Bazı şeyler teorideki gibi olmuyor. Şimdi bahane ürettiğimi düşünebilirsiniz ama bu olay eylül ayında oldu( okulların açılma zamanı annemlerden döndüm ) ve ben hamileydim. Düşük tehlikem vardı. Annenim yanına gittim bu yüzden 1 ay orada kaldım. Ekimin 6 sı annemin vefat haberini aldım.
Stres üzüntü hepsi birbirine girdi. Bebeğim de nasıl düşmedi o arada Allah'ın mucizesi gibi. Ve yeni yeni kendime geliyorum.
Tamam ozaman araya başka sıkıntılar girmiş.
AMA nisan, mayıs aylarında bu meseleyi çözebilirdiniz.
Biz bahar aylarında güzel havaları buldukça hemen indiriyoruz yarim saat bile olsa.
Bazen okul servisinden oğlum inmeden direkt apartmanın önünde bisikletiyle karsiliyoruz.
10-15 dakika turlayıp bisikletiyle eve getiriyoruz.
Zaman mekan farketmez yani birşeyler için.
Hem ozaman kızınızda beklenmeyeUnutulmamişim ,önemsenmişim diye kalbine yer ederdi.
Ayrıca bisiklet evde de çocukların oynayabildiği bişey.
Çocuğunuz bir daha eski yaşında olmayacak!
Zaman geçiyor...
Ya bunu okuyunca niye gözlerim yaşardı benim...

Babanız nurlar içinde yatsın. Anneniz de ne tatlı, ne güçlü bir insanmış. Ellerinden öperim. Bayılıyorum böyle annelere ya. Terapi gibi geldi şunları okumak.
Amannnn

Bunlar unutulmuyor işte.yas değil 35-55 yasinada gelsem akıldan cikmiyor.
Annemde yokluk içinde büyümemiş ama bilgisizlik,cehalet içinde büyümüş köy yerinde. O bile sürekli alinmayanlardan yapilmayanlardan bahseder yaşı 60'a yaklaştı.
Bisikleti oyuncağı geçtim,kıyafet ayakkabı alınmazmış.Helede kız çocuğu.16 yaşında görücü usulü evlendirmisler.19 yaşında biri kundakta diğeri kucakta ozamanin tabiriyle dul kalmış.
Bir döşek, bir naylon torba giyisi,bir tencere,üc beş tabakla çanakla 1 göz oda kiralayıp yeniden başlamış herşeye.
Babasizligin yerini hiç birşey dolduramıyor muhakkak bizzat hergun yaşayarak tecrübe ediyoruz 2 kardeş.
Ama annemden Allah razı olsun,Uzun sağlıklı ömürler versin,elinde olmayanida oldurup yaptı,Babasiz cocuk büyütuyorum zar zor yetiştiriyorum parayi demedi,herseyi zamla sabirla yapti,okuttu,evlendirdi,şimdi de cocuklarimizin gönlünü hoş etmeye calisiyor
Konu sahibi kaybalon zaman geri gelmiyor.Cocukluk unutulmuyor.(60 yaşındaki annem unutmuyor) Siz çocuklarinizin isteklerine kulak vereceksiniz,ileride mutluluğu,maddiyatı başkalarında arayıp yanlış yollara sapmaları için.
Bu demek degilki çocuğun her istediği yapılacak,her dediği alınacak anlamına gelmiyor.
(Bunun ayarini,ayrımını muhakkak biliyoruz anne-baba olarak)
Bugün bisiklet alınmaz,yarın babası o okul uzak diye göndermez, Daha sonlari o kiyefet kisa diye giydirilmez, v.s hep kızinizla konuşup anlayisla karşılaması için ikna mı edeceksiniz?