Beni öldürecekmiş, kendisi hapse ben mezara, çocuklar da ortada kalacakmış!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Feslegen Kokulu Nane

Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
16.162
36.780
528
O kadar çok uykum olmasına rağmen gözüme uyku girmedi. Bana aynen bu cümleyi söyledi. Sebebini anlatayım. Benim iki kızım var. Yeni doğum yaptım. Büyüğü ilk okula gidecek bu sene. Büyük kızım iki senedir bisiklet istiyor. Eşim olacak insan almıyor. Iki senedir çocuğu oyalıyor. Hatta geçen sene para biriktirdik kumbarada, tam alacağız baktık ki para yok. Meğer babası kumbaradan parayı almış. Neden aldın diye sorunca parası bitmiş zaten anaokuluna gidecek sürmeye vakti olmayacak, seneye ben alırım dedi. Sinir oldum kızımla ama tamam dedik. Aradan bir sene geçti, okullar açılacak, adam hala çocuğa bisiklet almadı. Kızım da bisiklet görünce resmen saldırıyor. Hanı alacaktınız, niye almıyorsunuz diye. Babası alacağını söylüyor ama ortada bir şey yok.

Bu akşam güzel güzel konuşayım dedim. Çocuğu oyalama yaz bitiyor bisiklet al artık. Başladı nerede sürecek, bir sürü bahane saydı. Ben de dedim ki " bak küçücük çocuk, bisiklet görünce saldırıyor, birisi gel seni bisiklete bindireyim der alır götürür, kandırır çocuğu" ( bu arada kesinlikle kızımı tek başına bırakmam ama ilk okula başlayacak, sürekli yanında olamayacağım) . Ben böyle söyleyince bana " ne biçim konuşuyorsun ? Seni öldüreyim hapse gireyim çocuklar ortada mı kalsın istiyorsun " dedi. Asıl sen ne biçim konuşuyorsun? dedim. Tartışmaya başladık. Nasıl bağırdığını anlatamam. Şok oldum resmen. Benim söylediğimle onun soylediginin ne alakası var? Nerde yanlış yaptım?

Yani dediğiniz gibi çocuğu alıp biri bisiklet diye götürürse sorumlusu sensin , seni öldürürüm demiş , ben bunu anladım .
Allah korusun ama böyle bir şey olursa sorumlusu neden ben olayım ki? Kendisi olur.

Anlamadım ki. Benim söylediğimle onun.söylediği şey arasında bağlantı kuramadım.
Seni sindirip bir daha konuyu açmanı istememiş
Neyse bırak şu ayıyı
Siz çocuğa bisikleti bakın beğensin ben alırım
Aynı yaşta kızım var sizinkini de yeğenim sayarım

Her şeyi geçtim de, çocuğun arzu ettiği şey için umut ve heyecanla para biriktirdiği kumbarayı açıp, kendine harcama lüksünü nerden aldı bu dengesiz?
Çocuğunun emeğine, hayaline de mi saygısı yok!
Çaldığı tek parası değil; babaya olan güveni, emek verilince karşılık görmeyi, hayallerini ve en önemlisi çocukluğunu çalmış o pis adam!
Ay yok artık ya, bundan sonra o adam nr dese tehdit algılarım ben.
Çocuk parası çalan neler etmez!!!

Seni sindirip bir daha konuyu açmanı istememiş
Neyse bırak şu ayıyı
Siz çocuğa bisikleti bakın beğensin ben alırım
Aynı yaşta kızım var sizinkini de yeğenim sayarım
Teşekkür ederim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Yeni doğum yaptığım için çıkamıyorum su an. Anne baba olarak beraber alalim istiyorum. Ama anlam veremiyorum böyle yapmasına.

Çocuğun bisiklet parasını al çar çur et utanmadan harca
Sonra çocuğun gözü kalır biri bisikletle kandırır deyince sapığı değil karını öldür
Zihniyete gel

Yemin ediyorum bugünkü konular depar ettardı sinirlerime
Öküz familyasından seç beğen al
Çocuğun kumbarasından para çalanı
bebeğe bakarken ses yaptı diye 2 aylık bebeği olan karısına şiddet uygulayanı aldatmasını üstüne sen ayı gibi oldun diyeni
Ne biçim erkeklerle yaşamaya çalışıyoruz şu ülkede
Şansa hayattayız resmen

Çocuğun başına bişey gelirse sorumlusu sensin yani olan sana olacak sen öleceksin
Çünkü kendisi evin bi b*ka yaramayan orta direği
Kendinde bi sorumluluk görmüyo çocuklara karşı paşa

Bu arada çocuğa da üzüldüm ya içinde kalmış bisiklet imrenir başkalarında gördükçe siz alsanız bisiklet

Ağzına sağlık
Çocuğunun parasına göz dikenden ben her şeyi beklerim

basta bu adamla evlenmekle hata yapmissiniz. sonra onu baba yapmakla ikinci hatayi yapmissinz.
suan ki hataniz da kumbaradaki paraya tamah eden evladina merhamet etmeyen adamla konusmaya calismaniz. bu tiynetteki adam konusmaktan anlamaz, anlamamista
evladiniza uzuldum. siz bisikleti aldiramazsiniz kocaniza. annenize soyleyin anneniz alsin.

Evet asıl babasına olan güvenini kaybediyor ama sevgili eşim (!) farkında değil bunun.
Bu arada parayı harcamadigina eminim. Paraya ihtiyacımız olmadı o dönem.. Çocukların ortak hesabı var oraya yatırmıştır. Çocuklarına gelecek hazırlıyor güya.

Teşekkür ederim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Yeni doğum yaptığım için çıkamıyorum su an. Anne baba olarak beraber alalim istiyorum. Ama anlam veremiyorum böyle yapmasına.
Neden çocuğun parasını alıyor o zaman
2 sene az zaman değil ki

karisindan almis
paraya ihtiyaciniz yokken para sikintiniz yokken, bisikleti almamasi da ayri vicdansizlik. parayi kullanmamasi hesaba yatirmasi sevimlilestirmedi kocanizi gozumde malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…