Beni sakinleştirir misiniz?

Sen kendini de koru. hadi yolda anlamadı. e hastalanmışsın arkadaş topla çantanı git. ne öksürüyorsun yan odada. hapşırık tıksırık.

ya ben de korkmayın sakin olun falan demek isterim ama 22 günlük bebek, evde bir hasta ve bu hasta siz değilsiniz. Yani bilmiyorum kalbini kırmayın tabi ama rahatsız olduğunuzu anlasın. Bir enfeksiyon kapsa Allah korusun yani, şehir dışından da gelmiş hemen de gitmez şimdi.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Haklısınız düşüncesizlik etmis görümceniz gelmemeliydi bu durumda. Bebeğe çok yaklastırmayin. Size de bulaşmasın dikkat edin. Emziriyorsaniz bol bol emzirin en güzel koruyucu anne sütü.

Birde ben fly away diye bir spray kullanıyorum bulabilirseniz eczaneden alın. Hem haşere kovucu etkisi var hemde bakteri ,virüs uzaklastırmaya yarıyor. Bizim evde de bebek var misafir geleceği zaman odaya sıkıyorum. Kızım okula gidiyor ona 2 fıs sıkıyorum arada hem bit gelmesin hemde bakteri virüs mevzusundan. Yazın da sivrisineklerden korunmak için kullaniyorum. Tavsiye ederim tamamen bitkisel yağlardan oluşuyor.

Arkadaşımın bir aylık oğlu grip oldu gelen bi misafir yüzünden yatışı yapıldı çıkamadı hala bebeklerin bağışıklık sistemi çok zayif oluyor siz sakin olun bebeğiniz için ve odadan dışarı çıkartmayın bebeği iyice sarmalayıp camı açın mümkünse ev havalansın. Ben şimdiye kadar göndermiştim o görümceyi aynısı benim de başıma gelmişti ağır grip bebek görmeye gelmiş haspamm tavrımı koydum ben. O çocuk benim canım ve kimse ondan önemli değil karşımda ki düşüncesizse bende pek iyi düşünceli olamam onun için... allah akıl fikir versin

Konu açtığımızı görünce kesin bir lohusayi çıldırtma teşebbüsüdür diye düşündum doğum yaptığınızi hatırlayıp

Benim de Prematüre İkizlerim küvezden çıktığı zaman oğlum Hasta olmuştu hapşırık öksürme hafif bir boğaz ağrısı ama Allah'a şükür geçmedi ki ben de çok evham yapmıştım İnşallah geçmez sizinkine de. Ama endişelenmek de çok haklısınız

Samimiyetimiz yok ilk kez geliyor 7 senedir
Yaptı yine bişeyler sağolsun kahvaltı sofrasını topladı bulaşığı makineye koydu

Reactions: GCA
Valla sizi korkutmak istemem ama ben bebegimde bu durumu yasadim..ikinci cocugumn1 aylikken abisi hasta oldu yatak odasindan hic cikarmadim ben abisiyle ilgilenip gelince elimi yikayip alkolle temizledikten ve maske taktiktan sonra odasina girdim ama bebegim grip oldu ve 1 haftada bronsiolite cevirdi..1 hafta yogun bakimda kaldi..dr ayni odada olmaslarda ayni evin icinde olmalari yetiyor demisti..cok zor gunlerdi..insallah sizin bebegin bagisikligi bizimkinden yuksektir allah korusun onu...

Herkese teşekkür ederim
Önce eşimin ayarlarını düzelttim :)
Hak verdi bana, üzülmemi endişe etmemi anladı. Ben bi gecede mahvoldum sen günlerdir tek başına bebek bakıyosun ben de senin üzüldüğünü ağladığını görünce kötü oluyorum vs dedi. Daha çok manevi destek olacak.

Görümceme bilet aldık bu akşam 9 da gidiyor. Daha odadan çıkmadım zaten bebek de uyuyor
Şimdi eşim görümcemi alıp dışarı çıkacak, bazı işler vardı onları beraber halledecekler.
Sonra da akşam yemeğine gelip kendisini yolcu edeceğiz.

