• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni öldürecekmiş, kendisi hapse ben mezara, çocuklar da ortada kalacakmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Yeni doğum yaptığım için çıkamıyorum su an. Anne baba olarak beraber alalim istiyorum. Ama anlam veremiyorum böyle yapmasına.

Hii maddi sikintiniz yok ala adam kumbaradan para aliyor. Sanki çok iyi aile babasiymiş gibi beraber bisiklet almak istiyorsun. Adam kizini umursamiyor bile!

O kiza o kadar acidim ki. Ve yetmezmiş gibi ikinci yaptiniz. Birincinin umutlari, hayallerin çalinmasi yeterli değil tabi, ikincide bunu tadsin :işsiz:

N

Ne ikna olması? Ikna olsam meseleyi buralara getirip tartışmam. Haklsın der susardım. Ben ettiği bahanelere kızıyorum.
meseleyi buraya tasimaniz cozdugunuz anlamina gelmiyor. gayette ikna olmussunuz. daha agustos eylul var onumuzde yaz bitti dedi kocam bende tamam dedim diyorsunuz. bu ikna olmak degil de ne?

O zaman o psikopat neden çocuklara para biriktirsin ki?
Sizin de ne söylediğiniz, ne yaptığınız belli değil. Muhtemelen şiddet görüyorsunuz..
Yoksa hiçbir kadın bu kadar tırsmaz, hiçbir normal baba para çalmaz, bisikleti kırmaz
Bende böyle düşündüm normal bir insandan böyle tepkiler beklenmez

Ortada bisikletten daha büyük problemler var siz bisikletimi sorun ettiniz? Böyle birileri ile nasıl evli kalabiliyorsunuz gerçekten hayret verici.

Ettigi laf icin hic oyle bir adam degildi ilk kez duydum diyorsunuz ama diger yandan iki yildir kizinizin gozu onunde alacağınız bisikleti parcalayacagi icin alamıyorsunuz. O zaman bu adam zaten hep bu lafi etme potansiyelindeydi?? Zira aklibasinda kimseden cocugun onunde bisikleti parcalayacagi icin cekinilmez.
Başka bir arkadaşa da yazmıştım. Kendisinden habersiz bir şey yapıldığı zaman psikolojik baskı uyguluyor diye. Ki istemediği bir şeyi aldığım zaman kırdığı parçaladığı çok oldu.
Ama ilk defa ölümle tehdit etti. Yoksa ben manyak mıyım böyle biriyle aynı evde kalmaya. Kalmayı da düşünmüyorum zaten.

Allah allah gerçekten ilginc sadece bu konuda aksi olması bence bnun altında bir iş var ya maddi bir kriz yaşıyor size belli etmemeye calisyor ya da başka biri falan mı var hayatında evlilik sorumluluk artik batmaya başlamış bence ona bunlar ağır laflar çünkü
Maddiyat kısmına bakacağım. O açıdan düşünmemiştim .
Başka biri varsa da umrumda değil çünkü artık onunla evli kalmak istemiyorum.

Kocanız çok mu geri kafalı bir tip. Bazı insanların kız çocuklarını bisiklete bindirmediğini biliyorum kaza olursa kızlık zarı yırtılır filan diye. Para sorun değil diyorsanız böyle bir takıntısı olabilir. Ama bence para konusunda gözden kaçırdığınız işler dönüyor olma ihtimali de yüksek. Ortak hesapları üzerinizdeki malların durumunu, kk ekstrelerini varsa altınlarınızı filan kontrol edin. İnsan dururken çocuğun kumbarasından para almaz. Belki farkında olmadığınız harcamaları vardır kocanızın.
Evet bu dediklerinize bakacağım. Başka bi arkadaşta söyledi aynı şeyi. Mantıklı olabilir.

Konuyu çözüme ulaştırmaya calisicam diye afedersiniz Don lastiği gibi uzatmisiniz..
O kumbaradan paraların alindigi gün gider ben çocuğuma o bisikleti alırdım tillahi gelse karışamaz.
Ne demek bindirmez ben alsam.
Çocuk bir sene ne kadar sa işte emek vermiş biriktirmiş para seneye deniyor.
Seneye oluyor gene türlü bahaneler anne baba catismasi ..
Çocuk ortada hala bisiklet için ağlıyor..
Siz ortak karara varana kadar çocuğun zaten hevesi kaçmıştır .
Hiç birşey yapamasam doğum günü olmuştur bu sürede anneme bisiklet alıp gelmesini söylerdim.
Çok haklısınız. Annemleeden dönerken (anadoluda bir şehirde yaşıyorlardı) almalıydım geçen sene. Uzun yolda kırılır diye istanbula dönünce daha iyisini alırım demiştim. Böyle olacağına ihtimal bile vermedim. Ama dediginiz gibi sarpa sardı.

meseleyi buraya tasimaniz cozdugunuz anlamina gelmiyor. gayette ikna olmussunuz. daha agustos eylul var onumuzde yaz bitti dedi kocam bende tamam dedim diyorsunuz. bu ikna olmak degil de ne?
Konuyu iyi okuyun lütfen. Geçen sene eylülde okulların başladığı dönem oldu bu olay. Anasınıfına gidecek.zaten binemeyecek bir sene boşuna beklemiş olacak seneye en güzel modelini alırız dedi. Kızımla tamam dedik mantıklı geldi bana da. Ama su an da alması lazımdı yine temmuz geçsin ağustosta alalım deyince kabul etmedim. Tartışma orada patlak verdi.

