• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni öldürecekmiş, kendisi hapse ben mezara, çocuklar da ortada kalacakmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızınıza aşırı üzüldüm.
Yavrum nasıl hayalkırıklığına uğramıştır parasını kumbarada göremeyince
Siz çalışıyor musunuz? Siz alsanız..
Çalışmıyorum. Ama almış olsam bindirmezdi zaten.

Sadece bisiklet konusunda böyle.
Allah allah gerçekten ilginc sadece bu konuda aksi olması bence bnun altında bir iş var ya maddi bir kriz yaşıyor size belli etmemeye calisyor ya da başka biri falan mı var hayatında evlilik sorumluluk artik batmaya başlamış bence ona bunlar ağır laflar çünkü

Bisiklet almak bizi zorlamaz. Kenarda yüklü bir meblâğ var. Kumbaradaki paraya da ihtiyacı yoktu o dönem. Hele hele ortada ölümle tehdit edeceği bir durum hiç yoktu. Buna benzer bir şey de yaşamadık şimdiye kadar. Bisiklet mevzusu dışında. Tek sıkıntı ondan habersiz bir şey yapmam. O konuda psikolojik baskı yapar. Olayı anlayamadigim için berbat bir durumdayım.
O zaman çocuğun parasını niye harcıyor ayıp ya.
Biriktirmiş hevesle bisiklet alınacak diye.
Sinir oldum ya.
İhtiyac olsa anlayabilirim belki ama o zaman bile çocuğa söylemeliydi su an bu parayı alıyorum ama sana bisiklet alacağım vs diye.
Bilemedim,bana çok ters geliyor böyle şeyler.
Kızımda para biriktirdi bir dönem,scooter almıştık,paten istedi,biriktir alalım dedik ve hevesle biriktirdi para. Biraz birikince aldık patenini, onun parasına dokunmadık. Dövize cevirdim,duruyor cüzdanımda.
Heves etmiştir cocuk yani neden kırdı hevesini.

O kadar çok uykum olmasına rağmen gözüme uyku girmedi. Bana aynen bu cümleyi söyledi. Sebebini anlatayım. Benim iki kızım var. Yeni doğum yaptım. Büyüğü ilk okula gidecek bu sene. Büyük kızım iki senedir bisiklet istiyor. Eşim olacak insan almıyor. Iki senedir çocuğu oyalıyor. Hatta geçen sene para biriktirdik kumbarada, tam alacağız baktık ki para yok. Meğer babası kumbaradan parayı almış. Neden aldın diye sorunca parası bitmiş zaten anaokuluna gidecek sürmeye vakti olmayacak, seneye ben alırım dedi. Sinir oldum kızımla ama tamam dedik. Aradan bir sene geçti, okullar açılacak, adam hala çocuğa bisiklet almadı. Kızım da bisiklet görünce resmen saldırıyor. Hanı alacaktınız, niye almıyorsunuz diye. Babası alacağını söylüyor ama ortada bir şey yok.

Bu akşam güzel güzel konuşayım dedim. Çocuğu oyalama yaz bitiyor bisiklet al artık. Başladı nerede sürecek, bir sürü bahane saydı. Ben de dedim ki " bak küçücük çocuk, bisiklet görünce saldırıyor, birisi gel seni bisiklete bindireyim der alır götürür, kandırır çocuğu" ( bu arada kesinlikle kızımı tek başına bırakmam ama ilk okula başlayacak, sürekli yanında olamayacağım) . Ben böyle söyleyince bana " ne biçim konuşuyorsun ? Seni öldüreyim hapse gireyim çocuklar ortada mı kalsın istiyorsun " dedi. Asıl sen ne biçim konuşuyorsun? dedim. Tartışmaya başladık. Nasıl bağırdığını anlatamam. Şok oldum resmen. Benim söylediğimle onun soylediginin ne alakası var? Nerde yanlış yaptım?
Çocuğun kumbarasindan parasını almak nedir ya pislik herif😈

Evet asıl babasına olan güvenini kaybediyor ama sevgili eşim (!) farkında değil bunun.
Bu arada parayı harcamadigina eminim. Paraya ihtiyacımız olmadı o dönem.. Çocukların ortak hesabı var oraya yatırmıştır. Çocuklarına gelecek hazırlıyor güya.
Çocukların bugününü geleceğe yatırmak mantıklı değil.. Çocukluğunu yaşayamamış mutsuz yetişkinlerle dolu ortalık... Bugün çocuğun en çok heves ettiği şey bisikletse onu bugün yaşamalı, gelecekte farklı ihtiyaçlarına başka bütçe ayrılabilir. Bisiklet parasıyla gelecek kuramayız ki :110:
Kurduğu cümle de akıllara ziyan bu arada :sinirli: suç bastırmak mı desem, ne desem bilemedim...

