- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Senin konuların artik gercekciligini yitirdi bu ulkede senin yengen gibi biri olduğunu sanmıyorum.
Varsa da hepiniz anormalsiniz
Bburdan ne bekliyorsun gidip otobusun onunu kesip yengene engel mi olalim??
Bu durumu siz çözemezsiniz. Babanizi arayin.. O devreye girip abinize ayar versin. Abiniz eşini namus bekcisi olarak kullanmaya bıraksın
Senin konuların artik gercekciligini yitirdi bu ulkede senin yengen gibi biri olduğunu sanmıyorum.
Varsa da hepiniz anormalsiniz
Bburdan ne bekliyorsun gidip otobusun onunu kesip yengene engel mi olalim??
Siz olayları bilmiyorsunuz. Yenge normal yenge değil . Gardiyan.Tamam yengeni sevmeyebilirsin ama bu tepki asiri degil mi?
Yerinde olsam temizlik ve yemegi yapmasina izin verip onunla fazla muhatap olmazdim.
Ayrıntıları bilmiyor olabiliriz ama ben;Siz olayları bilmiyorsunuz. Yenge normal yenge değil . Gardiyan.
Abi ise hiç normal değil. O hepten anormal.
Bu kız öğretmen. Akli başında . abi her yere adam takıyor peşine. Adam da yenge. Çıkıp kocasina ya hu beni de bu kizi da rahat bırak demiyor. Abi kendine görev edindi bu kızı korumayı .
Kızım sen evlen bunlardan anca öyle kurtulursun
Evet abi ve yenge hakikaten laftan anlamıyor. Ama polis çağırmak bence mübalağa sanatı. Gerçekten devletin güvenlik ekibi bunun için ayağa kaldirilmazAyrıntıları bilmiyor olabiliriz ama ben;
' yengem gelirse kapıyı açmayacağım,
polis çağırıp onu etrafa rezil edeceğim' diyen birini 'aklı başında' olarak tanımlamam.
Bir de öğretmen diyorsunuz,kendi sorunlarını sağlıklı bir şekilde çözemeyen bir eğitimci çocuklarımıza sorun çözmeyi,iletişimin önemini nasıl anlatacak?
Haa muhatabınızla iletişim kuramıyorsanız,abi laftan sözden anlamıyorsa başka çözüm yolları aranır.
Rezillik çıkarmak bir çözüm yolu olamaz.
bir de yasadigi yer küçük bir yerdi. Dedigi kadariyla. Polisi ayaga kaldirsa arkadas cevresinden utandigi bu durumlar ortaya cikacak ve arkadas cevresi bir de karakolluk oldugunu öğrenecek falan filan inter milan.Ayrıntıları bilmiyor olabiliriz ama ben;
' yengem gelirse kapıyı açmayacağım,
polis çağırıp onu etrafa rezil edeceğim' diyen birini 'aklı başında' olarak tanımlamam.
Bir de öğretmen diyorsunuz,kendi sorunlarını sağlıklı bir şekilde çözemeyen bir eğitimci çocuklarımıza sorun çözmeyi,iletişimin önemini nasıl anlatacak?
Haa muhatabınızla iletişim kuramıyorsanız,abi laftan sözden anlamıyorsa başka çözüm yolları aranır.
Rezillik çıkarmak bir çözüm yolu olamaz.
Helal olsun size. Konu sahibi bölüm bölüm konu açıp yenge-abi vukuatları anlatıyor.
Diyelim ki gerçek, o zaman konu sahibi çok korkak. Abisine bir şey söyleyemeyip yengeye cırlıyor. Sıkıyorsa abiy3 laf etsin görelim.
İşte bu da bir çözüm yolu,insan isterse çözüm bulabilir.Ben olsam yengem gelmeden kendime kalacak başka bir yer bulurdum, arkadaş evi olur, otel olur. Annemle babama iyiyim, şurada kalacağım, abime söylemeyin diye haber verirdim. Yenge de abiniz ve siz olmadan bir kaç gün kafa dinlesin evde. Valla sizden çok o kadının buna ihtiyacı var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?