Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Çocuğu geçtim de sizin kafayı anlayamıyorum.
Kınamayın İnanın bu konuyu başkası açmış olsaydı onu yazdıklarımla daha da üzerdim, başıma gelince anladım maalesef bende farkındayım buraya en çokta yaptığımınyanlış olacağını kabullenemediğimden bunu gözüme gözüme soksun herkes diye konu açtım

Bir kere aramışsınız.
Bağırıp arama deyip engellemiş.
Daha hangi aramaktan bahsediyorsunuz anlamadım..

Ya başkasını bulursa, ya başkası onla ilgilenir beni tamamen unutursa, daha yaşayacağımız öyle çok şey vardı ki hiç bir şey yaşamadık, ve de en kötüsü ya bir daha bana hiç yazmazsa
Bu olasılıklar senin içinde var,seninle de başkası ilgilenebilir,o da seni kaybedebilir.Bırak biraz da o bunu düşünsün ve zaten başka biri varsa bu süreçte anlarsın hiç değilse.Düşüncelerini bırak ve hayatın akışına güven.

Ya başkasını bulursa, ya başkası onla ilgilenir beni tamamen unutursa, daha yaşayacağımız öyle çok şey vardı ki hiç bir şey yaşamadık, ve de en kötüsü ya bir daha bana hiç yazmazsa

Ne kaybedersin mesela? O aile nasıl bir aile ki girmek bu kadar önemli?

2 ay görüşüp konuşacak bir şey bulamadığınız adamı ne ara tanıdınız da evlilik düşündünüz?
Yani biri bana 2 ayda evlilikten bahsetse "önce kendinden bahsedeydin" deyip topuklarımı vurarak kaçarım.
Adamı tanımıyorsunuz, kafanızda bir profil yaratıp ona aşık olmuşsunuz. Birine 2 ayda bağlanmak çok sağlıklı değil bence. Ailesine girmek istemek falan çok değişik geldi bana.

O düşündüğünüz mesajı da tabii ki atmayın. Adam sizi engellemiş, bu gurursuzluktan öte bir şey olur artık. Durumda bir değişiklik yapmayacağı gibi üzüntünüze bir de pişmanlık eklenir.

Allah Allah benim karşıma çıkan tiplerle aynı. Hayir bunların psikolojisi mi bozuk yoksa ortada adam mı kalmadı böyle de demek istemiyorum ama.

Bak canım bunların arkasından koşup tekrardan bir ilişkiye başlarsan maksimum 2 3 ayda seni tekrar bırakıyorlar. Evet şu an o kadar zor geliyor ki senin için. Bir de sınav stresiyle birleşince daha zor oluyor. Ama lütfen böyle ilk zorlukta arkasını dönüp giden kişilerle muhattap olma. Emin ol sonra tekrar bırakıyorlar.

Böyle kendine telkinler ver. Meditasyon uygulamaları var onları dinleyebilirsin. Youtubede bu konularda videolar var bir nebze rahatlatır. Ben bunlarla biraz biraz kafami toparladım.

Konuşacak konu bulamamışken tartışacak konu olmaması çok normal değil mi?
2 ayda hiç tartışmamak çok normal ama sonraki ilişkilerinizde mutlaka tartışın. Nasıl tartıştığını bilmediğiniz adamlarla evlilik hayali kurmayın.

Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimle

Tahmin etmiştim de sormak istememiştim.
Bu kafayla giderseniz yanlış insanların peşinden daha çook koşup durursunuz.

Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimle
Kusura bakmayın da adamın zenginliği gözünüzü tamamen kör etmiş.
Sizi istemeyen adam için şöyle mutlu olurduk, böyle mutlu olurduk diyorsunuz ya..
Biz ne dersek diyelim bence mesaj atıp yalvaracaksınız.
Sonra bana hakaret etti, gururumla oynadı...vs diye konu açacaksınız.

Ne diyelim herkes kendi değerini belirler.

Zaten aramışsın ve karşındaki bağırıp kapamış. Senin kadar acayip şeyler hissetmiyormuş demek. 2 ay çoknta uzun değil. Tekrar arayıp iyice gururunu yerler altına alıcaksan( bence almışsın da) sen bilirsin.

Yanlış anlamayın ama 25 yaşında bir kızın konuşmaları degil gibi yazdıklarınız çok çocukça ifade etmişsiniz kendinizi. Ben sizin yeterince olgunluğa erişmediğinizzi düşündüm. O yüzden ayrılmanız en hayırlısı. Biraz kendinize zaman verin ve kendinizi gelişmeye odaklanın. İnsanlarla konuşun sosyal alyiviteler bulun

Tahmin etmiştim de sormak istememiştim.
Bu kafayla giderseniz yanlış insanların peşinden daha çook koşup durursunuz.
Hayır , başta bilmiyordum ben maddi durumunu falan sonradan öğrendim, Zengin diye asla onla değildim yani o en çokta istedi benle sevgili olmayı, görüşmeyi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…