Kendi ailenden gelebilcek yardima kimse yok mu S Spizellaben çok doldum galiba. Ondan bu kadar tepkiliyim.
ilk günden beri tek başıma bakıyorum bebeğe
Kayınvalidem geldi 2 gece kaldı, 4 günlük lohusaydım kalkıp yemeklerini yaptım, önüne koydum. tek bir faydası olmadı eşimi alıp alıp kendini gezdirtti beni bebekle evde yalnız bıraktı bütün gün. Doğurup hastaneden çıktığımdan beri bir gün yatakta yatmadım, sürekli kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum ki zorundayım çünkü kimse yok
İlk kez kucağıma bi bebek aldım, daha önce değil bebek bakmak akraba bebeklerine yaklaşmamıştım bile.
O yüzden çok tecrübesizim ama bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Şimdi misafir gidecek, kimse bana sormayacak bişeye ihtiyaç var mı diye. bulunduğum şehirde Eşim ve ben dışında kimsemiz yok. Bi gün sarılıktan (çok basit bişey) hastanede kaldı da ne yapacağımızı şaşırdık, bi kişi de arayıp sormadı iyileşti mi diye.
Kalkıp da düşüncesizce bebeği de beni de tehlikeye atmaya kimin hakkı var
çok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bebeğim oldu 22 gün önce.
görümcem gelmeyi çok istiyordu, dün şehir dışından geldi.
Bu sabah uyandık, diyor ki ben grip oldum çok hastayım
Dün de hapşırıyordu, ama dedim o kadar da düşüncesiz değildir. Alerjiktir falan. Çünkü ben de günde 5-6 kere hapşırırım ama hasta değilim.
Bebeği de kucağına aldı bol bol.
Balkonda Sigara içmesini geçtim. Şimdi diğer odada öksürüp duruyor.
Evim 1+1 elli metrekare
Yatak odasından çıkarmıyorum, ama sabah eşim salona götürmüştü oradan sonra söyledi hastayım diye.
Bebeğe mikrop geçmiş midir?
İnsan bi günde belirti vermeden hasta olur mu? Yola çıkarken hiç bi ben hasta oluyorum galiba diye düşünmez insan.
Boğazı ağrıyomuş ama bişey olmaz herhalde demiş !
Dalga mı geçiyorsunuz? Espiri mi yapıyorsunuz?Ya bu kadar korkmayın şakın olun. O bebegı bı dünya enfeksıyon ve mıkrop olan bır hastanede doğurdunuz. AğzımıZdakı mıkropları ellerımızdekı mılropları saymama bile gerek. Vücuda gıren mıkroplarla vücudun savaşma ozellıgı var. Anne şutunu alan bır bebek Zaten bağışıklığı kuvvetlıdır. Hıc korkmayın dırek yüzüne hapşırsa bıle yakalanmayabılır hastalığa. Korumanız cok normal tabı ama fazla evham yapmayın.
Evet ben hiçkimse gelmesin dedim
Yatıyor içerideEv isi yapsın çocuğa sem bak,elini yıkayıp tutsun. Ve sinitlenme boşver, evvtemizev t ve yemek yapsın yardım etmek istiyorsa
Sakin olun siz bebeği bol bol emzirin. Görümce gitmeye niyetli değil mi?çok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bebeğim oldu 22 gün önce.
görümcem gelmeyi çok istiyordu, dün şehir dışından geldi.
Bu sabah uyandık, diyor ki ben grip oldum çok hastayım
Dün de hapşırıyordu, ama dedim o kadar da düşüncesiz değildir. Alerjiktir falan. Çünkü ben de günde 5-6 kere hapşırırım ama hasta değilim.
Bebeği de kucağına aldı bol bol.
Balkonda Sigara içmesini geçtim. Şimdi diğer odada öksürüp duruyor.
Evim 1+1 elli metrekare
Yatak odasından çıkarmıyorum, ama sabah eşim salona götürmüştü oradan sonra söyledi hastayım diye.
Bebeğe mikrop geçmiş midir?
İnsan bi günde belirti vermeden hasta olur mu? Yola çıkarken hiç bi ben hasta oluyorum galiba diye düşünmez insan.
Boğazı ağrıyomuş ama bişey olmaz herhalde demiş !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?