Sırada teyzem var :/ umarım o da hasta değildir.
Vallahi bebekten değil yatılı misafirden yoruldum...

sıcak suya biraz viks koy etrafın mikrobu ölsün
ama çocugun yanına geçirmeyin koku fazla gelir bebege
geçmiş olsun

Spizella açık açık söyle kış hastalık mevsimi doktorumuz sıkı sıkı tembihledi hasta gibi olan gelmesin iyileşince bekleriz de. Zaten fındık kadar evin var kendiniz zor sığıyorsunuz neyin yatılı misafiri bebek görmesi. Teyze de anne yarısıdır anlat böyle böyle oldu çok bunaldım sen gelince bi rahat nefes alırım umarım de ki o da kendini misafir olarak görmesin bi zahmet.

Bi düşüncesiz insan daha. Üzmeyin kendinizi bol bol emzirin bide görümceye maske takın bişey olmaz inş. Ha bide peçetelerini de sağda solda bırakmaz umarım

Eşine bir süre evde kimseyi istemediğini ısrarla söyle kimseyi eve getirmesin
Misafirleri ancak bebek 2 aylık olduktan sonra alacağım diye haber yolla
Bende sevmiyorum düşüncesiz insanları

Neden yatılı olarak geliyorlar ki. Bebek biraz toparlansa öyle gelseler. Söyleseniz anlayışlı olmazlar mı. İlk zamanlar çünkü bebek ne zaman uyusa yatıp uyuyup dinlenesi geliyor insanın. Evdeki kalabalık yoruyor

teyzene söyle gelmesin

biz kışın bebek görmeye gitmiyoruz yani gündüz 1-2 saat oturmaya

mikropları götürürüz vs vs

hava ayazlı ise bacalardan duman yayılmadan aç havalandır

ayaz dağıtır mikrobu zaten

çok da korkma sen sakin ol sen gerilirsen cimcime gerilir sonra güzel emmez güzel uyumaz

o da bu kadar hasta olacağını düşünememiştir boş ver

ha bu arada çok da pimpirikli olma

sen rahat hatunsundur esasen zira o sürekli elinde antibakteriyelle gezmek de zararlı

Dün hep kucağındaydı ama

Bu gece gidecek
Canim,bu daha ne ki? Fragman sadece. Esimin kuzeni bulasici ishal olan cocugunu alip bize geldi yahu. Daha neler goreceksin izle bak. Sinirlerini saglam tut,memleketcek akillimiz coktur bizim,”amaaaan nolacak bagisiklik kazansin” da derler uzerine. Tam odunla kovalanmalik insan.

Ne bileyim ya birden bire düşkün oldu millet bize
Yüzümüze bakan yoktu bunlar yaşıyo mu öldü mü demiyolardı
Eline 2 örgü yelek alan koşup geliyo

Sormadı bile geleyim mi müsait Misniz demedi biliyor musun
Uçak bileti almış ben x tarihte geliyorum dedi sadece
emrivaki yani

Diyor ki bebeğin gözünden yaş gelene kadar ağlasa da kucağına alma

Sormadı bile geleyim mi müsait Misniz demedi biliyor musun
Uçak bileti almış ben x tarihte geliyorum dedi sadece
emrivaki yani

Diyor ki bebeğin gözünden yaş gelene kadar ağlasa da kucağına alma

Onu takmamak gerektiği açık

Sok mutfağa yemek yapsın sen iyi yaparsın de gazla hiç olmazsa o işlerle uğraşma sen

Temizlik vs severse banyo vs temizlesin sen iyi yaparsın benim elim değmiyor de

Bu bir süreç bitecek

Çok şanslıyım galiba kimse Bebek görmeye gelmedi

Teyzen vs kendince destek oluyor annen yok diye ama insana annesi bile batıyor bu Bebek Zamanı teyze görümce vs zor

Ev de küçük diye vurgula böylelikle çabuk giderler belki

bizim doktorumuz istisnasiz 4 saatte bir oda havalandirilacak demisti ama pis havada ne kadar mantikli olur ben de bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…