeceksen git konuş ve sevdiğini söyle derim ben...
Sevgiler :)

Ben anlamadim galiba. Neden surekli ayriliyordunuz bu kisiyle? Ve neden 1 ay gorusmeyelim dediniz?

Simdi bir ay gorusmeyelim sende duygularini tart, galiba bana hissin tam yok gibi bi cumlenin onun tarafindan size sarf edildigini dusunun. Ayrilmiyorum bir ay yokum diyo size mesela. Nasil bir arafta birakmadir bu? Ne diyecek arkadaslarina ailesine? Sevgilin var mi yok mu? Ne demek suan konusmuyoruz? Duygularimizi gozden geciriyoruz? 1 ay sonra kosa kosa ona gideceginiz ne malum? Bir ay gorusmemek insan ruhunda ne buyuk yaralar acar.

Ben aslinda erkek arkadasiniza hak verdim. Benden biri bir ay kadar uzak kalmak istedigini soylese bende onu kuzu kuzu bekleyecegime, tamamiylen ayrilmis olmayi tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…