Beni rahat bırakmıyorlar!

Senin konuların artik gercekciligini yitirdi bu ulkede senin yengen gibi biri olduğunu sanmıyorum.

Varsa da hepiniz anormalsiniz

Bburdan ne bekliyorsun gidip otobusun onunu kesip yengene engel mi olalim??

Sizin gerçek olmasına ihtimal vermediğiniz insanları ben aylardır çekiyorum
Lütfen biraz empati yapın

Önceki konunu hatırlıyorum yengeni haksız bulmutum. Ne olursa olsun o erkek arkadaşın senin sevgilin bile olsa aileyi birbirine düşürmek için öyle bir davranışta bulunmaması lazımdı.
Biraz aranızda kısasa kısas durumu seziyorum. Abinizin sevgililik dönemlerinde yaşadığı şeyler sizi ilgilendirmez.
Abiniz evde yalnız kalmayın diye iyi düşünmüş bence ama siz yengenizden sürekli bir kötülük, hinlik beklediğiniz için çok aşırı tepki veriyorsunuz. Evde oturup beraber çay çorba içmek zorunda değilsiniz, siz kendi işlerinizi halledin, rutinleriniz neyse yengenizi de karıştırmayın. Maksat huzursuzluk çıkarmamak olsun.
Polis çağırmanın, mahalleye rezil etmenin sonucunda en büyük rezilliği siz yaşarsınız yengenz değil. Biraz ailenizi de düşünün. Mahallede rezillik çıkartınca yengenizin adına değil x'in gelinleri diye etiketlenirsiniz. Babanızı şimdi üzmek istemiyorsunuz, o zaman rezil edersiniz. Düşüncesizlik etmeyin.
Ayrıca ne yapayım diye yazmışsınız ama yapmanız gerekenler söylenince tırnaklarınızı çıkartmışsınız. Sizin istediğiniz şeyleri söylemediğimiz için kusura bakmayın da aklın yolu bir.

Bende su yengeyi savunanlari anlamiyorum , kadin kapi paspasi gibi ezdiriyor kendini , hizmetci , bodyguard , kole muamelesi goruyor ve giki cikmiyor hicbirine
Konu sahibi hakli , mecbur mu sevmedigi biriyle kalmaya ??
Yenge demek ki mutlu bu sekilde yasamaktan , neden ona aciniyor aklim almiyor

Zannedersem eski konularınıza yorum yapmadım ama tüm cevap ve yorumlar da dahil okudum. Çünkü konu gayet ilgi çekici ve tuhaftı. Bu aynı bağlamda 3. konunuz ve inandırıcı gelmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Yengenize bayagi düşmansiniz.
Sadece sevgili meselesinden mi?
Ha söylediği icin haksiz tabiki hakli demiyorum.
Ama sakinlikle hareket ederek cozmeyi deneyin.
Genel olrak yengeyi sevmiyorsunuz sanırım.
Arayip kendine söyleyin. Gelmene gerek yok ,ben istemiyorum diye.
Yani ben olsam arayip kirmadan net söylerdim.
Abinizde bir garip. Bende yengeye acidim ama ya. Koskoca kiza temizlikci yemekci diye insan esini yollar mi

Senin konuların artik gercekciligini yitirdi bu ulkede senin yengen gibi biri olduğunu sanmıyorum.

Varsa da hepiniz anormalsiniz

Bburdan ne bekliyorsun gidip otobusun onunu kesip yengene engel mi olalim??

Helal olsun size. Konu sahibi bölüm bölüm konu açıp yenge-abi vukuatları anlatıyor.
Diyelim ki gerçek, o zaman konu sahibi çok korkak. Abisine bir şey söyleyemeyip yengeye cırlıyor. Sıkıyorsa abiy3 laf etsin görelim.

Tamam yengeni sevmeyebilirsin ama bu tepki asiri degil mi?

Yerinde olsam temizlik ve yemegi yapmasina izin verip onunla fazla muhatap olmazdim.
Siz olayları bilmiyorsunuz. Yenge normal yenge değil . Gardiyan.

Abi ise hiç normal değil. O hepten anormal.

Bu kız öğretmen. Akli başında . abi her yere adam takıyor peşine. Adam da yenge. Çıkıp kocasina ya hu beni de bu kizi da rahat bırak demiyor. Abi kendine görev edindi bu kızı korumayı .

Kızım sen evlen bunlardan anca öyle kurtulursun

Abiniz namus bekçisi gönderiyor size bn olsam kapıyı açmazdım ne zannediyor kendini abiniz yenge sizin bakıcınız bekçiniz mi
Herkes yengeye acıdık yazmış bn hiç acımadım bir kadın kendine bu muameleyi reva görürse hiç acımam da.

Ayrıntıları bilmiyor olabiliriz ama ben;
' yengem gelirse kapıyı açmayacağım,
polis çağırıp onu etrafa rezil edeceğim' diyen birini 'aklı başında' olarak tanımlamam.
Bir de öğretmen diyorsunuz,kendi sorunlarını sağlıklı bir şekilde çözemeyen bir eğitimci çocuklarımıza sorun çözmeyi,iletişimin önemini nasıl anlatacak?
Haa muhatabınızla iletişim kuramıyorsanız,abi laftan sözden anlamıyorsa başka çözüm yolları aranır.
Rezillik çıkarmak bir çözüm yolu olamaz.

Evet abi ve yenge hakikaten laftan anlamıyor. Ama polis çağırmak bence mübalağa sanatı. Gerçekten devletin güvenlik ekibi bunun için ayağa kaldirilmaz

bir de yasadigi yer küçük bir yerdi. Dedigi kadariyla. Polisi ayaga kaldirsa arkadas cevresinden utandigi bu durumlar ortaya cikacak ve arkadas cevresi bir de karakolluk oldugunu öğrenecek falan filan inter milan.

Gerçekse de Allah sabir versin.

k.bakmayin ama gercekten bu konulariniz baydi artik.surekli ayni konu isminizi her gordugumde kesin yine abisi pesine yengesini takti diyorum ki oylede oluyor.olan zavalli yengenize oluyor abinizin tuhafligini o cekiyor

İşte bu da bir çözüm yolu,insan isterse çözüm bulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…