Beni terketti, çok seviyorum, ne yapabilirim şu dakikadan sonra, lütfen bana destek olun kadınlar ya çok kötüyüm 😔

Canim sevmemiş demekki,sakın yalvarma ona.
Yalvarirsan eger ilerde cok pisman olursun asil kendimi nasil düsürmuşum dersin.

Reactions: 000
Bir ilişkiye başlamak ne kadar kolaysa ayrılmak da o denli kolay olmalı. Taraflardan biri istemiyorsa diğeri saygı duymalı dimi? Aksi türü çok sağlıksız ve itici bir durum.

hayatim boyunca bundan daha karaktersizini bulamam yazmaliydin

Klise cumle sen cok iyisin sorun sende degil sorun bende yapamiyorum:) bak baci 2 ayda baya ilerlemissiniz zatrn hizin sonu kaza onune bak bu erkelereen ne yazikki milyonlarca var

Bence yalvarın yakarın ağlayın. Gidin kapısının önünde yatın. Mahallesinde "Seni Seviyorum" diye ateş yakın. Hatta ayaklarını öpün. Yeterki barışsın. Şuan dünya çapında bir erkek kıtlığı söz konusu, asla bulamazsınız başkasını. Kpss yi falanda boşverin, ne olacak yani ayaklarınızın üzerinde duran güçlü bir kadın okupta hıh... Yeterki o size dönsün!

Cok uzuldum adınıza ama sanırım adamda eski bir aşk yesermiş senide gondermiş

Zenginliği beni evet etkiledi ayrıca şen şakrarlar, hep ailecek geziyorlar eğleniyorlar, mezheplerimiz de aynıydı hayatımda ilk defa bir sevgilimle

Ha simdi anladim niye adama netflix and chill'i teklif etmek istedigini.
Dogru düzgün konusamiyorsun adam ile, ama asiksin.
Adami ariyorsun, adam sana bagiriyor çagiriyor.

Asgari ücretli olsa, yüzüne bile bakmazdin oysa. Para cidden nelere kadirsin.

“ ailesi şehir dışına gidecek (size gelirim yabancı diziye başlarız falan da demek istiyorum) “

Ay bir de kendinizi altın tepside sunup kurdela bağlayın isterseniz? Hayır isteyen istediğini yaşasın, saygım sonsuz ama, hissettiğiniz şeyin ne olduğundan bile emin olmadan size saygı duymayan bir adama yalvarıp yakarıp ucu açık bir teklifte bulunmayı düşünüyorsunuz. Sonra da yine burda dert yanıyorsunuz, beni şöyle kullandı böyle kullandı diye.

Kendinize yazık etmeyin, bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmıyorum.

Allah “ iyi ki bitmiş “ dedirtecek insanı da çıkarır karşınıza, siz sadece sabredin.

ABBA nında dediği gibi, mani mani mani mast Bi fani in Dı riç mens vörld :)

Malesef ki sizin özgüveniniz yok. Acinizdan aglayin arkadaslarinizi arayin derdinizi anlatin konusun ama o a-da-mi a-ra-ma-yin. Sizi bir gün tekrar arayacak tecrübeyle sabittir.

Reactions: 000
Bana olan ilgisini aşırı üzerime düşer hallerini, beni ayak üstü iki dakika görmek için yanıma gelişlerini

Bunlar birini sevmek için yeterli sebepler değil. Bunlar birine, bir ilişkinin başlamasına şans vermek için gerekli sebepler sadece. Aşk, sevgi birbirini tanıdıkça oluşur, mantık değerlendirmesi karşıdakini tanıdıkça yapılır.
Adam o değerlendirmeyi yapmış ve kendi yoluna gitmiş.

Siz tanımadığınız adamı sevdiğinizi iddia ediyorsunuz, mantıklı değil.
Şimdi de size bağıran, engelleyen hallerini gördünüz. Hala mantıklı davranmıyorsunuz.
Elinizdeki tek mantık adamın zengin olması, başka bir şey yok.
Oturup sınavınıza çalışın bence. Bu kadar kişi sizi düşündüğü için konuşuyor. Adam istemediği halde uzatırsanız kendinizi rezil edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…