Beni telefonuna kaydetmemiş.

Ben de bir ara hat degistirmistim kendi kardesimle surekli konusuyoruz ama kaydetmemisim kizi oyle 0537li bir numara yaziyor mesela bu kim diyorum as dogru kardesim diyip cevap yaziyordum neden kaydetmedim bilmiyorum ama cok sonra aklima geldi kaydettim

Bir kere de Murat diye bir sevgilim vardi bir sene beraber olduk bu Murat'la Ibrahim diye bir ortak arkadasimiz sayesinde bir arkadas ortaminda tanistik tanisir tanismaz beni bir konserine davet etti numarasini verdi. Numarasini da "Ibrahim'in arkadasi Murat" manasinda "Murat (Ibrahim)" diye kaydetmisim biz cocukla cikmaya basladik aylarca o oyle kaldi. neyse sonra herhalde alti ay sonra filan cocugun numarasini degistirdim "yavrukusum" yaptim bir gun aramis telefon evde kalmis ben evde yokken babam da telefona bakmis eve geldim babam Surat bir karis: "seni yavrukus diye biri aradi kardesin sanip actim kocaman herif cikti" dedi.

Diyecegim o ki bu isleri cok da sey etme.

Çok hasta dediği çocuğun hastalığı ishal. Uzun süredir geçmemiş doktor endoskopi vermiş ileri tarihe. Ve evde yatmıyor işinde gücünde. Öyle ameliyatlık falan değil yani herkes geçmiş olsun mesajı atmıyor.

annesi 50 yaşında ve telefonu çok aktif kullanıyor. Beceremiyor dediğiniz kadın telefon kapanır kapanmaz bana whatsapptan oğlunun numarasını attı. Kişi paylaş özelliği ile.

defalarca söyledim mesafeli bir insan olduğumu ve ailesiyle de şimdiden çok samimi olmak istemediğimi. Hatta geçen hafta ailecek bir yerde yemek yiyeceklerdi nişanlım beni de davet etti gitmedim. Henüz aileden değilim çünkü. Ama nişanlım bunu yanlış anlıyor. Kötü bir şey sanıyor. Ailesinden kaçtığımı düşünüyor. Açıklıyorum amA onların kültüründe böyle demek ki. Doğulular bu arada. Belki bununla ilgilidir. Sürekli gidip gelmek istiyorlar

Yav kaydetmezse kaydetmesin, kendinize bunu neden dert ediyorsunuz. Iyi düşünün fırsatı olmamıştır bi an yakalamamıştır yada gerek görmemiştir. Kendinizde takıntıların arttığını boyut değiştirdiğini düşünüyorsanız da bi yardim alın. Size zararlı cunki bu durum

Sizi anlayabiliyorum. Taktığınız durumlara yeri gelir bende takabilirdim. Küçük görünen ama önemli olan şeyler bence.
Ve söylemenize rağmen nişanlınız neden ısrarlı bu konuda anlamadım. Acaba dediğim olacak psikolojisine mi girdi. Tamam bazen ayıp olmasın diye düşünüp, istemesekte bazı şeyleri yapabiliyoruz. Ama bu durumların sayısı artmamalı. Olan size olur. Kültür farkı varsa ve mutlu aile kurmak istiyorsa tolerans gösteren tek siz olmamalısınız.

Bana şöyle geliyor. Aİlesiyle aramın iyi olmasını istiyor. Bunun için sürekli benim bir şeyler yapmamı istiyor. Ama sanırım aynı şeyi annesinden de istiyor. Yani zamana bıraksa belki kendiliğinden gelişecek şeyler bunlar. Ama o sürekli iki tarafı da zorluyor. Ve daha antipatik geliyor herkes herkese. Gözüm korktu şimdiden. Evet annesinin de sürekli arayıp aranmak ve karşılıklı gidip gelmek gibi bir isteği var. Ama nişanlım denge kuramıyor galiba asıl sorun bu. Ama bu konu için tartıştığımızda sen benimle evleniyorsun ailemle değil diyor.

Evet görünen o ki nişanlınız da başlayıp bitiyor her şey. Sözleri hareketlerine yansır ve umarım orta yolu bulursunuz

Bu soz hukumet kadin filminde mi gecmisti. Okuyunca bir de siveyle okuyunca film aklima geldi. Bu kadar uzun bir konuya tek cumleyle muthis bir yorum.
Ha ha hükümet kadın güzel filmdi ya repliği anımsamıyorum belki vaktim olursa yine izlerim

Bende konu da bir sorun göremedim sizin karakteriniz yapınız budur ama evlilik durumunda böyle olur olmaz ufak tefek şeyleri takarsanız sadece sizin huzurunuz olmaz yani sadece olan size olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…