- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Annesi ve babası kuzen olan bir cocuk olarak bende ensest ilişki çocuğu mu oluyorum sizin mantığınıza göre! Size yanlış geliyor diye Allahin haram kılmadığı şeyleri sapıklık olarak adlandırmanız ayıptır ayıp !!
Evet keşke bunu tartışma konusu haline getirmeseniz...Biyolojik olarak yakın kan bağı bulunan bireyler arasında cinsel ilişki.
kelimenin sözlük anlamı bu
tartışmayacağım
Evet keşke bunu tartışma konusu haline getirmeseniz...
karşılıklı banlanmışlar sorun nerdeOkudugunuzu anlamadan yorum yapmişsiniz.
Ben sizi kastetmedim ki. Kime yanit verdigi icin banlandiginin farkindayim.
Sizin konudaki yeriniz ki nickinizi kullanmadim o bandan sonra attiginiz mesaj, yani ban yemekten korkarak yazmamaniz.
Nerde muhalefet olacagimi bilirim sizin yonlendirmenize ihtiyacim yok ayrica muhalif oldum diye kimse banka hesabima para yatirmiyor
Konunun sizinle hicbir ilgisi yok lütfen mudahil olmayin
Benim de dikkatimi cekti. Bazilari acayip ters ve sert yaziyor ama bi sorun yok herkesin ifade tarzi farkli hakaret, asagilama ve iftira olmadigi surece.Bu konu ile ilgili değil ama ben de aynı durumdan rahatsızım.
Bir tayfa var. Ne yazsa tepki yok. Ben yorum yaptığımda insan ezmek, aşağılamak, küçük görmek, beddua etmek vs ile suçlanıyorum.
O yüzden artık kolay kolay fikirlerimi sunmuyorum bir konuda.
Kuzen evliliği ensest ilişkidir yazıp ,kelime anlamini verip tartısmayacagım demek tuhaf degil mi? Büyük bir ithamı sadece kelime anlamına bakarak mı yapıyorsunuz yani !! Herkes istediğini düşünebilir ama bu kadar rahat insanların hayatlarına sapık damgası vurulmaz
Bakin biri cikip da ensest yakistirmasi yaparsa banlanir sorun yok.karşılıklı banlanmışlar sorun nerde
Ay Yok artıkSenin abinle aranda ensest bir şeyler var. Sen fakesin demiyorum bence gerçeksin. Abisine aşık ve paylaşamayan bi kadınsın. Şu yaşadığını söylediklerin hayalini kurduğun sapık fantazilerin. Burada yengene acıdım, sana değer verdiği kadar ona değer vermiyor dedikçe millet, sen artık egonu mu tatmin ediyosun yoksa başka bir şey mi yapıyorsun bilmem. Bence hastaneye yatırılman gerekiyor çok tehlikeli düşüncelerin.
Sizin için evlerden uzak sizin gibi görümce diyebilirim yazık ya ne bileyim bizde bazı şeylerin hatırı adabı vardır sadece kendinizi küçültürsünüz bu davranışla Allah o yengeyi tez vakitte kurtarsın sizden !!Çok ciddiyim mahalleyi toplayıp rezil ederim onu
Son yaptığı şeyden sonra bu eve adımını atamaz
Benim de dikkatimi cekti. Bazilari acayip ters ve sert yaziyor ama bi sorun yok ki olabilir herkesin ifade tarzi farkli hakaret, asagilama ve iftira olmadigi surece.
Ama yukardaki ornekteki gibi de bazilari gayet guzel, duzgun ifadeler kullansa bile aninda ban yiyor.
Yani kadin ensest yakistirmasina haliyle karsi cikmis. Ve ayni kisinin kuzen evliligi yasak bilgisine de hukukcu olarak itiraz etmis, bilgi paylasmis.
Bu polemik kabul edilip aninda banlanmis.
Ya icerik tam okunmuyor ya da daha basinda banlayalim ki uzamasin diye dusunuluyor bilmiyorum.
Ama yonetici olmak degerlendirmeyi gerektirmiyor mu, yoksa her KIB bildirimini banla gitsin bu mu yani ki boyle oluyor da demiyorum.Forum kurallari polemige giren iki kisinin banlanmasina yonelik. Icerikle alakasi yok.
Kimi polemige girerken hakaret eder , kimi polemige girer ama hakaret etmez. Ikisi de ayni cezayi alir.
Bana gore de hakaret etmeyen kisi banlanmamali ya da hakaret eden kisi cifte ban almali ama kurallar boyle. Banlardan sorumlu sadece bir yonetici var . O da zaman itibariyle her KIB yi boyle ayri ayri degerlendiremez sanirim.
böyle konularda karşılıklı polemiktir banlanma sebebiBakin biri cikip da ensest yakistirmasi yaparsa banlanir sorun yok.
Ama bunu nerden cikardin tarzinda kibarca yanit yazan niye banlaniyor bana gore sorun bu.
Çok ciddiyim mahalleyi toplayıp rezil ederim onu
Son yaptığı şeyden sonra bu eve adımını atamaz
Bakin ben hic ban yemeyen biri degilim. En son arka arkaya ban yemistim hatta.Ama yonetici olmak degerlendirmeyi gerektirmiyor mu, yoksa her KIB bildirimini banla gitsin bu mu yani ki boyle oluyor da demiyorum.
Fakat dusunce paylasimi mi, polemik mi bu ayrima varmak lazim.
Sonucta burada hepimiz birbirimize biseyler yaziyoruz, haliyle her zamanda hak vermiyoruz, tabii ki itiraz edebiliriz, karsi cikabiliriz o zaman bu polemik mi olacak hemen banlanacak miyiz ?
Ki burada ban yiyen iki kisi arasindaki konu fazla da uzamamisti ha uzasaydi da sapik ithaminda bulunan ban yemeliydi digeri de yaninda yandi :)
Aynen katılıyorum. Bütün hikayelerde yenge madur.. bi kurtulamadı bu abinin elinden. Konu sahibiyle abinin arasında git gel yapıyo sürekli...Şu yengeye bi kk üyeliği aldırın da biz halledelim işi ya. Siz belli ki bu özgürlüğü kazanma işini yapamayacaksınız. Kadın bari boşansın. Geçen sefer sokakta kaldı, kocası üstüne yürüdü. Bide şimdi temizliğe gönderiyor adam. Pes.
Fakat dusunce paylasimi mi, polemik mi bu ayrima varmak lazim
bizim hamilelik tobikteki bagzi hanimlarda bamlanmis kendileriyle uzun suredir konusuyorm. bamlacak hareketlerine yorumlarina baktim gercekten adaletsizlik bagzilari. yorumlari. hosuna gitmiyor sikayet ediloyor bnde bir kere bamlanmistim karsi tarafin ne kadar sucu varsa bnmde var cunku herkesle tartisma olmuyor. bunu anladimForum kurallari polemige giren iki kisinin banlanmasina yonelik. Icerikle alakasi yok.
Kimi polemige girerken hakaret eder , kimi polemige girer ama hakaret etmez. Ikisi de ayni cezayi alir.
Bana gore de hakaret etmeyen kisi banlanmamali ya da hakaret eden kisi cifte ban almali ama kurallar boyle. Banlardan sorumlu sadece bir yonetici var . O kisi de zaman kisitliligi itibariyle her KIB yi boyle ayri ayri degerlendiremez sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?