- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Ne iğrenç bir baba o kızının kumbarasındaki parayı çalmış. Pislik herif. Biriktirdiğinizle gidip siz alsaydınız ya, yavrum kıyamam ne çok üzülmüştür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenizden kalan mirası da eşinize verdiniz mi? Kendinize ait paranız olduğu halde niye ezdi bu kadar sizi maddi konularda?Inanın bilmiyorum. Düşünmekten kafayı yiyeceğim. Bilmediğim bir şey olabilir mi? Ya da yeni doğum yaptığım için abartıyor muyum? Buraya konu açmamın sebebi benim kaçırdığım bir şey mi var belki bana yardımcı olursunuz dedim.
Ben sizi anlayamıyorum.Arkadaşlar yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Farklı açılardan bakmış oldum olaya.
Pasif kaldığımı söyleyenler oldu. Haklı olabilirler ama pasif kalmaktan ziyade çocuk ikimizinde çocuğu. Benim düşündüğüm kadar onun da düşünmesi lazımdı. Anne baba olarak birbirimizin eksikliklerini kapatmamız gerekirken olay saçma sapan yerlere gitti.
Iki laf edip çekildiğim ! için olay buralara geldi zaten. Hiç iki laf edip çekilmişim gibi mi gözüküyor?Ben sizi anlayamıyorum.
"Benim düşündüğüm kadar düşünmesi lazımdı" diyorsunuz. Adam düşünmüyor. Bu bariz. İkimizin çocuğu diye kocanızla inatlaşıp çocuğunuzu niye mağdur ediyorsunuz? Adam çocuğu düşünene kadar (düşünürse eğer) beklemeyi mi düşünüyorsunuz mesela?
Size psikolojik baskı yapıyormuş. Bu baskıya katlanıp katlanmamak sizin tercihiniz. Yetişkin bir kadınsınız, eşinizin baskısına boyun eğmeyi seçiyorsanız bu sizin bileceğiniz iş.
Ama siz aynı zamanda bir annesiniz. Çocuğunuz için bu baskıyı göze alıp katlanamıyor musunuz mesela? Buradan bakınca "ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey" diye eşinize bir iki laf edip susuyorsunuz gibi görünüyor.
Bisikleti çocuğun gözünün önünde parçalamak apayrı bir boyut. Bu adamın sağlıklı bir psikolojide olduğunu kimse iddia edemez, o zaman da ölüm tehdidinde bulunması zaten şaşılacak bir şey olmuyor. Kendisinin 2 yıldır salladığı bisikleti aldığınız için evladının önünde onu parçalayacağını düşündüğünüz adamın sizi tehdit etmesi de gayet normal.
12 13 yaşındaki çocuklar bisiklete topa kanıp da başkalarının peşine gidiyor. Internette bunun videosu var. Benim kızım 6 yaşında daha. Haberlerde neler neler duyuyoruz.Hayır. Cocuga bı sey olursa esınız bısıkley almadıgı ıcın olur gibi anlamıs esini.siniri o sebeple.
Bir miktarı ortak hesapta. Bir kısmı da bölüşülmedi.Annenizden kalan mirası da eşinize verdiniz mi? Kendinize ait paranız olduğu halde niye ezdi bu kadar sizi maddi konularda?
Annenizden size kalan miras tamamen size ait, eşiniz bile olsa ortak hesaba koymayın bence... Gerçi bu saatten sonra çekip ayrı hesaba koymak isteseniz büyük olay çıkarır kesin.. En azından bundan sonra gelecek olan parayı göstermeyin, yazık..Bir miktarı ortak hesapta. Bir kısmı da bölüşülmedi.
Ezme kısmı için ayrı bir konu açmam lazım. Erkeklerin çoğunun ilk gördüğünde ' ne kadar özgüven sahibi, kendi ayaklarının üstünde duran sorumluluk sahibi bir kız ' diye düşünüp evlenmek istediği, evlenince de bütün bu beğendiklerini tehlike olarak görüp baskılama, sindirme çabası varya işte ben de öyle birine denk geldim.
Ben erkeğim, benim sözüm geçer mantığı. Ben ondan habersiz bir şey yapsam ben kocan değil miyim, neden beni eşşek yerine koyuyorsun, ben sana yetemiyor muyum oluyor. Hatta o çok iyi bir babaymış ama ben hep onu küçümsüyormuşum. Halbuki yok öyle bir şey.