- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Kınamayın İnanın bu konuyu başkası açmış olsaydı onu yazdıklarımla daha da üzerdim, başıma gelince anladım maalesef bende farkındayım buraya en çokta yaptığımınyanlış olacağını kabullenemediğimden bunu gözüme gözüme soksun herkes diye konu açtımÇocuğu geçtim de sizin kafayı anlayamıyorum.
Evet haklısınız ama o hislerim onunlayken o kadar güzeldi ki, çok mutluyduk tartışmadık bile ve ben unutamıyorum, ne olacak ki yazayım arayayım onu kaybetmemiş olurum diye düşünüyorum, ınanın beni tanısanız hem dış görünüş olarak falan da her konuda kendime güveniyorum ama görseniz bu kadın mı bu kadar ezik dersiniz, bende ilk kez bu kadar sağlıksız düşünüyorum..
Bu olasılıklar senin içinde var,seninle de başkası ilgilenebilir,o da seni kaybedebilir.Bırak biraz da o bunu düşünsün ve zaten başka biri varsa bu süreçte anlarsın hiç değilse.Düşüncelerini bırak ve hayatın akışına güven.Ya başkasını bulursa, ya başkası onla ilgilenir beni tamamen unutursa, daha yaşayacağımız öyle çok şey vardı ki hiç bir şey yaşamadık, ve de en kötüsü ya bir daha bana hiç yazmazsa
Ya başkasını bulursa, ya başkası onla ilgilenir beni tamamen unutursa, daha yaşayacağımız öyle çok şey vardı ki hiç bir şey yaşamadık, ve de en kötüsü ya bir daha bana hiç yazmazsa
tabi ortada bir sey yokken giden adamı bir daha nereden bulacaksınHayat boyu böyle birisini bulabileceğimi sanmıyorum.
Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimleNe kaybedersin mesela? O aile nasıl bir aile ki girmek bu kadar önemli?
Evet haklısınız ama o hislerim onunlayken o kadar güzeldi ki, çok mutluyduk tartışmadık bile ve ben unutamıyorum, ne olacak ki yazayım arayayım onu kaybetmemiş olurum diye düşünüyorum, ınanın beni tanısanız hem dış görünüş olarak falan da her konuda kendime güveniyorum ama görseniz bu kadın mı bu kadar ezik dersiniz, bende ilk kez bu kadar sağlıksız düşünüyorum..
Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimle
Kusura bakmayın da adamın zenginliği gözünüzü tamamen kör etmiş.Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimle
Evet kafamda sürekli kuruyorum şöyle mutlu olurduk böyle mutlu olurduk diyeYa dengesiz, ya başka birine aşık oldu, ya sizden sıkıldı... Herhalükarda olmaz bu iş bu saatten sonra. Sadece kafanızda idealize ediyorsunuz.
Hayır , başta bilmiyordum ben maddi durumunu falan sonradan öğrendim, Zengin diye asla onla değildim yani o en çokta istedi benle sevgili olmayı, görüşmeyi falanTahmin etmiştim de sormak istememiştim.
Bu kafayla giderseniz yanlış insanların peşinden daha çook koşup durursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?