- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Nasıl yani anlamadım?Çoçuğa bişey olursa sorumlusu sensin demek istemiş “kibarca” .
Bacım gercekci ol hangi polis oo sikayete geldi destek olalim diyor.Nasıl yani? Tehdit mi etti sizi? Polise gidin.
Yani dediğiniz gibi çocuğu alıp biri bisiklet diye götürürse sorumlusu sensin , seni öldürürüm demiş , ben bunu anladım .Nasıl yani anlamadım?
Anlamadım ki. Benim söylediğimle onun.söylediği şey arasında bağlantı kuramadım.Nasıl yani? Tehdit mi etti sizi? Polise gidin.
Allah korusun ama böyle bir şey olursa sorumlusu neden ben olayım ki? Kendisi olur.Yani dediğiniz gibi çocuğu alıp biri bisiklet diye götürürse sorumlusu sensin , seni öldürürüm demiş , ben bunu anladım .
Seni sindirip bir daha konuyu açmanı istememişAnlamadım ki. Benim söylediğimle onun.söylediği şey arasında bağlantı kuramadım.
Teşekkür ederim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Yeni doğum yaptığım için çıkamıyorum su an. Anne baba olarak beraber alalim istiyorum. Ama anlam veremiyorum böyle yapmasına.Seni sindirip bir daha konuyu açmanı istememiş
Neyse bırak şu ayıyı
Siz çocuğa bisikleti bakın beğensin ben alırım
Aynı yaşta kızım var sizinkini de yeğenim sayarım
Çocuğun bisiklet parasını al çar çur et utanmadan harcaO kadar çok uykum olmasına rağmen gözüme uyku girmedi. Bana aynen bu cümleyi söyledi. Sebebini anlatayım. Benim iki kızım var. Yeni doğum yaptım. Büyüğü ilk okula gidecek bu sene. Büyük kızım iki senedir bisiklet istiyor. Eşim olacak insan almıyor. Iki senedir çocuğu oyalıyor. Hatta geçen sene para biriktirdik kumbarada, tam alacağız baktık ki para yok. Meğer babası kumbaradan parayı almış. Neden aldın diye sorunca parası bitmiş zaten anaokuluna gidecek sürmeye vakti olmayacak, seneye ben alırım dedi. Sinir oldum kızımla ama tamam dedik. Aradan bir sene geçti, okullar açılacak, adam hala çocuğa bisiklet almadı. Kızım da bisiklet görünce resmen saldırıyor. Hanı alacaktınız, niye almıyorsunuz diye. Babası alacağını söylüyor ama ortada bir şey yok.
Bu akşam güzel güzel konuşayım dedim. Çocuğu oyalama yaz bitiyor bisiklet al artık. Başladı nerede sürecek, bir sürü bahane saydı. Ben de dedim ki " bak küçücük çocuk, bisiklet görünce saldırıyor, birisi gel seni bisiklete bindireyim der alır götürür, kandırır çocuğu" ( bu arada kesinlikle kızımı tek başına bırakmam ama ilk okula başlayacak, sürekli yanında olamayacağım) . Ben böyle söyleyince bana " ne biçim konuşuyorsun ? Seni öldüreyim hapse gireyim çocuklar ortada mı kalsın istiyorsun " dedi. Asıl sen ne biçim konuşuyorsun? dedim. Tartışmaya başladık. Nasıl bağırdığını anlatamam. Şok oldum resmen. Benim söylediğimle onun soylediginin ne alakası var? Nerde yanlış yaptım?
Çocuğun başına bişey gelirse sorumlusu sensin yani olan sana olacak sen öleceksinO kadar çok uykum olmasına rağmen gözüme uyku girmedi. Bana aynen bu cümleyi söyledi. Sebebini anlatayım. Benim iki kızım var. Yeni doğum yaptım. Büyüğü ilk okula gidecek bu sene. Büyük kızım iki senedir bisiklet istiyor. Eşim olacak insan almıyor. Iki senedir çocuğu oyalıyor. Hatta geçen sene para biriktirdik kumbarada, tam alacağız baktık ki para yok. Meğer babası kumbaradan parayı almış. Neden aldın diye sorunca parası bitmiş zaten anaokuluna gidecek sürmeye vakti olmayacak, seneye ben alırım dedi. Sinir oldum kızımla ama tamam dedik. Aradan bir sene geçti, okullar açılacak, adam hala çocuğa bisiklet almadı. Kızım da bisiklet görünce resmen saldırıyor. Hanı alacaktınız, niye almıyorsunuz diye. Babası alacağını söylüyor ama ortada bir şey yok.
Bu akşam güzel güzel konuşayım dedim. Çocuğu oyalama yaz bitiyor bisiklet al artık. Başladı nerede sürecek, bir sürü bahane saydı. Ben de dedim ki " bak küçücük çocuk, bisiklet görünce saldırıyor, birisi gel seni bisiklete bindireyim der alır götürür, kandırır çocuğu" ( bu arada kesinlikle kızımı tek başına bırakmam ama ilk okula başlayacak, sürekli yanında olamayacağım) . Ben böyle söyleyince bana " ne biçim konuşuyorsun ? Seni öldüreyim hapse gireyim çocuklar ortada mı kalsın istiyorsun " dedi. Asıl sen ne biçim konuşuyorsun? dedim. Tartışmaya başladık. Nasıl bağırdığını anlatamam. Şok oldum resmen. Benim söylediğimle onun soylediginin ne alakası var? Nerde yanlış yaptım?
Ağzına sağlıkHer şeyi geçtim de, çocuğun arzu ettiği şey için umut ve heyecanla para biriktirdiği kumbarayı açıp, kendine harcama lüksünü nerden aldı bu dengesiz?
Çocuğunun emeğine, hayaline de mi saygısı yok!
Çaldığı tek parası değil; babaya olan güveni, emek verilince karşılık görmeyi, hayallerini ve en önemlisi çocukluğunu çalmış o pis adam!
Ay yok artık ya, bundan sonra o adam nr dese tehdit algılarım ben.
Çocuk parası çalan neler etmez!!!
Evet asıl babasına olan güvenini kaybediyor ama sevgili eşim (!) farkında değil bunun.Her şeyi geçtim de, çocuğun arzu ettiği şey için umut ve heyecanla para biriktirdiği kumbarayı açıp, kendine harcama lüksünü nerden aldı bu dengesiz?
Çaldığı tek parası değil; babaya olan güveni, emek verilince karşılık görmeyi, hayallerini ve en önemlisi çocukluğunu çalmış o pis adam!
Neden çocuğun parasını alıyor o zamanTeşekkür ederim. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Yeni doğum yaptığım için çıkamıyorum su an. Anne baba olarak beraber alalim istiyorum. Ama anlam veremiyorum böyle yapmasına.
karisindan almisHer şeyi geçtim de, çocuğun arzu ettiği şey için umut ve heyecanla para biriktirdiği kumbarayı açıp, kendine harcama lüksünü nerden aldı bu dengesiz?
paraya ihtiyaciniz yokken para sikintiniz yokken, bisikleti almamasi da ayri vicdansizlik. parayi kullanmamasi hesaba yatirmasi sevimlilestirmedi kocanizi gozumde malesefEvet asıl babasına olan güvenini kaybediyor ama sevgili eşim (!) farkında değil bunun.
Bu arada parayı harcamadigina eminim. Paraya ihtiyacımız olmadı o dönem.. Çocukların ortak hesabı var oraya yatırmıştır. Çocuklarına gelecek hazırlıyor güya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?