- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.678
- 63
ya ben de korkmayın sakin olun falan demek isterim ama 22 günlük bebek, evde bir hasta ve bu hasta siz değilsiniz. Yani bilmiyorum kalbini kırmayın tabi ama rahatsız olduğunuzu anlasın. Bir enfeksiyon kapsa Allah korusun yani, şehir dışından da gelmiş hemen de gitmez şimdi.çok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bebeğim oldu 22 gün önce.
görümcem gelmeyi çok istiyordu, dün şehir dışından geldi.
Bu sabah uyandık, diyor ki ben grip oldum çok hastayım
Dün de hapşırıyordu, ama dedim o kadar da düşüncesiz değildir. Alerjiktir falan. Çünkü ben de günde 5-6 kere hapşırırım ama hasta değilim.
Bebeği de kucağına aldı bol bol.
Balkonda Sigara içmesini geçtim. Şimdi diğer odada öksürüp duruyor.
Evim 1+1 elli metrekare
Yatak odasından çıkarmıyorum, ama sabah eşim salona götürmüştü oradan sonra söyledi hastayım diye.
Bebeğe mikrop geçmiş midir?
İnsan bi günde belirti vermeden hasta olur mu? Yola çıkarken hiç bi ben hasta oluyorum galiba diye düşünmez insan.
Boğazı ağrıyomuş ama bişey olmaz herhalde demiş !
Bide şunu anlamadım, bana göre anne-k.v-görümce- teyze misafir sayılmaz. Size gelen görümceniz yani bebeğin halası mümkün olduğunca ev işi- yemek yaparak destek olması gerekir. Hem hasta hem sohbet bekliyor olacak iş değil
Neden yatılı olarak geliyorlar ki. Bebek biraz toparlansa öyle gelseler. Söyleseniz anlayışlı olmazlar mı. İlk zamanlar çünkü bebek ne zaman uyusa yatıp uyuyup dinlenesi geliyor insanın. Evdeki kalabalık yoruyorHerkese teşekkür ederim
Önce eşimin ayarlarını düzelttim :)
Hak verdi bana, üzülmemi endişe etmemi anladı. Ben bi gecede mahvoldum sen günlerdir tek başına bebek bakıyosun ben de senin üzüldüğünü ağladığını görünce kötü oluyorum vs dedi. Daha çok manevi destek olacak.
Görümceme bilet aldık bu akşam 9 da gidiyor. Daha odadan çıkmadım zaten bebek de uyuyor
Şimdi eşim görümcemi alıp dışarı çıkacak, bazı işler vardı onları beraber halledecekler.
Sonra da akşam yemeğine gelip kendisini yolcu edeceğiz.
Sırada teyzem var :/ umarım o da hasta değildir.
Vallahi bebekten değil yatılı misafirden yoruldum...
Herkese teşekkür ederim
Önce eşimin ayarlarını düzelttim :)
Hak verdi bana, üzülmemi endişe etmemi anladı. Ben bi gecede mahvoldum sen günlerdir tek başına bebek bakıyosun ben de senin üzüldüğünü ağladığını görünce kötü oluyorum vs dedi. Daha çok manevi destek olacak.
Görümceme bilet aldık bu akşam 9 da gidiyor. Daha odadan çıkmadım zaten bebek de uyuyor
Şimdi eşim görümcemi alıp dışarı çıkacak, bazı işler vardı onları beraber halledecekler.
Sonra da akşam yemeğine gelip kendisini yolcu edeceğiz.
Sırada teyzem var :/ umarım o da hasta değildir.
Vallahi bebekten değil yatılı misafirden yoruldum...
Canim,bu daha ne ki? Fragman sadece. Esimin kuzeni bulasici ishal olan cocugunu alip bize geldi yahu. Daha neler goreceksin izle bak. Sinirlerini saglam tut,memleketcek akillimiz coktur bizim,”amaaaan nolacak bagisiklik kazansin” da derler uzerine. Tam odunla kovalanmalik insan.Dün hep kucağındaydı ama
Bu gece gidecek
Neden yatılı olarak geliyorlar ki. Bebek biraz toparlansa öyle gelseler. Söyleseniz anlayışlı olmazlar mı. İlk zamanlar çünkü bebek ne zaman uyusa yatıp uyuyup dinlenesi geliyor insanın. Evdeki kalabalık yoruyor
teyzene söyle gelmesin
biz kışın bebek görmeye gitmiyoruz yani gündüz 1-2 saat oturmaya
mikropları götürürüz vs vs
hava ayazlı ise bacalardan duman yayılmadan aç havalandır
ayaz dağıtır mikrobu zaten
çok da korkma sen sakin ol sen gerilirsen cimcime gerilir sonra güzel emmez güzel uyumaz
o da bu kadar hasta olacağını düşünememiştir boş ver
ha bu arada çok da pimpirikli olma
sen rahat hatunsundur esasen zira o sürekli elinde antibakteriyelle gezmek de zararlı
Sebep?Diyor ki bebeğin gözünden yaş gelene kadar ağlasa da kucağına alma
Sormadı bile geleyim mi müsait Misniz demedi biliyor musun
Uçak bileti almış ben x tarihte geliyorum dedi sadece
emrivaki yani
Diyor ki bebeğin gözünden yaş gelene kadar ağlasa da kucağına alma
teyzene söyle gelmesin
biz kışın bebek görmeye gitmiyoruz yani gündüz 1-2 saat oturmaya
mikropları götürürüz vs vs
hava ayazlı ise bacalardan duman yayılmadan aç havalandır
ayaz dağıtır mikrobu zaten
çok da korkma sen sakin ol sen gerilirsen cimcime gerilir sonra güzel emmez güzel uyumaz
o da bu kadar hasta olacağını düşünememiştir boş ver
ha bu arada çok da pimpirikli olma
sen rahat hatunsundur esasen zira o sürekli elinde antibakteriyelle gezmek de zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?