Beni rahat bırakmıyorlar!

Ben de bunu dedim
Ben evi temizlerim o niye geliyor
Karısını başından atmak için beni kullandığını düşünüyorum artık

Evlensem bile yengem göremeyecek sanırım
Görüştüğüm çocuk kim bu yenge senin sürekli peşinde diye sinirlenmişti
Yengemi görse hiç iyi şeyler olmayacak bu sefer onu abim bile kurtaramayacak
Sorun yengeniz değil ki sorun abiniz..Ne olursa olsun sadece yengeniz zor durumda.

Tamam gelsin. Siz de muhattap olmayın. Suratına bike bakmaya tenezzul etmeyin ki istenmediğini anlasın. Sizi abinize şikayet etmis kardes arasina nifak sokmuş kadın. Ben olsam ben de suratina bakmak istemem.Abiniz size güvenmiyo kuyruk gönderiyo.
En ufak seyde suratına vurun. ''Ben seni istemedim duruyosan abim yuzunden'' gibi konusun. Hiç sevmem emrivaki işleri

Ben artık abinizin size saplantılı şekilde takıntılı olduğunu düşünüyorum.

Kafayı sizle bozmuş adam, sapık mıdır nedir?

@Isabellla abinizi her yerden engelleyin, telefonlarını açmayın. Yenge gelince evin kapısını açmayın. Babanıza da evde olmayacağım diyin.Başka da bir önerim yok.

Evlensem bile yengem göremeyecek sanırım
Görüştüğüm çocuk kim bu yenge senin sürekli peşinde diye sinirlenmişti
Yengemi görse hiç iyi şeyler olmayacak bu sefer onu abim bile kurtaramayacak
Görüştüğünüz çocuk yengenizi dövecek mi? Öldürecek mi?
Bir de gayet rahat yazıyorsunuz 'onu abim bile kurtaramayacak' diye.
Ne kadar kötü olursa olsun, abinizin hanımını,
el oğluna hırpalatmak istemenize diyecek bir şey bulamıyorum.
Dün bir bugün iki,sevgilinize aile meselelerini anlatıp akrabalarınızı kötülemek size ne kazandıracak? Merak ettim.

Karmakarisik bir iliski uclemesi(konu sahibi- abi -yenge)... Eski konulara bakmadim ama galiba bakmam gerekecek.

Evlendiginden beri yenge ile el sıkışmadan nasıl durdun. Abinı neden bu kadar aşırı kiskaniyorsun.
Kadını durakta gece yarısı tek başına bırakan sensin. Kadın belli ki kocasına birşey diyemiyor.
Sen neden meseleni abin ile cozmuyorsun da yengeç samaroglanina ceviriyorsun.
Inşallah tez zamanda evlenir gidersin de kurtulursun. Ve insallah senin gibi gorumcen olur.

Konu sahibi milim ilerleyememiş. Hala sanki tek sorumlu oymuş gibi yengesine ateş püskürüyor. Yengenin sorunlu olduğunu kabul etsek bile sorunun kaynağı o değil. Ama bunu kabul etmek yengeye hakaret etmekten daha zor.

Konu sahibi yengenize kapı açmayana kadar abinize telefon açmayın da sorun kökünden çözülsün. Abinize gücünüz yetmiyor tabi.

Birgun yengene yasattıklarını sen de yaşayacaksın konu sahibi. Ne bir eksik ne bir fazla. yazık kadına.
Sana da yazık evlensen kurtulacak senden.Kendi derdi le uğraşmaktan yengene ugrasamayacaksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…