Beni telefonuna kaydetmemiş.

bence ilk başta insanlarla bu nişanlınızın annesi, babası, kardeşi her kim olursa belli bir mesafede olun, ne çok uzak ne de çok samimilik. Zamanla zaten o ortama o kişilere alışıp ona göre davranırsınız. O ortamdayken cidden anı yaşayın, sevmiyorlarsa bile zaten saygı duyacaklardır ama nişanlınızın annesi de çok tatlı biri gibi ve anlattıklarınıza göre gayette seviyorlar sizi.

Kardesiyle çok bir samimiyetiniz yok anlasilan e belki aklına bile gelmedi kaydetmek.
Bir de gerçekten bu ne samimiyet bu kadar üstüne düşer ve takarsaniz bazı seyleri zayıf bir insan imajı verirsiniz biraz ağır ve mesafeli olun.
1 kere aradın 3 kere aradim yok kaydetmedin diye hesaplarsanız sürekli kendinizi yorarsiniz ancak.

İyi de ne önemi var

Seni sevdiği için görüşse de oğlunun hatrına görüşse de önemli değil

Mesafe candır belirli bir sınırda ilişkiyi yürüteceksin olacak bitecek

Kimseye kendini sevdirmeye çalışma

Arkadaşım iki yönlü degerlendiricem. 1.sen takintilisin ufak şeyleri uzatıyor uzatıyor senaryo yazıyorsun neredeyse. Yani mesela seni yönlendirmeleri hoş değil de senin bu kadar kaile alman da gereksiz. 2. Asla asla seni yönlendirmelerine izin verme. Onu ara bunu ara şunu yap dediklerinde aaaa öyle mi hadi müsait olursam aramak isterim tabi gibi birsey diyip arama. Ve bunu da düşünme.

Son paragrafı okuyamadım gerçekten sıkıldım okuduğum yerlerde de hiç bir dert görmedim. Evet dediğiniz gibi çok çok hassasınız rabbim size dert sıkıntı vermemiş ki ( inşallahda hiç vermesin) bunları dert ediniyorsunuz yapmayın canınıza yazık

Yav bacım sen manyakmisin gece gece güldüm valla bu kadar ayrıntı detay nisanlinin kardesi seni kaydetse nolur etmesese nolur niye bu kadar önemli sen bence yardım al hayat böyle gecmez

Derdin olayımmmmmmmm
Ya bırak kaydetmesin ileride iyiki kaydetmemiş diye teşekkür edersin.

Cok takintilisiniz. Ben nisanlinizin söyleminden annesinin imada bulunduğu gibi bi çıkarımda bulunamadim. Kardesinin kaydetmesine gelince bende bazen birilerini hemen kaydetmem üşenirim. Öyle kalir msj silmem ama bi ara boşluğuma gelirse o zaman kayıt ederim :)

Şöyle söyleyeyim, en yakın arkadaşlarımdan biri çift hat kullanıyormuş, bir gün bende kayıtlı olandan değil de diğerinden aradığında görmemişim, sonra yabancı numara görünce '' Bilinmeyen'' olarak kaydedip WhatsApp tan fotoğrafı varsa tanıdıksa ona göre geri dönüş yapacaktım, baktım fotoğrafı var,arkadaşım. Ama o arkadaş bi yıldır''Bilinmeyen'' olarak kayıtlı, Bilinmeyen arıyor yazınca sonuçta biliyorum kim olduğunu okurken bile daraldım siz nasıl dayanıyorsunuz çok zor olmuyor mu hayat böyle?

Kaynım yada görümcem beni telefonuna kaydetmedi diye bunu içimde dert haline getirdiğim gün öldüğüm gündür gülüm

Tüh ne yapcaz şimdi
Ya gerçekten bu kadar takıntılı olmayın size zarar tamam mı

Artık emin oldum ki burada okuduğunu anlayamayan insan sayısı ciddi anlamda fazla.

arkadaşlar diyorum ki çok uzun yazdım çünkü içimi dökmek istedim, uzun buldum diyecek olan O KU MA SIN!
Hala ay çok uzundu daraldım yazanlar var. Başından belirtmişim OKUMA!!!!!

sonra diyorum ki kaydetmemesine üzüldüm tabi ki ama nişanlıma bahsetmedim bile. Asıl sorum: NİŞANLIM, BİZİ YEMEĞE ÇAĞIRDIĞINDA KARDEŞİME ÖZEL MESAJ ATMAN HOŞUNA GİDER DİYOR. BAŞKA TÜRLÜ GELMEZ O DİYOR. ANNENE SÖYLEMEM YETERLİ DEĞİL Mİ NEDEN HERKESİ TEK TEK DAVET EDEYİM DEDİĞİMDE BOZULUYOR. BU DURUMDA NE YAPMALIYIM?
bu cümleyi anlamak bu kadar zor mu yahu?

Evet hepinizin koyduğu teşhis doğru takıntılıyım ve bravo bunu ilk kez siz farkettiniz normalde hiç anlaşılıyor. Ben zaten yazımın başında hiç söylemedim takıntılı olduğumu. Harikasınız!!

yeteri kadar zor bir hayatım var. Belki birileri yardımcı olur diye yazıyorum ama o kadar kötüsünüz ki. Bence ben yine iyiyim. En azından durumumun farkındayım. Ya sizin gibi olsaydım? Allah korusun.

Kaydetmemesi çok mühim değil de onu ara bunu ara gönlünü yap demeleri çok itici.

Kaydetmemesi çok mühim değil de onu ara bunu ara gönlünü yap demeleri çok itici.

evet asıl sorunum bu. Diğer türlü olsa çoktan nişanlıma söylerdim. Ama umrumda değil. Ben zaten mesafeli olmak istedikçe -ki normalde gayet mesafeliyim insanlarla- bu insanlar benden sürekli bir şeyler bekliyor. Ara sor evimize gel vs. Mesela en son bizi ailecek yemeğe çağırmışlardı 1,5 ay önce gitmiştim. Evlerimizin arasındaki mesafe 15 dk olmasına rağmen hiç gitmedim o yemekten sonra. Sadece annesi hasta diye aradım keşke aramasaydım. İnsanı her şeye pişman ediyorlar.

Nişanlının ailesi tuhaf cidden
Bundan sonra ara msj at dediğinde tamam hayatım de geç sonra da aa tamamen aklımdan çıkmış de geç
Hepsinin gönlünü mü edeceksin alıştırma ilerde de tek tek davet beklerler ay çok sıkıcı

Evet bu konuda çok haklısın. Genelde erkeklerin bu tip istekleri oluyor. Daha önce evlenmeyi düşündüğüm biri de böyleydi. Hatta annem bile annesini sorsa, bilmem arayın sorun Demeye bile başlamıştı. Bende ayrılmıştım sözden nişandan vaZgeçip. Kendilerini kaf dağında görüyorlar. Siz kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz. Bilakis onlar sizi arasa çok daha ince olur. Gelin aranır benim bildiğim ama bu erkeklere ne olduysa olmuş. Kapris onlarda naz onlarda. Konuşun bence nişanlınızla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…