Beni rahat bırakmıyorlar!

Biyolojik olarak yakın kan bağı bulunan bireyler arasında cinsel ilişki.

kelimenin sözlük anlamı bu
tartışmayacağım

karşılıklı banlanmışlar sorun nerde

Benim de dikkatimi cekti. Bazilari acayip ters ve sert yaziyor ama bi sorun yok herkesin ifade tarzi farkli hakaret, asagilama ve iftira olmadigi surece.

Ama yukardaki ornekteki gibi de bazilari gayet guzel, duzgun ifadeler kullansa bile aninda ban yiyor.

Yani kadin ensest yakistirmasina haliyle karsi cikmis. Ve ayni kisinin kuzen evliligi yasak bilgisine de hukukcu olarak itiraz etmis, bilgi paylasmis.

Bu polemik kabul edilip aninda banlanmis.

Ya icerik tam okunmuyor ya da daha basinda banlayalim ki uzamasin diye dusunuluyor bilmiyorum.

Kuzen evliliği ensest ilişkidir yazıp ,kelime anlamini verip tartısmayacagım demek tuhaf degil mi? Büyük bir ithamı sadece kelime anlamına bakarak mı yapıyorsunuz yani !! Herkes istediğini düşünebilir ama bu kadar rahat insanların hayatlarına sapık damgası vurulmaz

Ay Yok artık

Çok ciddiyim mahalleyi toplayıp rezil ederim onu
Son yaptığı şeyden sonra bu eve adımını atamaz
Sizin için evlerden uzak sizin gibi görümce diyebilirim yazık ya ne bileyim bizde bazı şeylerin hatırı adabı vardır sadece kendinizi küçültürsünüz bu davranışla Allah o yengeyi tez vakitte kurtarsın sizden !!

Forum kurallari polemige giren iki kisinin banlanmasina yonelik. Icerikle alakasi yok.

Kimi polemige girerken hakaret eder , kimi polemige girer ama hakaret etmez. Ikisi de ayni cezayi alir.

Bana gore de hakaret etmeyen kisi banlanmamali ya da hakaret eden kisi cifte ban almali ama kurallar boyle. Banlardan sorumlu sadece bir yonetici var . O kisi de zaman kisitliligi itibariyle her KIB yi boyle ayri ayri degerlendiremez sanirim.

Of,yine mi yenge ya...Yengenize taktınız iyice,o da size bayılmıyor emin olun.

Abinize de ne güzel karşı çıkıyorsunuz,ama geçen konuda ne yazmıştınız öyle ''ben abime de söylerim gerektiği zaman'' diye,görüyoruz,aynı şeyler yine oluyor işte,siz ancak ''yengem kötü reröre'' diye yazıp yazıp durun,sorunun kaynağını göremiyorsunuz hala,üzücü.

Ama yonetici olmak degerlendirmeyi gerektirmiyor mu, yoksa her KIB bildirimini banla gitsin bu mu yani ki boyle oluyor da demiyorum.

Fakat dusunce paylasimi mi, polemik mi bu ayrima varmak lazim.

Sonucta burada hepimiz birbirimize biseyler yaziyoruz, haliyle her zamanda hak vermiyoruz, tabii ki itiraz edebiliriz, karsi cikabiliriz o zaman bu polemik mi olacak hemen banlanacak miyiz ?

Ki burada ban yiyen iki kisi arasindaki konu fazla da uzamamisti ha uzasaydi da sapik ithaminda bulunan ban yemeliydi digeri de yaninda yandi :)

Bakin biri cikip da ensest yakistirmasi yaparsa banlanir sorun yok.

Ama bunu nerden cikardin tarzinda kibarca yanit yazan niye banlaniyor bana gore sorun bu.
böyle konularda karşılıklı polemiktir banlanma sebebi
bunu nerden çıkardın iğrenç içini boşaltınız böyle kavramların tarzında yorum
çokta kibarca değil kanımca

Çok ciddiyim mahalleyi toplayıp rezil ederim onu
Son yaptığı şeyden sonra bu eve adımını atamaz

Sizin gibi görümce düşman başına. Kadını bi salın artık, asıl o sizi rezil etsin yapmadığınız kalmadı. Abinizle aşık atamıyorsunuz kadından çıkarıyorsunuz hıncınızı. Madem söylediğiniz kadar asi ruhlu jane'siniz Abinizle halledin meselenizi de göreyim. Bu nasıl bi hınç anlamak mümkün değil.

Bakin ben hic ban yemeyen biri degilim. En son arka arkaya ban yemistim hatta.

Anlatmak istedigim zaman kisitliligi ve su anki ceza/ban sisteminin bu olmasi.

Her KIB yapilan mesaj ban almiyor ama polemige girildiyse iki tarafin uzatmamasi acisindan ikisi de banlanir.

Aynen katılıyorum. Bütün hikayelerde yenge madur.. bi kurtulamadı bu abinin elinden. Konu sahibiyle abinin arasında git gel yapıyo sürekli...

Fakat dusunce paylasimi mi, polemik mi bu ayrima varmak lazim

ama orada avukat olarak hukuki bilgi paylaşmamış.
iğrenç düşünce vs tarzı kendi fikrini yazmış.
siz ısrarla kibarca diyorsunuz ama kibar bir dil değil o.
polemiğe sebebiyet verecek bir yorumdu.

şunu deyip geçse hayır yanlış biliyorsunuz hukukta bile o şekilde değerlendirilmiyor.
evet haklıydınız.
gerçi mune gelince ban sebebini söyleyecektir. ama benim fikrim bu yüzden olduğu.

artı önceden uyarısı da vardır. tek kib ile banlanmıyoruz. küfür etmediğimiz sürece.

Son düzenleme:
bizim hamilelik tobikteki bagzi hanimlarda bamlanmis kendileriyle uzun suredir konusuyorm. bamlacak hareketlerine yorumlarina baktim gercekten adaletsizlik bagzilari. yorumlari. hosuna gitmiyor sikayet ediloyor bnde bir kere bamlanmistim karsi tarafin ne kadar sucu varsa bnmde var cunku herkesle tartisma olmuyor. bunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…