Çocuğun kumbarasindan parasını almak nedir ya pislik herif😈

Rezillik yuh yani

Kızımın bisikletini onun gözünün önünde parçalayacak adamı parçalardım, net söylüyorum...

Bir erkek nasil insanin evladindan onemli olur aklim almiyor, bu nasil annelik?>??

Çalışmıyorum. Ama almış olsam bindirmezdi zaten.

Çalışın boşanın o zaman
Şu adamla evli olmak evladınızın ruh sağlığından daha mı önemli ???

Sadece bisiklet konusunda böyle.
Kocanız çok mu geri kafalı bir tip. Bazı insanların kız çocuklarını bisiklete bindirmediğini biliyorum kaza olursa kızlık zarı yırtılır filan diye. Para sorun değil diyorsanız böyle bir takıntısı olabilir. Ama bence para konusunda gözden kaçırdığınız işler dönüyor olma ihtimali de yüksek. Ortak hesapları üzerinizdeki malların durumunu, kk ekstrelerini varsa altınlarınızı filan kontrol edin. İnsan dururken çocuğun kumbarasından para almaz. Belki farkında olmadığınız harcamaları vardır kocanızın.

Mevzu çocuk e onun kırılan ruhu olunca çok üzülüyorum ya. Çok berbat ve kırılmış çocukluklar yaşadığımız için sanırım 😢

Kocanız çok mu geri kafalı bir tip. Bazı insanların kız çocuklarını bisiklete bindirmediğini biliyorum kaza olursa kızlık zarı yırtılır filan diye. Para sorun değil diyorsanız böyle bir takıntısı olabilir. Ama bence para konusunda gözden kaçırdığınız işler dönüyor olma ihtimali de yüksek. Ortak hesapları üzerinizdeki malların durumunu, kk ekstrelerini varsa altınlarınızı filan kontrol edin. İnsan dururken çocuğun kumbarasından para almaz. Belki farkında olmadığınız harcamaları vardır kocanızın.
Ben de bunu düşündüm

Konuyu çözüme ulaştırmaya calisicam diye afedersiniz Don lastiği gibi uzatmisiniz..
O kumbaradan paraların alindigi gün gider ben çocuğuma o bisikleti alırdım tillahi gelse karışamaz.
Ne demek bindirmez ben alsam.
Çocuk bir sene ne kadar sa işte emek vermiş biriktirmiş para seneye deniyor.
Seneye oluyor gene türlü bahaneler anne baba catismasi ..
Çocuk ortada hala bisiklet için ağlıyor..
Siz ortak karara varana kadar çocuğun zaten hevesi kaçmıştır .
Hiç birşey yapamasam doğum günü olmuştur bu sürede anneme bisiklet alıp gelmesini söylerdim.

Ettigi laf icin hic oyle bir adam degildi ilk kez duydum diyorsunuz ama diger yandan iki yildir kizinizin gozu onunde alacağınız bisikleti parcalayacagi icin alamıyorsunuz. O zaman bu adam zaten hep bu lafi etme potansiyelindeydi?? Zira aklibasinda kimseden cocugun onunde bisikleti parcalayacagi icin cekinilmez.

Benim de evin küçücük, bahçemiz yok. İstanbul’da öyle bir ara sokakta oturuyoruz bisiklet kullanacak hiçbir yerimiz yok. Ama oğluma yine de almıştım, arada sırf bisiklet kullansın diye parke götürdük ara ara, uygun yer oluşturduk. Oğlum büyüdü, bisiklet kızıma kaldı. Oğluma da yenisini alayım dedim istemedi. Onun yerine ikisine de skooter aldık. Çok severek kullanıyorlar, hem kullanması hem de taşıyıp saklaması daha kolay.
sizin gibi anneleri cok seviyorum. imrenek okuyorum bu tur seyleri.
cocugunuzu da ne guzel buyutmussunuz,yeni bisiklete atlamak yerine istememis. allah guzel upuzun omurler versin size ve cocuklariniza ❤

Scooter var bizde. Ama bisikleti bi kaç kere söyledi. ben de hep sonra diye erteledim, çocuğum ne kadar anlayışlı ki hiç ses etmedi tamam dedi, ay bi üzüldüm ben. Hemen işten çıkıp alıcam valla. Sevinsin akşam
❤ gule gule saglikla kullansin. ben okuyunca burdan sevindim koca kadin☺ cocugunuzu dusunemiyorum..ucacak bence❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X