Beni Neden Terketti ?

Haklısınız o konuda tabi. Fakat niyeti aslında o yönde olmayıp şu bitirelim olayına kesinlikle karşıyım. Bitirilecek durum varsa zaten bitmelidir. Ayrılık lafı sırf lafta kalabilecek kadar hafif değil maalesef. Ki ayrılık tehdidi zaten kimseyi yola getirmez, aksine sizde olduğu gibi haklıyken haksız duruma düşürür. Bakın adam sizi suçlamış çekmiş gitmiş.
Zaten haklı yere sorun çıkarmak aslında sorun çıkarmak değil hak aramaktır, ve bunun yolunda bitsin demek değildir. Yoksa sürekli bitsin deyip tehdit ediyorsa, bende bu beni sevmiyor diye düşünürüm.

Ailesi biliyor ve annesi hiç sorun değil demiş. Benim yaşı sorun etmeme kızıyordu zaten. Artık yaş sorununu aşıp ciddi bir adım atalım diyordu.

Ailem sorun etmiyor der tabi siz ailesinden bizzat duydunuz mu sorun değil diye? Sanmıyorum öyle diyeceklerini..Öyle der o.

Geri doner cnm merak etme...er ya da gec donus yapiolar...ama bence yas farki biraz fazla...hazir ayrilmisken bi daha sans verme...erkekler daha gec olgunlasio...yasina daha uygun birini bulman daha iyi olur anlasmak acisindan
Erkekler daha geç olgunlaşiyor klisesini konu sahibi curutmuyor mu? Erkek arkadaşı ondan daha olgun. İstiyor ki peşimde sürünsun, ben gideyim birazcık yalvarsin falan...

Yahu ailesi niye sorun etsin. Onlar mı evlenecek. Amma kalıplara sıkışmış kadın var burada...

Bence bir erkek için gayet duygulu şeyler yazmış aslında.Aranızdaki sorun tarzlarınızın farklı oluşu.Herşeyi bir kenara bırakın.Siz geçinebilecek iki insan degğilsiniz

Çok teşekkürler yorumunuz için :)
Evet ben hiç doğru davranmadım bunu kabul ediyorum. Ama bir şeyler eksik geldiği içindi hep. Belki en başından tavrımı koyup bu şekilde davranacaksan burda bitti diyip bir daha dönmemeliydim. Gel gitler olayı çocuk oyuncağına çevirdi. Ama en son şöyle bir şey konuşmuştuk. Bundan sonra kimse bitti demeyecek, biri bitti dese bile diğeri kabul etmeyecek onu durduracak demişti. Bunu kendisi söylemişti. Ben yaş farkından dolayı çekimserdim buna üzülüyordu. Sonunda ben de anneme bahsettim. Bu bir nevi adımdı bizim için. Artık bir şeyler bir tık daha ciddi biz artık yaşı aşıp ciddi davranalım diyordu. Buna rağmen küçücük bir tartışmada yine beni hiç umursamayıp yatıp uyudu. Çok doldum artık böyle davranmasına. Benim buna üzüldüğümü bile bile hep yapıyordu yine yaptı. Ben de o an çok üzülmüştüm ama bitti demeyeceğiz diye söz vermiştik. O yüzden ara verelim dedim. Gerçekten de istedim ki bir kez olsun dur desin. Çünkü hiç demedi. İnsan bunu duymak istiyor karşı taraftan. Ama hala Twitter’a bakıyorum o kadar duygu yüklü şeyler beğeniyor ki. Bire bir bizi anlatan şeyler. Gerçekten anlayamıyorum. Karşıma alıp konuşamam çünkü yine sözümü çiğnemiş geri adım atmış olurum. En azından bir kez olsun o demeli gel konuşalım diye. Sizce ne yapmalıyım. Twitter’dan engelleyeyim mi mesela? Belki merak eder sonunda yazar. Ya da başka ne yapabilirim sizce :/

Haklısınız ben zaten doğru davrandığımı iddia etmiyorum. Ama ben de durduk yere bu hale gelmedim. İlgisizliği beni bu noktaya getirdi. Madem öyle ayrıl git diyeceksiniz belki ama işte yapamadım.

