Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Hayatım hep zor geçti, üstelik hem burcum hem yükselenim yengeç yani aşırı duygusal biriyim

Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimle

Zenginse evet bir mesaj atılır ya boş yere banlatma beni ya ne zamandır banlanmıyorum zaten :)

2 ayda mi bu kadar etkilenecek kadar aşık oldunuz ? Bence kesinlikle aramayin adam karakterini ortaya koymuş resmen benimle gelecek düsünme ben seni yari yolda birakirim demis. Yasadiginiz son 2 ayi silin bence sinaviniza odaklanin zaten surda ne kadar kaldi sinava. Sonucunuzu elinize alinca cok pisman olursunuz oturup ona uzulecegime sinava calissaydim keske diye.

Evet bende ortak nokta oluşturacak şeyler buluruz farklı şeyler yaparız artık farklı olur ilişkimiz demek için aramak istiyorum belki o da böylece ortak noktamız artık olacaksa neden olmasın ki der.. yalnız ben kendi içimde istedim ama tanışmadım o hep söylüyordu can atıyordu tanıştırmaya bizi

Hayatım hep zor geçti, üstelik hem burcum hem yükselenim yengeç yani aşırı duygusal biriyim
Burdan ne desek boş belki, insanın kendisinin idrak etmesi gerekiyor. Ben de çok duygusal ve evet hassaslar grubundayim. İnanma potansiyelimiz fazla oluyor. Belki de diğer kişilerden daha çabuk güvenmek istiyoruz.

Ama böyle olmuyor olmuyor yani deneyimledim. Siz bilirsiniz ama bu tip şeyler sık sık karşınıza çıkmaya başlamışsa ve verdiğiniz tepkiler hep aynı oluyorsa kendinize izin verin. Iliskiyi şu an düşünmeyin. Yani ben öyle yapıyorum.

Evde yabancı diziye başlarız.
Meali: son kozumu oynarım memeler falan.
Adam zengin mi?
Beni neden kimse anlamıyor, demek istediğim ortak nokta buluruz farklı şekilde vakit geçiririz ayrıca çok sevıyorum ve aramızda hiç bir yalanmışlık geçmedi içimde kaldı, evet maddi durumu iyi zaten hem duyguma hem mantığıma çok yatan bir ilişkiydi en çokta bu yüzden dağıldım çok mutsuzun

Hayır , başta bilmiyordum ben maddi durumunu falan sonradan öğrendim, Zengin diye asla onla değildim yani o en çokta istedi benle sevgili olmayı, görüşmeyi falan

İstemiş ama şimdi de istemiyor işte.
Siz kendiniz yazdınız "zenginliği beni etkiledi" diye. Başta bilmiyorsanız bile bir aşamada öğrenip etkilenmişsiniz. Şu an kendinizi paralamanızın sebebi de bu yani başka bir şey değil.
Kimse konuşacak konu bulamadığı adama kör kütük aşık olmaz.

"lütfen barışalım bu zamana kadar hep dışarda yemek yedik kahve içtik artık farklı şeyler yaparız,bisiklet süreriz piknik yaparız hem konuşacaklarımız da artar, ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) ben seninle sonuna kadar varım"

Böyle bir mesaj olabilir mi ya? Adama kendinizi sevdirme peşindesiniz resmen.
Bir ilişki için çabalarken bütün olarak, iyisiyle kötüsüyle o "ilişki" için çabalamaktır normal olanı. Karşıdakine yaranmak ya da kendini sevdirmek için çabalamak normal değil.
Böyle bir mesaj atarsanız kendinizi rezil ettiğinizle kalırsınız.

Çocuk seni sevmiyor tatlım üzgünüm ama durum bu. Hoşlanmış,flört etmişsiniz ama belli ki başka birileri girmiş ilgi alanına. Yalancı olan her erkek bu kadar kısa sürede evlilikten bahseder zaten seni kendine daha çok bağlamak için.
Seni birazcık sevse ayrılmazdı. Ortak noktanız yok diye ayrılmadı o senden. Bunu aklına sok. Seni sevemediği için ayrıldı. İki insan birbirini sevince mutlaka ortak nokta bulunur çünkü.
Sen onu ararsan ve buraya yazdıklarını söylersen büyük ihtimalle çocuğun gözünde iyice küçülmüş olacaksın ve canı her istediğinde sana yazacak. Seni kullanacak. Sonra pat diye bırakacak yine.
Kendine dışardan bak ve aklını başına al. 2 ayda kimse kimseyi tanıyıp bu kadar sevemez.
Sakın arama,sorma ve lütfen önüne bak.

Yok bence herkes sizi anlamış. Gayet net bir şekilde ifade etmişsiniz kendinizi. Bizler de anladık. Sizin maddi Durumunuz nasıl? Belki adamın mantığına ve duygularına uygun değildir bu ilişki. Zengin hatun istiyordur o da.

Sizi bu yazdıklarınız mantıksız olduğu için anlamıyoruz.
2 ayda ortak bir nokta bulamamışsınız, neyini sevdiniz? Neyi tanıdınız da hem sevip hem mantıklı buldunuz?
Bu ısrarın duygusal hiçbir açıklaması yok.

Üzgünüm ama ya siz yedektiniz asıl kişi döndü
Ya da erkek milletinden beklenen hareket; 2 kişiyi aynı anda idare ediyordu diğerinde karar kıldı.
2 aylık bir tanışıklıkta da evlilik düşünmekte hiç akıl mantıklı değil ki.

Evet olabilir pek iyi değil benim maddi durumum açıkcası evimiz falanda onlarınki gibi değil, evine gitmedim ama sitesini biliyorum yani, belki de olabilir haklısınız

İnstagramdan takıpleştikleri 20 kişi artmış bir çok kızla takipleşmiş şimdi baktımda yani belli ki başkası da yok iğrençliğinden ayrılmış

Bana olan ilgisini aşırı üzerime düşer hallerini, beni ayak üstü iki dakika görmek için yanıma gelişlerini

Bana olan ilgisini aşırı üzerime düşer hallerini, beni ayak üstü iki dakika görmek için yanıma gelişlerini

İyi de bu özellikleri artık yok. Dolayısıyla artık soğumanız lazım. Size ne kadar sert çıkışmış. Oysa istediğiniz şey böyle tepki gösterilecek bir şey değilmiş. Kendinizi suçlamayı bırakın. Elinizden kaçırdığınız bir şey yok. Size iyi davranmayan adam gitsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…