Beni rahat bırakmıyorlar!

Yazık yengeye ya.
Pul kadar bile değeri yok hiçbirinizin gözünde.

Acaba yenge aynaya baktığında gördüğü kadından memnun mu ?? Bu ne ya abinin emir eri mi bu kadın

Onceki konularini bilmiyorum , sadece bu konuya yorum yaptim. Konu karisik galiba. Kimi yengeyi tutuyor kimi de konu sahibini .

Yenge kesin gelecekse , polis cagiririm diye tepki vermezdim. Madem ev isi , yemek icin yollaniyorsa gelsin ve yapsin diye birakirdim olayi.

Su kismi yapan bir yengeyle isim olmaz zaten. Tercihim tamamen gelmemesinden yana olurdu.

Son düzenleme:
Yengenizi hakkı bulmadım ve acımadımda. Eşinin karşısında söz hakkı bile yok çok üzücü.
Lütfen abinizle meselenizi çözün. Neden bu kadar güven problemi yaşıyor?
Tüm konularınızdan anladığım kadarıyla başınızda biri olmazsa kötü yola düşecekmişsiniz gibi bir algısı var.
Kendisi ile iletişimi kesemiyorsanız bir psikolog ile mutlaka görüştürün.
Abiniz size kafayı takmış. İletişim de kuramıyorsunuz.
Aranızda çok yaş farkı var mı? Sizi gereğinden fazla sahipleniyor daha çok baba gibi. Eşini gözden çıkarıp size odaklanmış. Bu şekilde kendi ailesi ile sağlıklı bir ilişki kuramaz.

Biri o yengeyi abinin elinden kurtarsın! Kadın niye bu kadar hiçe saydırıyor kendini, sizin hikâyenin asıl mağduru yenge bence..
Bendede yenge mağdur. Hiç sanmıyorum ki biricik görümcesinin peşinden koştursun onunda kendi hayatı evi işi gücü var. Zavallı gelinin eli mahkum

Ben de o son yaptığından sonra tamamen sildim onu

Hayır abimle aramızda çok yaş farkı yok
Ama abim serseri belalı çapkın bir tip
Birine bağlanmaz hele evlilik insanı hiç değil
Herkesi kendi gibi saldığından beni korumaya çalışıyor diye düşünüyorum

Benim utanılacak hiçbir şeyim yok
Bütün arkadaşlarım yengemin her gittiğim yerde peşimde olduğunu biliyor
Özel koruman diye dalga geçiyorlar

Vallahi yengene acıdım ya

Pardon ama o gelecek diye ben niye evimden çıkıyorum?
Kim o?
Dış kapının dış mandalı

Burda kimseyi tanımam isim aklımda tutmam ama seni aklıma kaZıyorum ısabelle. Bir daha senve yengen hakkında birşey okumak istemiyorum çünkü. Abi tam bir g..klı . TemiLik yapmaya yengeyi göndercekmiş , bacısı sanki kendi evini temizleyemiyor.

Eski konuları daha vahim okudun mu ??

Yazık kadina kocasi yuzunden mecbur kalıyor oda bayildigı icin gelmiyor emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…