Ayrilmissiniz bitmis. Bu gune kadar olan tum ayrilip barismalarin sonucunda. artik yipratmayin kendinizi takip etmeyin daha fazla sewen isteyen biriyse erkek olup o kossun pesinizden degeriniz belli olsun. Sakin yazmayin aramayin o doncek bakin gorun cunku bilyo her defasinda gidende gelende sizsiniz

Ben sen böyle olsun istiyorum. Sonunda dayanamayıp bana dönsün istiyorum. En azından bir kere bu olsun istiyorum. Ama takip etmeden duramıyorum. Twitter’dan girip paylaşımlarıma baktığını düşünüyorum. Sizce nasıl bir imaj çizmeliyim ordan. Umrumda değilmiş gibi mi yoksa üzülüyor gibi mi?

hicccc takmiyo onsuzda hayat dewam ediyor mutlu gibi davranin wede oyle olun.Ölüp bittiginizi dusunmesinden iyidir demi

Sizi uzmek istemem ama 30 yasinda bir kadin olarak ne istediginizi kendinize sordunuz mu. Iliskinizin basinda bu iliskiyi yas sorunu nedeniyle istemediginizi ama erkek arkadasinizin sizi ikna ettigini soylemissiniz (ilgi var demekki) sonra da ilgisizlikten dert yanmissiniz. Herkes sevgisiniz sizin istediginiz sekilde gostermek zorunda degil onu bu kadar sikistirip bogmak yerine zaman verip anlamaya calismaniz gerekirdi. 6 ayda bir cok git gel yasamisssiniz.
Hemen hemen ayni yaslardayiz sizin su davranis biciminizi esimle iliskimin ilk yillarinda gerceklestiriyordum takriben 20 yas. Simdi donup esime ya sen beni ne cektin oyle kanser edermisim adami diyorum. Ikimiz de genctik belkide genligin verdigi heyecan, ortada ciddi bir durum da yok yuvarlanip geldik. Siz 26 yasi ne kadar kucuk olarak da gorseniz ciddi dusuncelerle iliski yasanan bir yas keza o da ailesine sizden bahsetmis. Ama bu kadar ayril baris la ciddi bir iliski nasil ayakta kalir ki kalamamis.

Hic bisey yapma. Kaybol. Görünmez ol. Haber alamadikca meraklansin.

Bence sana yapmıo o twetter dakı yorumları fln sevse bi sekılde caba gosterırdı sen uzerıne alma bence

Bence sizin aranızda iletişim problemi var.
Bu çocuk biraz atarlı bir tip
Seviyorum diyor sana ama ayrılmak zorundayım vs ne bilim bana hiç olgun gelmedi
Aranızdaki yaş farkı çok değil ayrıca.kendinden 8-9 yaş küçükle evlenip mutlu olan kadınlar var.

6 ay için çok yorucu çok yıpratici şeyler yasanmis bence ...belli ki toy karşındaki ...hislerine güven eksik hissettiysen eksiktir. ..Arama mesaj yazma kısmı ise ironik...öyle kolaya geliyor ...seçeneği çok diye düşünmüştür keza sizin de öyle. ..asla geri adım atmayın size duygu sömürüsü yapmış yemeyin ...

4 yas fark beni hiç rahatsiz etmezdi.

Ben de mesaj yazmayan, aramayan bunlari karsidan bekleyen biriyim bu bir huy. Ama iliskide oldugum kisi beni ara bana mesaj yaz diye rica ederse yapmaya gayret ederim. Fakat nasıl soyledigi önemli.

Siz küserek, ayrilmakla tehdit ederek yani cocukca yollara basvurarak ona istediklerinizi yaptirmaya calişmişsinız bu ona daha itici gelmistir.

Bi de sanal takiplerden sonuc çikarmak bana dogru gelmiyor.

Yani bu iliski eger iki taraf da daha olgun davransa surermiş sanki ama triplere kurban gitmiş.

Ne diyeyim hakkinizda hayirlisi olsun...

Bir gün otur karşıma anlatayım, duvarlarını yıkıp sana gelmek istemekle, camı çerçeveyi bağıra çağıra indirip gitmek arasında nasıl kalınır.

Eşit değiliz, senin hâlâ kaybedecek bir şeylerin var.

Sen var ya insanın bütün gülüşlerini yarım bıraktırırsın

“İçimden geçenleri bilse koşup boynuma sarılır.
Oysa sadece anlatabildiğim kadarını biliyor.
Anlatabildiğim kadarını.
Anlatabildiğim kadarıyla ne yapılabilir?”

Vedalaşmayı bile beceremedik.

Gözden uzak olsa da gönülde mekan sahibi.

Ayrıldıktan bu yana Twitter’da beğendiği bazı twitleri. Daha bir sürü var. Bu şekilde sitem ve özlem içeriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…