Beni öldürecekmiş, kendisi hapse ben mezara, çocuklar da ortada kalacakmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu bisikletten daha önemli bir konu. Bisikleti şöyle böyle hallettik diyelim. Dedesine, amcasına, teyzesine parayı ben verip aldık olsun. Ya sonra? Bu çocuk büyürken başka başka hevesleri istekleri olmayacak mi? Sürekli oyunla, gizli saklı, üç kağıtla mı halledeceğiz? Kızımın saksı olmadığını duygularının ve psikolojisinin de olduğunun farkında varması lazım. Ben anneysem o da babası.
Ayrıca kızımın üzülmesine kimse benim kadar üzülemez.

Tamam sizi tutan ne hala?
O 250 tl ile gidin bisiklet alın.

Yahu sonuçta kızı hala oyalamış ve kandırmış oluyorsunuz.
Sizin de kocanız gibi vicdansız olduğunu düşünmeye başladım.

Şu an en önemli konu karı koca olarak 2 YILDIR KIZINIZI KANDIRMANIZ
Kızınızın isteğini umursayan bir anne olmadığınız gayet açık. Derdiniz kocişinizle arayı bozmamak.
Eziklik mi, sinmişlik mi, cimrilik mi. Bilemiyorum

Hafta sonu baba kız gidip alacaklarmış!!!!
Kızımın yanında söyledi bunu. Şurada iki gün kaldı. Bu seferde almazsa konu başlığı tersine dönecek.
Neden hafta sonu şimdi değil. Zaten yeterince oyaladınız çocuğu.

Kocisimle aram yeterince bozuldu. Bozmak istemesem onun tarafında olur almıyorsa almıyor der, sesimi çıkarmazdım. Kızım biraz büyüdüğü zaman başka bir istekle karşımıza geldiğinde ( maddi bir sey olmak zorunda değil) kocisimin! " aa kızım bu şekilde olsun istemiş, heves etmiş, bir baba olarak imkanlarımı zorlayıp kızımı sevindirmeliyim " demesi için uğraşıyorum. Babalık karın doyurmakla bitmiyor çünkü.

Yazdıklarınızda çok haklısınız. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Kocanızı eğitmeye çalışırken -siz onun annesi, dadısı, öğretmeni değilsiniz- kızınızı ezdiğinizi farkedemeyecek kadar kocacısınız.

Baba gorevini yapmadığı halde sirf babayla inatlastigi icin anne *de* suclu.

Hala ben annesiysem o da babasi diye esinizle inatlasmaya, esinize yillardir yapmadigi erteledigi bir seyi yaptirmaya calisiyorsunuz, arada olan kiziniza oluyor. Siz esinizle inatlasiyorsunuz "hayir efendim o da babasi o alacak" diye bekliyorken kiziniz aranizdaki bu catismanin sonucundan magdur oluyor. Haticeye degil neticeye bakin.

Yapamayacak durumda olursunuz anlarim/anlariz. Deriz ki yazik kadincagiz gercekten cozemiyor. Ama kendiniz bile diyorsunuz alsam alirim diye.

Kiziniz gozunuzun onunde bu kadar üzülüp hayalkirikligi yasarken, babasi olacak adam devamli erteleyip dururken, siz esiniz yola gelsin diye beklerken o cocugun gunleri geciyor. Gecen seneyi gectim, mayısta almis olsaniz en az iki aydir bisiklet tepesindeydi cocuk. Tatilini yediniz mesela. Esiniz ders alacak mi?

Haftasonu almazsa ne yapacaksınız?

hadi ilkinde anlamadınız huyunu diyelim böyle bir adamı neden 2. defa baba yaptınız ki? bi cacık olmaz çocuğunun kumbarasından parasını alan adamdan.Ne koca olur ne baba olur.İskele babası bile olmaz.

eğer o kadın gerçekten özgüven sahibi, ayaklarının üstünde duran sorumluluk sahibi bir kızsa, koçişim aman koca buldum kafasında değilse , öyle bir adama denk geldiği anda kapının yerini çatır çatır göstermeyi biliyor ama.Sen kendini ezdirmezsen kimse de seni ezemez.

Evet bende onu diyorum,bu konuya bisikleti aldıktan sonra kafa yorabilirsiniz.Kızınız büyüyene kadar epey vaktiniz olacak buna kafa yormanız için. Siz eşinizle güç savaşı yaparken olan çocuğa olmuş, ilerde içinde ukte kalacak bisiklet alamayışı, sizin eşinizle uzlaşamıyor olmanızı değil bisikletinin alınmadığını hatırlayacak.O sebeple bunu düşünerek hareket edin derim.

Yanlis yaptigin bir yer yok bacim eger maasi alip eve getirip belli bir yere koyuyorsa al ordan parayi git al cocuga bisikleti baktm alacagin yok ben aldm de yahu evde bindirirm yine almaya calisirm o bsikleti okadar mi heveslenmiyo cocugunun istedigi biseye adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…