beni rezil edecek?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar konumu biliyorsunuz, 1.5 aylık görüştüğüm kişiyle (öncesinde yüzyüze tanıştığım biri) ilk buluşmada gece telefonu çaldı iş yerinden bir kadın kız arkadaşımlayım diyince o yaşadıklarımız ne olacak demişti. Ben terkettim. Sonra kadın arayıp birşey yaşamadık ben ondan büyüğüm çocuğum var abla derdi bana diyor rezalet. benim duygularım vardı bırakmayın sizi çok seviyor dedi. Ben o halde eve gelince olanı biteni anlattım anneme çok üzüldü haliyle pişman oldum anlattığıma da. Kadın gündüzden mesaj atmış müsait olduğunda konuşmak istiyorum diye cevap vermemiş üstüne aramış 2 kez açmamış sonra gece aramış işte. Görüştüğüm kişi de devamlı hiçbirşey olmadı birşey yaşamadık diyor. Kuran a da el basarım diyor dindar tanıtmıştı kendisini de. açıklama yapıyor birşey olsa ortaya çıkmaz mı eninde sonunda nasıl yalan söyleyeyim diyor. Kafa mı da karıştırıyor açıkçası

anneme gelecek olursak çocuğa kinlendi muhtemelen telefon numarasını almış arıycam sen benim kızıma nasıl böyle birşey yaşatırsın sahipsiz mi sandın. Madem böyle biriydin niye umut verdin niye o kadar yoldan geldin diyecekmiş. Haketmiş bunu. Asla dedim yok arayacağım diyor. Rezil edecek beni nasıl vazgeçirebilirim

Böyle koruyup kollayan sahip çıkan anayı bulmuşsun hâlâ diyorsun ki beni rezil edecek. Asıl seni rezillikten kurtaracak.

Anneniz sizin icin uzuluyor evet ama daha 1.5 aydir hayatinizda olan kisiye fazlaca anlam yuklemis olur. Bunu ona anlatin. Siz evde derbeder gibi dolaniyorsaniz kadin da cozumu bunda buldu herhalde. Siz onunla yollarinizi ayirmak konusunda kararli ve guclu olun artik diye belki blof yapiyordur anneniz

annenize bu durumun çok sıkıntılı olacağını anlatın. rezil olacağınızı. bazen anneler duygularına hakim olamıyor olabilir ama çok sorunlu bir iş bu.mantıklı olması lazım. kızını düşünüyorsa.

yok öyle bi blöf değil, kendisi de konuşmak istiyor konuyı anladığım kadarıyla hem de kızmak istiyor

Konuyu biliyorum, sen bu çocuğa doneceksin. Bunu bir önceki konunda anladım. Siz anne kız niye evli çocuklu aldatılmış, ortada bırakılmış gibi bir ruh haline girdiniz, işte onu anlayamadım. Bir buçuk aydan bahsediyoruz.

Annenize artık yetişkin olduğunuzu, söylenecek bir şey varsa kendiniz söyleyebileceğinizi anlatın
Annedir sizi çok sever, kıyamaz ama bu şekilde bir müdahale hayatın her alanında zorlar sizi

annemden çok memnunum ama böyle birşey yapması doğrumu sizce? Çocuk değilim ki
Bu defteri önce siz kapatacaksınız ki annenizde unutup gitsin. Siz hala bu kişi ile görüşüyorsunuz sanırım. Belli ki kadını tehdit falan edip bi şekilde susturmuş. Ayrıca bişey olsa er ya da geç ortaya çıkar diye savunma olmaz. Sürekli bunun şüphesiyle nasıl bi ilişki kuracaksınız

Hala aradığı için muhtemelen o da kızıyor. Dönmeyi düşünmiyorum ama sürekli inkar ettiği için ki hatamı kabul ediyorum dersen affedicem daha yeni ilişki sevgili olduk bile sayılmayız dedim telefonda görüştük 1.5 ay çünkü yine de yok diyor. Benden önce olduysa önemli değil diyorum yok diyor. Belki de yoktur günahını almayacağım. Ama güvenim kırıldı tekrar olamaz ki

diger konunuzu hatirliyorum. Valla annenize bayildim! Bana aile icinde neler yasattilar sozlu siddet olarak. Ben sonunda anneme yalvardim ya beni birak karsilarina cikicam ya sen bildir hadlerini diye annem iki secenegi de engelledi benim icin. Annenizin kiymetini bilin ayrica adama da guvenmeyin bence

kesinlikle güven olmadan olmaz ben bu adama tekrar güvenemem belki gerçekten olmadı bilmiyorum ama güven yıkıldı.Görüşmüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…