Sakin olun . Bebeklerin bağışıklığı bizimkinden çok daha iyi. Onu kırmadan da uyarın..
Belli ki oda heveslenip sevmeye gelmiş.
Korkmayın bi sakin olun. Anne sütü alan çocuklar sizden bizden daha güçlü bağışıklığa sahip oluyor her hastalığı hemen kapmazlar.
Tabi yine tedbiri elden bırakmayın ama bu kadar panik yapmayın :)
İlk çocuk acemiliğinin panikliği tatlı geliyor ya :)
Yanilmissin bayagi dusuncesizmis gorumce. Bogazi agriyan insan yeni dogmus bebek ziyaretine geliyorsa evet dusuncesizdir.
Uzulme canim,umarim gecmemistir yani sadece bir defa goturmus esin salona. Elinden geldigi kadar iyi bakiyorsundur zaten. Daha cok kucuk. Umarim gecmez. Anne sutu aliyorsa zaten o da korur
Evden sepetlediniz insallah gorumceyi
Anne sütü aldığı sürece bir sıkıntı olmaz, endişe etme.. sen de hasta olabilirdin, önüne geçilmiyor.. ama görümcene çok kızamadım ya, yarım saatte hasta olurum bende
ha boğazı ağrıyormuş, şimdi okudum.. evet ayıp etmiş, evine yolla gitsin..
Anne sütü korur merak etmeyin..
Bide korkmayın bu kadar.... insanin korktugu basina geliyo olumlu düsün, sakin ol..
Görümcenede sürekli limon kolonyası ikram et nane limon falan kaynat mikropları ölsün
Anne sütü aldığı için bebeğine bi şey olacağını düşünmüyorum. Ama görümceyi bebeğe yine de yaklaştırmayın mümkünse de evden gitsin.
Ben de valla aniden hasta olabiliyorum o yüzden görümcene pek bir şey diyemedim
bol bol emzir bu kadar sinirlenecek bir şey yok.
Benim bildiğim en ufak hastalık belirtisinde bile çocuklu eve gidilmez. Yeni doğanı düşünemiyorum bile olur insanlık hali birden bire atesı çıkar hasta olunur ona da bişey denmez ama çocukktan uzak kal bari . Ben çok yasıyorum çok eglendıgım bir günün sonunda atesler ıcınde yataga gırmeyı ama cocugu kucagına alması sacma olmus.
ben çok doldum galiba. Ondan bu kadar tepkiliyim.
ilk günden beri tek başıma bakıyorum bebeğe
Kayınvalidem geldi 2 gece kaldı, 4 günlük lohusaydım kalkıp yemeklerini yaptım, önüne koydum. tek bir faydası olmadı eşimi alıp alıp kendini gezdirtti beni bebekle evde yalnız bıraktı bütün gün. Doğurup hastaneden çıktığımdan beri bir gün yatakta yatmadım, sürekli kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum ki zorundayım çünkü kimse yok
İlk kez kucağıma bi bebek aldım, daha önce değil bebek bakmak akraba bebeklerine yaklaşmamıştım bile.
O yüzden çok tecrübesizim ama bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Şimdi misafir gidecek, kimse bana sormayacak bişeye ihtiyaç var mı diye. bulunduğum şehirde Eşim ve ben dışında kimsemiz yok. Bi gün sarılıktan (çok basit bişey) hastanede kaldı da ne yapacağımızı şaşırdık, bi kişi de arayıp sormadı iyileşti mi diye.
Kalkıp da düşüncesizce bebeği de beni de tehlikeye atmaya kimin hakkı var
Doğru haklısın düşüncesizlik yapmış. Bari şimdi düşünüp kendisi gitseYa hastalık bu olur tabi ama boğazım ağrıyor diye düşünen bi insan ben sonra geleyim demeliydi
Benim kardeşim vardı bundan önce o 3 gün kaldı
Daha önce gelecekti abla ben nezle gibiyim dedi 10 gün bekledi öyle geldi
yakın arkadaşm var bebeğinde hafif öksürük var diye ben 1 hafta bekliycem eğer bişey varsa bebeğe geçmesin gelmeyeyim dedi. Biraz düşünce bekliyor insan ne bileym
ben çok doldum galiba. Ondan bu kadar tepkiliyim.
ilk günden beri tek başıma bakıyorum bebeğe
Kayınvalidem geldi 2 gece kaldı, 4 günlük lohusaydım kalkıp yemeklerini yaptım, önüne koydum. tek bir faydası olmadı eşimi alıp alıp kendini gezdirtti beni bebekle evde yalnız bıraktı bütün gün. Doğurup hastaneden çıktığımdan beri bir gün yatakta yatmadım, sürekli kendimi güçlü tutmaya çalışıyorum ki zorundayım çünkü kimse yok
İlk kez kucağıma bi bebek aldım, daha önce değil bebek bakmak akraba bebeklerine yaklaşmamıştım bile.
O yüzden çok tecrübesizim ama bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Şimdi misafir gidecek, kimse bana sormayacak bişeye ihtiyaç var mı diye. bulunduğum şehirde Eşim ve ben dışında kimsemiz yok. Bi gün sarılıktan (çok basit bişey) hastanede kaldı da ne yapacağımızı şaşırdık, bi kişi de arayıp sormadı iyileşti mi diye.
Kalkıp da düşüncesizce bebeği de beni de tehlikeye atmaya kimin hakkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?