Beni telefonuna kaydetmemiş.

Nişanlınızın kardeşinizin telefonu kaydetmeyeşiyle alakasız bir sürü ayrıntı yazmışsınız, gerçekten çok ayrıntıcısınız, takmayın bu kadar, bırakın istediği zaman kaydetsin, kibarlık etmişsiniz ama ben genelde konuşmak istemediğim yakınlarıma mesaj atarım , bilmem anlatabildim mi.

alakasız olduğunu düşünmüyorum annesinin emrivakilerinden de rahatsızım onu da belirttim.

Evet konuşmak istemedim zaten. Annesi numarayı atınca mecbur kaldım. Konuşmak istemediğim için nezaketen mesaj attım. Şimdi çok pişmanım. Keşke hiç bu emrivakiye alet olmasaydım.

Üff onu ara geçmiş olsun de, bunu ara yemeğe sen de gel de.
Arayamam tek tek herkesi deyince de beyefendi bozuluyormuş.
Zaten nişan, evlilik vs yeterince zor birde böyle yaparak iyice zorlaştırılıyor.
Sen içinden gelmeyen hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin.
Yapmaya devam ettiğin sürece bunlar kesilmeyecek hatta bence evlendiğinde katlanarak artacak şimdiden önünü kessen iyi olur.
Takıntılı olduğunu kendin söylemişsin zaten o yüzden o konuya değinmeyeceğim.

Ben sevgilimi bile kaydetmemiştim numarasını bildiğim kişileri rehberime kaydetmem kardeşimin nişanlısı olsa evlilik olmadan kaydetmezdim çünkü gerek yok gerçekten.Ve erkek tarafının ailesiyle de çok sıkı fıkı olmak da iyi değildir.

Kadın kötü bir şey dememiş bence. Abartmışsınız. Nişanlınız haklısınız diye değil, başı şişiyor diye susmuş.

Kardeşe gelince bence sizi pek de sallamadı. Bir önemi var mı derseniz de hayır yok. Aradığınıza filan da ne alaka sevinecek zaten? Yengem beni aradı sordu diye sevinmezdim hele de nişanda tanıştığım biriyse "bana yalakalık mı yapıyo ne len" derdim.. Özellikle yemeğe çağırmanız da gereksiz. Bence size baskı yapıyorlar. Siz de izin veriyorsunuz.

Kaydetme konusu da nişanlımın kardeşlerinin numarası bile kayıtlı değildi ben kaydettim ona Adamın hafızasında 150 tane numara var arayanı direkt biliyor. Ben de kendi anamın numarasını bilmiyorum ezbere. Belki çocuk da benimki gibidir

Ben şuna takildim nisanlin her şeyin içinde.sunu ara şunu çağır vs

Daha evli değilsin bir şey değilsin neden tutup da seni kaydetsin nişanlının erkek kardeşi.
Hep derim nişanlı ya da sevgili olanlara, yarın şikayet edeceğiniz şeyleri bugünden yapıp alıştırmayın sevimli görünmek adına.
Sen böyle her dakika mıç mıç olalım dersen evlenince kv bana gelin, şuraya gidin, şunu arayın diye emir vermelerinden sıkılmaya hakkın olmayacak, sen alıştırmış olacaksın çünkü.

Gerçekten insanları bu kadar önemsemeyin ya böylelikle kimseninde sizi önemseyip önemsememesini sorun etmezsiniz, beklentiniz olmamış olur, ne siz bu kadar önemlisiniz ne de onlar. Hayret ediyorum böyle insanlara bir iki tanıdığım oldu böyle aa şok oldum bana küsüp duruyomuş haberim bile yok kestim sonra irtibatımı dedim bunla mı uğraşcam ben

bence sana ne yapman gerektiğini söylemelerine izin verme, aramak istersen ararsın zaten. hayret bişi ya, onu ara, bunu ara, sen söyle, ayıp olmuş ara bi. öfff bende daraldım burda.

Oooooo sen de suyunu sıkmış sorun çıkarmışsın. Valla bacım böyle hayat geçmez haberin olsun. Böyle mutlu da olamazsın. Hiç alakasız yerden sorun bulmaya çalışıyorsun.

Ha kardeşini aramamak konusunda haklısın. Daha evlenmeden fazla samimi olma derim. Araya biraz mesafe koy ailesi ile. Köü anlamda değil bu. Fazla yüzgöz olma yani...

Sonra böyle herşeyden sıkıntı yaşarsın...

Biri bana röntgen çekimi ve kayınvalidenin tutumu konu sahibini niye çileden çıkarttı anlatabilir mi? Gerçekten anlamadım orda bir şey mi dönmüş?

Çünkü röntgen çekimi öncesi uzun uzun konuşmuşlar. Ama kadın oğluna röntgen çektirecektim konuşamadık demiş.

insanlar hastalık derdinde sizin numarayı mi düşüncek siz ciddi bir hastalık geçirmemişsiniz hiç belli o anlarda ne kimsenin ne hissettiği umrunuzda olur ne kırılması üzülmesi insanlar zaten kendi derdinde.. Size değer vermese sizinle konuşmaz kızıma şöyle arasın demez eskilerin telefonla arası çok iyi değil b3ceremiyor olabilir çok kaygılı hasta olabilir , sizi kaybetmeyen çocuk da belki o an bir sürü geçmiş olsun mesajı aldı sonra uyudu dünya sizin etrafınızda dönmüyor, salın şu insanları

Nişanlınız huyunuzu suyunuzu bilmiyor mu? Neden extra şeyler istiyor. Sürekli onu ara, bunu çağır yapıyor. Mesafeli tavrınızı unuttuysa siz küçük bir hatırlatma yapın bence. Yoksa evlilikte ya sindirilen olursunuz ya da artık içinde tutamayıp patlayan taraf. E bu da eşittir mutsuz evlilik. Bunları düşünüp hareket edin

kardeşinin seni telefonuna kaydetmediğini nereden biliyorsun ,
ben oraya takıldım ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…