- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Hayatım hep zor geçti, üstelik hem burcum hem yükselenim yengeç yani aşırı duygusal biriyimYanlış anlamayın ama 25 yaşında bir kızın konuşmaları degil gibi yazdıklarınız çok çocukça ifade etmişsiniz kendinizi. Ben sizin yeterince olgunluğa erişmediğinizzi düşündüm. O yüzden ayrılmanız en hayırlısı. Biraz kendinize zaman verin ve kendinizi gelişmeye odaklanın. İnsanlarla konuşun sosyal alyiviteler bulun
Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimle
Evet bende ortak nokta oluşturacak şeyler buluruz farklı şeyler yaparız artık farklı olur ilişkimiz demek için aramak istiyorum belki o da böylece ortak noktamız artık olacaksa neden olmasın ki der.. yalnız ben kendi içimde istedim ama tanışmadım o hep söylüyordu can atıyordu tanıştırmaya biziOğlanda kabahat yok hoşlanmış flört etmiş bakmış ortak nokta yok kesip atmış. O normal de siz baya dengesizmişsiniz iki ayda ailesine gitmek istemeler filan. Karşıma sizin gibi biri çıksa topuklayarak kaçarım net
Burdan ne desek boş belki, insanın kendisinin idrak etmesi gerekiyor. Ben de çok duygusal ve evet hassaslar grubundayim. İnanma potansiyelimiz fazla oluyor. Belki de diğer kişilerden daha çabuk güvenmek istiyoruz.Hayatım hep zor geçti, üstelik hem burcum hem yükselenim yengeç yani aşırı duygusal biriyim
Hayır yanlış anladınız, zenginliği de etkiledi evet dedim sadece yanş demek istediğim duygu mantık her şekilde kafama yatıyor oluşuyduZenginse evet bir mesaj atılırya boş yere banlatma beni ya ne zamandır banlanmıyorum zaten :)
Beni neden kimse anlamıyor, demek istediğim ortak nokta buluruz farklı şekilde vakit geçiririz ayrıca çok sevıyorum ve aramızda hiç bir yalanmışlık geçmedi içimde kaldı, evet maddi durumu iyi zaten hem duyguma hem mantığıma çok yatan bir ilişkiydi en çokta bu yüzden dağıldım çok mutsuzunEvde yabancı diziye başlarız.
Meali: son kozumu oynarım memeler falan.
Adam zengin mi?
Hayır , başta bilmiyordum ben maddi durumunu falan sonradan öğrendim, Zengin diye asla onla değildim yani o en çokta istedi benle sevgili olmayı, görüşmeyi falan
Çocuk seni sevmiyor tatlım üzgünüm ama durum bu. Hoşlanmış,flört etmişsiniz ama belli ki başka birileri girmiş ilgi alanına. Yalancı olan her erkek bu kadar kısa sürede evlilikten bahseder zaten seni kendine daha çok bağlamak için.Evet bende ortak nokta oluşturacak şeyler buluruz farklı şeyler yaparız artık farklı olur ilişkimiz demek için aramak istiyorum belki o da böylece ortak noktamız artık olacaksa neden olmasın ki der.. yalnız ben kendi içimde istedim ama tanışmadım o hep söylüyordu can atıyordu tanıştırmaya bizi
Beni neden kimse anlamıyor, demek istediğim ortak nokta buluruz farklı şekilde vakit geçiririz ayrıca çok sevıyorum ve aramızda hiç bir yalanmışlık geçmedi içimde kaldı, evet maddi durumu iyi zaten hem duyguma hem mantığıma çok yatan bir ilişkiydi en çokta bu yüzden dağıldım çok mutsuzun
Beni neden kimse anlamıyor, demek istediğim ortak nokta buluruz farklı şekilde vakit geçiririz ayrıca çok sevıyorum ve aramızda hiç bir yalanmışlık geçmedi içimde kaldı, evet maddi durumu iyi zaten hem duyguma hem mantığıma çok yatan bir ilişkiydi en çokta bu yüzden dağıldım çok mutsuzun
Evet olabilir pek iyi değil benim maddi durumum açıkcası evimiz falanda onlarınki gibi değil, evine gitmedim ama sitesini biliyorum yani, belki de olabilir haklısınızYok bence herkes sizi anlamış. Gayet net bir şekilde ifade etmişsiniz kendinizi. Bizler de anladık. Sizin maddi Durumunuz nasıl? Belki adamın mantığına ve duygularına uygun değildir bu ilişki. Zengin hatun istiyordur o da.
İnstagramdan takıpleştikleri 20 kişi artmış bir çok kızla takipleşmiş şimdi baktımda yani belli ki başkası da yok iğrençliğinden ayrılmışÜzgünüm ama ya siz yedektiniz asıl kişi döndü
Ya da erkek milletinden beklenen hareket; 2 kişiyi aynı anda idare ediyordu diğerinde karar kıldı.
2 aylık bir tanışıklıkta da evlilik düşünmekte hiç akıl mantıklı değil ki.
Bana olan ilgisini aşırı üzerime düşer hallerini, beni ayak üstü iki dakika görmek için yanıma gelişleriniSizi bu yazdıklarınız mantıksız olduğu için anlamıyoruz.
2 ayda ortak bir nokta bulamamışsınız, neyini sevdiniz? Neyi tanıdınız da hem sevip hem mantıklı buldunuz?
Bu ısrarın duygusal hiçbir açıklaması yok.
İnstagramda birsürü kadını takıp etmiş başkası yok belli kiÖbürü döndüyse demek..
Hayaller de döndü..
Dönek diye kaydedebilirsin telefonunu da.
Silmeyeceksin o kesin :)
Bana olan ilgisini aşırı üzerime düşer hallerini, beni ayak üstü iki dakika görmek için yanıma gelişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?