• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni rezil eden eş!

Ablasi gelmis aile ortamindayemek yenecek neden yemege gitmeyelim diyorsunzki. Burda ilk hatayi sizde gordum.birakin kalabalk olursa olsun.adam aile bir arada yemekyemek istemis keske hic mudahale etmeyip gitseydniz. Yemege yardm etmedi elini surmedi demissinzbu durumda bende elimi surmezdim sehir disindan ablam gelcek yemege gidilcekken esim ymge gtmyp evde yiyelim dese yemek hazirlamam sahsen. Neyse sonrasinda sizin olayi agirdan aldginizi dusunup iyice sinir olmus tepkilerini de bayaa abartmis. Oraya yanliz gitmesi hic iyi olmamis ama biraz sizin tavirlarnzdan kaynakli olmus.keske ozurdiye tutturmasaayissinz. Olan olmus artik bazi durunlardaalttan almak bizim faydamiza oluyor. Ve cidden esime bu seklse dvransam burnmdan getirir ailemle hicbir aktivitede bulunmaz. Belki bn bunu bildigim icn temkinli davranmaya calisirdim .

Benzer bir olayı ben de yaşamıştım. Eşimin ailesine gideceğimiz gün ağırdan aldığımı düşündüğü için sinirlenip yalnız gitmişti. O günden beri onun ailesinden birine gidileceği zaman artık ben ondan önce hazırlanıp hadi gidelim diyorum. Erkenden ne işimiz var, acele etme diyor.
Ailesiyle ilgili iyi ya da kötü yorum da yapmıyorum artık. Böyle kafam daha rahat.
Eşiniz de yemeğe gidip daha uzun vakit geçirmek istemiş. Siz istemeyince de oradan başlamış size olan kızgınlığı. Siz onlara daha fazla zahmet çıkmasın diye yemeğe gitmeyelim demişsiniz ama anlayan nerede? Merhametten maraz doğarmış ya o hesap. İkiniz de gereksiz abartmışsınız.

Bilmiyorum olabilir. Görümceme çok çok ayıp oldu, 2 hafta önce bizi evinde ağırladı ve eşim olacak insan beni bugün yanında götürmedi. Benim onlarla bir problemim yokken şuan bi problem varmış gibi oldu.
Geç kalsakta gece 2 ye 3e doğru kalkabilirdik pazar olduğundan dolayı.
Allah ıslah etsin onu
Canim madem onlarla bi problemn yoktu madem kotu gelin gibi gorunmek istemedin ozaman esin gitmyelim dese bile sen gidelim demen lazmdi bu isler boyle yuruyor. Bak tartaklama kisminda savunulacak yani yok amabu olayi kime anlatsan kvye gitmek istemedigini dusunur net. Icini kimse bilmezkocanda bilmez ki bilememis sonuc boyle olmus. Kv klnulari asiri hassas. Ortama uyum saglamak isizn faydaniza olur

Back
X