- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Yazık yengeye ya.Kızlar pek yengemle abimin özel hayatını anlatmak istemiyorum ama sevgili oldukları dönemde abim ayrılmak istediğini söylemişti
Bunun üzerine yengem intihar etmeye kalkmıştı hastanelik olmuştu
Abim 5 yaş küçük yengemden hep abimin yakışıklılığı altında ezildiğini düşünüyor
Abime aşık değil bence bağımlı
Bunun için ne derse yapıyor
Ama artık bu bana zarar veriyor bıktım artık
Onceki konularini bilmiyorum , sadece bu konuya yorum yaptim. Konu karisik galiba. Kimi yengeyi tutuyor kimi de konu sahibini .Siz olayları bilmiyorsunuz. Yenge normal yenge değil . Gardiyan.
Abi ise hiç normal değil. O hepten anormal.
Bu kız öğretmen. Akli başında . abi her yere adam takıyor peşine. Adam da yenge. Çıkıp kocasina ya hu beni de bu kizi da rahat bırak demiyor. Abi kendine görev edindi bu kızı korumayı .
Kızım sen evlen bunlardan anca öyle kurtulursun
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Abim çok sinirlenmişti babamın yanında beni mahcup etmişti
Bendede yenge mağdur. Hiç sanmıyorum ki biricik görümcesinin peşinden koştursun onunda kendi hayatı evi işi gücü var. Zavallı gelinin eli mahkumBiri o yengeyi abinin elinden kurtarsın! Kadın niye bu kadar hiçe saydırıyor kendini, sizin hikâyenin asıl mağduru yenge bence..
Onceki konularini bilmiyorum , sadece bu konuya yorum yaptim. Konu karisik galiba. Kimi yengeyi tutuyor kimi de konu sahibini .
Yenge kesin gelecekse , polis cagiririm diye tepki vermezdim. Madem ev isi , yemek icin yollaniyorsa madem gelsin ve yapsin diye birakirdim olayi.
Su kismi yapan bir yengeyle isim olmaz zaten. Tercihim tamamen gelmemesinden yana olurdu.
Yengenizi hakkı bulmadım ve acımadımda. Eşinin karşısında söz hakkı bile yok çok üzücü.
Lütfen abinizle meselenizi çözün. Neden bu kadar güven problemi yaşıyor?
Tüm konularınızdan anladığım kadarıyla başınızda biri olmazsa kötü yola düşecekmişsiniz gibi bir algısı var.
Kendisi ile iletişimi kesemiyorsanız bir psikolog ile mutlaka görüştürün. Abiniz size kafayı takmış. İletişim de kuramıyorsunuz.
Aranızda çok yaş farkı var mı? Sizi gereğinden fazla sahipleniyor daha çok baba gibi. Eşini gözden çıkarıp size odaklanmış. Bu şekilde kendi ailesi ile sağlıklı bir ilişki kuramaz.
Bendede yenge mağdur. Hiç sanmıyorum ki biricik görümcesinin peşinden koştursun onunda kendi hayatı evi işi gücü var. Zavallı gelinin eli mahkum
Bi evlenip gitsen de ailecek senden kurtulsalar
Yazık yengeye ya.
Pul kadar bile değeri yok hiçbirinizin gözünde.
bir de yasadigi yer küçük bir yerdi. Dedigi kadariyla. Polisi ayaga kaldirsa arkadas cevresinden utandigi bu durumlar ortaya cikacak ve arkadas cevresi bir de karakolluk oldugunu öğrenecek falan filan inter milan.
Gerçekse de Allah sabir versin.
Vallahi yengene acıdım yaMerhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Önceki konularımı okuyanlar bilir abim her gittiğim yere markete bile peşimden yengemi yollar
Ben koskoca bir genç kızım ama yalnız kalmayayım evde diye şimdi yine onu yolluyor
En son yengemle tartışmıştık daha sevgili bile olmadığım bir arkadaşımla yürüdüğümü söylemişti aileme
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar
Ben olsam yengem gelmeden kendime kalacak başka bir yer bulurdum, arkadaş evi olur, otel olur. Annemle babama iyiyim, şurada kalacağım, abime söylemeyin diye haber verirdim. Yenge de abiniz ve siz olmadan bir kaç gün kafa dinlesin evde. Valla sizden çok o kadının buna ihtiyacı var bence.
Eski konuları daha vahim okudun mu ??Burda kimseyi tanımam isim aklımda tutmam ama seni aklıma kaZıyorum ısabelle. Bir daha senve yengen hakkında birşey okumak istemiyorum çünkü. Abi tam bir g..klı . TemiLik yapmaya yengeyi göndercekmiş , bacısı sanki kendi evini temizleyemiyor.
Evlensem bile yengem göremeyecek sanırım
Görüştüğüm çocuk kim bu yenge senin sürekli peşinde diye sinirlenmişti
Yengemi görse hiç iyi şeyler olmayacak bu sefer onu abim bile kurtaramayacak
Yengele kafayı yemişEski konuları daha vahim okudun mu ??
Yazık kadina kocasi yuzunden mecbur kalıyor oda bayildigı icin gelmiyor emin olMerhaba kızlar
Babaaannem bir ameliyat geçirdi çok şükür durumu iyi.
Annem ve babam birkaç günlüğüne babaannemin yanına gittiler
Köy çok kalabalık olduğu için ben gitmedim
Dün gece abim aradı evde yalnız kalma ben yengeni yanına yolluyorum dedi
Hayır istemiyorum dedim ben evde yalnız durabilirim
Olsun dedi ben dükkanı boş bırakamam yengen gelir temizliği yemeği yapar
Ben de sinirlendim hayır istemiyorum dedim kesinlikle gelmesin gelirse kapıyı açmam polise haber veririm tanımıyorum bu kadını diye
Abim de ben biletini aldım gelecek dedi sakinleşince konuşuruz diyip telefonu kapattı
Kızlar ben yengemin gelmesini istemiyorum
Onun bu terbiyesizliğini asla unutmayacağım
Ne yüzle hala bizim eve geliyor anlamıyorum
Hepsini geçtim ben evde yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum
Çok sinirlerim bozuldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?