Beni salak yerine koyan kv

Beneim kaynananam çok yalancı bit kadın sorsamda kavga çıakrıp beni haksız yapar eşime de karın bana hırsız damgası vurur der bundan dolayı fazla tayt var mı diyeceğim

Şöyle ben saf ve iyi niyetle kaynanama verdim kumaşları bir poşette. Beraber götürdül o gidip aldı. Bana bu kadar geldiğini söyledi. Çok yalancı ve yalan atarken rahat bir insandır kendisi. Bundan dolayı

Şöyle ben saf ve iyi niyetle kaynanama verdim kumaşları bir poşette. Beraber götürdül o gidip aldı. Bana bu kadar geldiğini söyledi. Çok yalancı ve yalan atarken rahat bir insandır kendisi. Bundan dolayı
22 tayt için boyle top gibi bir kumaş gerekmez mi ki?
Pek anlamam sadece merakımdan soruyorum.
Acaba size mi çok çikacak gibi geldi?

Beneim kaynananam çok yalancı bit kadın sorsamda kavga çıakrıp beni haksız yapar eşime de karın bana hırsız damgası vurur der bundan dolayı fazla tayt var mı diyeceğim
Arkadaşım nasıl yalanlayacak kumaş aynı kumaş? Birisi kalpli birisi ananas desenli değil
Kabak gibi ortada senin kumaşının olduğu zaten

E o da size yok diyecek. Elinize ne geçmiş olacak?

Ayrıca madem kayınvalideniz böyle bir insan, neden onla gönderdiniz terziye? Kendi işinizi kendiniz görseydiniz keşke.

Bence siz bir terziye sorun. Belki de kumaşınızdan ne kadar tayt olacağını doğru hesaplayamadınız. 65 TL dikim ücreti 22 tayt için çok az geldi bana.

Hoş, kayınvalideniz içinden bir tane bile almış olsa hiç hoş değil, orası ayrı.

Ya yorumları okuyunca aklım sizin kvden taytlara gitti...neyse boşverin di cem olmayacak ,kendi başınıza terziye gitmeyi öğrenin ,baya da ucuz dikiyormuş...

Kumaş alıp deniz kıyafetini diktiren var niye şaşırdınız ki?
Bazı insanlar paranın kıymetini daha iyi bilip ekonomiyi iyi yönetiyor

Benim aklıma gelen evde giydiğimiz stretch taytlar mi yoksa kışın giydigimiz içlik mi :))) okuduğumda beri aklımı kemiriyor

Benim aklıma gelen evde giydiğimiz stretch taytlar mi yoksa kışın giydigimiz içlik mi :))) okuduğumda beri aklımı kemiriyor
Şu zamanda diktirildiğine göre içlik değildir herhalde Yani dışlık bile olsa neden 22? Bari alt üst takım falan yaptırsaymış. Ama öyle olunca da en az 8-9 tane aynı kumaştan takım yapar düşünsene

kesinlikle sorma veya bir şey deme. ne olduğunun artık farkına vardın. bundan sonra bunu bilerek hayatına devam et. daha fazla kurcalamanın bir faydası olmayacağını düşünmüyorum. sadece artık kv'ne karşı daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. sonuçta bu bir hırsızlık... maddi durmu kötü olabilir ki sanmıyorum çünkü başkalarına vermiş...

Düpedüz hırsızlık. Ne diye laf ebeliği yapıp bana yetmiyor sende varsa ver diyeceksin ki? Ne terbiyesizlik bu böyle.. isteseniz verirdim anne bu yaptığın hırsızlık demezseniz bu muameleyle çok karşılaşırsınız. Mesele iki parça kumaş meselesi değil.

Peki o da size evet fazla var al mi diyecek ? Ne geçecek elinize öyle sorunca? Neden hakkınızı aramiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…