Konuyu iyi okuyun lütfen. Geçen sene eylülde okulların başladığı dönem oldu bu olay. Anasınıfına gidecek.zaten binemeyecek bir sene boşuna beklemiş olacak seneye en güzel modelini alırız dedi. Kızımla tamam dedik mantıklı geldi bana da. Ama su an da alması lazımdı yine temmuz geçsin ağustosta alalım deyince kabul etmedim. Tartışma orada patlak verdi.
konuyu dogru okuyorum dun geceden beri.

konuyu dogru okuyorum dun geceden beri.
O zaman niye bu yorumu yapıyorsunuz? Zaten berbat durumdayım. Muhattap olduğum kişi de kızımın öz babası. Elimden geleni yapıyorum ama evlat onun da evlâdı. Kendi payına düşeni düşünmüyor diye neden ben suçlu oluyorum?

O kadar çok uykum olmasına rağmen gözüme uyku girmedi. Bana aynen bu cümleyi söyledi. Sebebini anlatayım. Benim iki kızım var. Yeni doğum yaptım. Büyüğü ilk okula gidecek bu sene. Büyük kızım iki senedir bisiklet istiyor. Eşim olacak insan almıyor. Iki senedir çocuğu oyalıyor. Hatta geçen sene para biriktirdik kumbarada, tam alacağız baktık ki para yok. Meğer babası kumbaradan parayı almış. Neden aldın diye sorunca parası bitmiş zaten anaokuluna gidecek sürmeye vakti olmayacak, seneye ben alırım dedi. Sinir oldum kızımla ama tamam dedik. Aradan bir sene geçti, okullar açılacak, adam hala çocuğa bisiklet almadı. Kızım da bisiklet görünce resmen saldırıyor. Hanı alacaktınız, niye almıyorsunuz diye. Babası alacağını söylüyor ama ortada bir şey yok.

Bu akşam güzel güzel konuşayım dedim. Çocuğu oyalama yaz bitiyor bisiklet al artık. Başladı nerede sürecek, bir sürü bahane saydı. Ben de dedim ki " bak küçücük çocuk, bisiklet görünce saldırıyor, birisi gel seni bisiklete bindireyim der alır götürür, kandırır çocuğu" ( bu arada kesinlikle kızımı tek başına bırakmam ama ilk okula başlayacak, sürekli yanında olamayacağım) . Ben böyle söyleyince bana " ne biçim konuşuyorsun ? Seni öldüreyim hapse gireyim çocuklar ortada mı kalsın istiyorsun " dedi. Asıl sen ne biçim konuşuyorsun? dedim. Tartışmaya başladık. Nasıl bağırdığını anlatamam. Şok oldum resmen. Benim söylediğimle onun soylediginin ne alakası var? Nerde yanlış yaptım?
Cocugun basina bir şey gelirse seni sorumlu tutar icabına bakarım diyor çocuğa bir bisiklet alıp gönlünü yapmak yerine...Yanlisi sen değil kocan yapmış ama anlar mı yanlışini bilemedim

Cocugun basina bir şey gelirse seni sorumlu tutar icabına bakarım diyor çocuğa bir bisiklet alıp gönlünü yapmak yerine...Yanlisi sen değil kocan yapmış ama anlar mı yanlışini bilemedim
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Şu an kendi hatasını benim üzerime yıkmaya çalıştığına ikna oldum iyice. Geceden beri kendini yiyorum çünkü.

hiçbirşey yapamaz korkmayın
havlayan köpek ısımaz
sadece kızınıza üzüldüm yavrum arkadaşlarında görüyor özeniyordur
inşallah bisiklet alabilirsiniz
2.çocuk için neden, niye demenin bir faydası yok bu saatten sonra ama 3.çocuğu yapmayın en azından

Çocuklardan önce çalışıyordum ama şu an çalışmıyorum.
tekrar çalışırsınız umarım ve kızınıza istediği bisikleti alabilirsiniz
kumbadaki kızının parasını alma konusunda da sadece parayı değil kızının hayallerini, umutlarını ve en en önemlisi de insanlara, babasına olan güvenini çalmış olmadı mı

Siz anne olarak bir şeyi çocuğunuza ihtiyaç olarak gördükten sonra eşiniz nasıl aksini dayatabilir? Haydi geçen yıl ikna oldunuz diyelim, bu sene gerekirse gidip alacaktınız. Kaldı ki iş bu aşamaya gelmemeliydi bile, eşinizin fikirlerinize hiç güveni yok mu? Evde karar alma hakkınız yok mu? Burada okuduğum bazı konular beni çok şaşırtıyor.

Maddi koşullarınız elverirken çocuğunuzu iki senedir bir bisiklet tartışmasının içinde bırakmışsınız. “Kızım ne olduğunun farkında” dediğinize göre sizin almak istediğinizi, babasının erteleyip durduğunu, yani aranızda bir çatışma olduğunu biliyor demektir.

Bence kızınızın bu konudaki düşüncenizi bilmesinden daha önemlisi, evde düşüncelerine saygı duyulan, kararlar alabilen, güçlü bir annesinin olduğunu bilmesi.

Eşinizin kurduğu cümleye ise diyecek söz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X