Beni takip ediyor??

Pskpsikolog

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
167
53
18
Biriyle tanışmtım. İlk görüşmeyi gerçekleştirdik memnun olduğunu tekrar görüşmek istediğini söyledi ve üç gün ses çıkmadı. Bir bahaneyle yazdım o da istmediğini belirtmedi ben yanlış düşünüyormuşum gibi komuştu. Biraz tartıştık sonra numarasını sildim doğal olarak o da engelledi beni sosyal medyadan her yerden.

Soru şu;
Şimdi whatsap engellemi kaldırmış 2 aydır kesintisiz durumlarımı takip ediyor.

Ben de yazmayı düşünüyorum noldu gibisinden barışmak için değil tabii. Hayırdır söylemek istediğin bişey mi var tarzında

Son düzenleme:
Sosyal medyadan takip ettigini nereden biliyorsun begeni falan mi atiyor? Hangi platformdan veya

Öyle birşey yapmamalısın , bırak yazacağı varsa ilk adımı o atsın.
Aksi halde , triplere girebilir sen istiyormuşun gibi bir hava yaratabilir kendince yok sen yanlış anladın , öylesine bakıyorum falan...

Sosyal medyadan takip ettigini nereden biliyorsun begeni falan mi atiyor? Hangi platformdan veya

Whatsapptan engelledi 20-30 gün sonra kaldırıldığını gördüm.Whatsapp durumu paylaşınca kimlerin baktığı gözüküyor. İlk baktığında yanlışlıkla olmuştur dedim. Sonra 2-3--5-20 kez oldu bakıyor. Bakması hoşuma gitti tükürdüğünü yaladı. öyle durup baksın dedim. Sonra acaba bi sorunun mu var falan sorsam mı diye düşündüm

Hiç bir şey yazma geçmiş gitmiş neyi kurcalıyorsun? Barışma isteğin varsa orasını bilemem ama niyetin bu değilse gereksiz bir sorgulama olur...

Kurcalıyorum çünkü çok dokundu bana böyle yapması. Doğal olarak hoşuma gitti bakması öyle burnu havaydaydı inmiş birden. benim için önemli biri değil sadece şu an içimdeki intikam duygusu mu ne denirse artık onu utandırmak istiyorum.

Zaten onunla olmaz çok afedersin kaypak herif denir ona bozup atayım dedim

anlattığına göre seni engellediği zamanlarda başka birisiyle ilgilenmiştir,sonrasında ondanda sıkılınca yeni macera diyerek senin engelini kaldırmış,durumdan bakarakta sana yem atıyor,eğer sen yazarsan kendince seni çantada keklik görecek ve sıkılınca engelliyecek...bu adamlardan ne eş ne sevgili olur...tavsiyem yüreğini böyle insanlara oyuncak olarak kullandırma....gerçek seven ve değer veren insan kırmaktan,üzmekten korkar,engellemek ne demek....doğru olanı senin onu hayatından çıkarman,sonsuza denk engeli ona basman....

anlattığına göre seni engellediği zamanlarda başka birisiyle ilgilenmiştir,sonrasında ondanda sıkılınca yeni macera diyerek senin engelini kaldırmış,durumdan bakarakta sana yem atıyor,eğer sen yazarsan kendince seni çantada keklik görecek ve sıkılınca engelliyecek...bu adamlardan ne eş ne sevgili olur...tavsiyem yüreğini böyle insanlara oyuncak olarak kullandırma....gerçek seven ve değer veren insan kırmaktan,üzmekten korkar,engellemek ne demek....doğru olanı senin onu hayatından çıkarman,sonsuza denk engeli ona basman....

Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler, içimdeki ses aynısını söylüyor. İntikam duygusu işte kafamı karıştırdı...Peki izlemeye devam etsin mi hayatımda biri varmış durumları atayım sonra engelleyeyim ya da direkt engelliyeyim mi?

Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkürler, içimdeki ses aynısını söylüyor. İntikam duygusu işte kafamı karıştırdı...Peki izlemeye devam etsin mi hayatımda biri varmış durumları atayım sonra engelleyeyim ya da direkt engelliyeyim mi?
seni takip etmesini sağladığın her dk. onu önemsediğini belirtir,bu şekilde düşünerek o insana zaafının devam ettiğini gösteriyorsun...engelle ve sonsuza denk çıkar hayatından...

Back
X