- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Ya gercekten tamamen formalite geldik mi geldik kafasında bu yüzden akraba muhabbetini sevmiyorum. Orada olma amacı sana yardımcı olmak ,tecrubeli biri olarak ilk anlarında sana destek olmak senin kalkıp onlara hizmet etmen normal değil. İçinize atmayın bence siz herseye tahammüllü olursanız o kalkar bir laf söyler bu sefer sustuklarınızda sizin canınızı sıkar enerjınız emılır eşinize de yansır iyice gerginliğe sebep olur. Söyleyin, kibarca vurgulayın.Gezmeye mi gitmek istiyor tek kalmak istemiyorsanız kalmasını rica edin orada olma amacını alttan altta vurgulayın. İş size mi bakıyor yapmayın yapamayacagınızı zaten yapmamanız gerektiğini belli edin. İnanın öyle kıymet biliniyor.
Aman sakin ol lütfen. Lohusasın ondan hep bu gelgitlerin.Eşine söyle lohusa kadına nasıl davranılır araştırsınEvimin müsait olmadığını defalarca söyledik kimsenin dinlediği yok
Kendi halimizde olsak yediğim tabağı bile kaldırmayacağım ama misafir varken olmuyor, sohbet bekliyorlar, ilgi bekliyorlar.
Eşim de bi acayip oldu
Çok kolay duygulanıp ağlıyorum bana tepki gösteriyor, neden ağlıyomuşum, kendini yetersiz hissediyomuş. Ben üzgünsem eşim x10 mutsuz oluyor. İstemsiz şekilde bişeyleri kafaya taktığımın farkındayım ama engel olamıyorum. Eşim de diyor ki sana bişey söylenmiyor.
İstiyorum ki geçecek üzülme falan desin.
Çok kötü doldum galiba
açık açık konuş, bebeğe fazla yaklasmamasını soyleçok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bebeğim oldu 22 gün önce.
görümcem gelmeyi çok istiyordu, dün şehir dışından geldi.
Bu sabah uyandık, diyor ki ben grip oldum çok hastayım
Dün de hapşırıyordu, ama dedim o kadar da düşüncesiz değildir. Alerjiktir falan. Çünkü ben de günde 5-6 kere hapşırırım ama hasta değilim.
Bebeği de kucağına aldı bol bol.
Balkonda Sigara içmesini geçtim. Şimdi diğer odada öksürüp duruyor.
Evim 1+1 elli metrekare
Yatak odasından çıkarmıyorum, ama sabah eşim salona götürmüştü oradan sonra söyledi hastayım diye.
Bebeğe mikrop geçmiş midir?
İnsan bi günde belirti vermeden hasta olur mu? Yola çıkarken hiç bi ben hasta oluyorum galiba diye düşünmez insan.
Boğazı ağrıyomuş ama bişey olmaz herhalde demiş !
Konuyu açarken senn aklıma geldin zatenBen diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum maalesef. Benim bebeğim de anne sütü çok alan bir bebek ve 20 günlükken aynı sizin görümceniz gibi kendini bilmez bir densiz yüzünden hastalık bulaştı 5 gün hastanede yattık. O öksürük çok fena zaten. Bağışıklıkları kuvvetli değil bebeklerin.
Siz görümcenizi evden gönderin evi bol havalandırın, inşallah kapmamıştır bebiş. Hayır madem boğazı ağrıyor maske taksın. Ben bu sebeple hem evde hem çantamda o gün bugündür maske bulundururum.
Git araştır biraz dedim ona daAman sakin ol lütfen. Lohusasın ondan hep bu gelgitlerin.Eşine söyle lohusa kadına nasıl davranılır araştırsın
evet çok hassaslaşmışsınız ama çok yeni annesiniz çok normal. Ayıp olacak ,yanlış anlar mı diye kasmayın içinize atmayın sonra böyle böyle patlıyor hep. Ne güzel ailenize miniğiniz katılmış tadını çıkarın. Düşünccesizlikle yapılan her ne olursa olsun tepkinizi gösterin kibarca geçin. Canım hastasın ya çok minik o daha kucağına alma istersen cok dedin diye alınacaksa alınsın zaten . Bunu söylemeye gerek yok çünkü :)Evimin müsait olmadığını defalarca söyledik kimsenin dinlediği yok
Kendi halimizde olsak yediğim tabağı bile kaldırmayacağım ama misafir varken olmuyor, sohbet bekliyorlar, ilgi bekliyorlar.
Eşim de bi acayip oldu
Çok kolay duygulanıp ağlıyorum bana tepki gösteriyor, neden ağlıyomuşum, kendini yetersiz hissediyomuş. Ben üzgünsem eşim x10 mutsuz oluyor. İstemsiz şekilde bişeyleri kafaya taktığımın farkındayım ama engel olamıyorum. Eşim de diyor ki sana bişey söylenmiyor.
İstiyorum ki geçecek üzülme falan desin.
Çok kötü doldum galiba
Konuyu açarken senn aklıma geldin zaten
Yaşadığını biliyorum, yaz günü hastanelerdeydiniz bayramda bile
Maske de var aldırmıştım, zorla ağzına da geçiremem ki söyledim kullan diye.
Git araştır biraz dedim ona da
Hemen saldırıya geçiyosun diyor
Hangi biriyle uğraşacağımı şaşırdım
1 gece yatak odasında benimle yattı da bu sabah kendine gelemiyor sen nasıl dayanıyosun bu uykusuzluğa yorgunluğa diyor
Sanki kolay bişey yapıyorum gibi geliyordu herhalde kendisine
Annemle babam griplerdi doğumuma gelmediler. Hastaneden cikincada gelmediler. 10 gün bekledilerçok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Dün de hapşırıyordu, ama dedim o kadar da düşüncesiz değildir. Alerjiktir falan. Çünkü ben de günde 5-6 kere hapşırırım ama hasta değilim.
Evim 1+1 elli metrekare
Yatak odasından çıkarmıyorum, ama sabah eşim salona götürmüştü oradan sonra söyledi hastayım diye.
İnsan bi günde belirti vermeden hasta olur mu? Yola çıkarken hiç bi ben hasta oluyorum galiba diye düşünmez insan.
Ama bebeklerin garip bi sistemleri var gribi bizim gibi ağır geçirmiyorlar. Bebegim 2 kez grip oldu bizden dolayı burun akintisi dışında hicbirsey olmadı biz geberdik resmen onlar bi burun akintisiyla atlatiyoçok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Evim 1+1 elli metrekare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?