gülmüşler cnm iyi eğlenmişlerdşrGörümce de kalkıp bunu size söylüyorsa ben asla o kadını iyi niyetli bulmam..Belliki sizi sevmiyor ya da çekemiyor.Resmen mutlu olmuş neredeyse..Ayrıca nasıl erkek arkadaşına laf ettirebilir,ağzının payını vermemiş mi? Yazık
öyle yapıcam ne yapabilirim ki başkaBence hic uzuldugune degmeyecek bisey òyle olsaydi bu yasina kadar bebzer cumleleri bir kac defa duynus olurdun
Yeryuzu patavatsiz insalarla dolu onlarin dusundugu gibi olsa kesin patavatsizin biri soylemisti daha oncedende duydugun sey okurdu
Icini rahat tut bence
artık öyle olucak daha boynuna mı sarılıcam.ve sen bu kadınla selfie çekiniyorsun. böyle olduğunu bildiğin bir kadınla kesinlikle samimiyet kurmamalısın..
gülmüşler cnm iyi eğlenmişlerdşr
mutlu olsunlardalga geçerek iştegörümceniz neden anlatıyor ki bunu ?
tencere kapak misali olmuş demek ki görüştüğü kişiyle :)
Travestiler eniştemizin uzmanlık alanı mı deseydin keşke
valla ben şu an işteyim eşim arayıp agzına geleni saymıştır oda şaka yaptık abiiiiiiiiii demiştirBunu nasıl size anlatır ya!!! Siz ne tepki verdiniz? Abisi ne tepki verdi?? Bu kızın bu rahatlığı nerden geliyor?
dengini bulmuştur cnm ya akıllı olan kişi fitne yapar mıGörümcen 2. evliliğini bu adam bozuntusuyla mı yapacak yani?
Gerçi dengini bulmuş.
Bundan sonra mesafeni koru kesinlikle samimi olma.
Canım sen kendini niye sorguluyorsun?travestiye benzetikleri ben deniz.
allah hepimizi boş bogazlardan sakınsın sağol cnm insanlık olgunluk isterCanım sen kendini niye sorguluyorsun?
Gayet hoş kadınsın. Eşin seni seviyor beğeniyor mu sen mutlu musun halinden? Gerisini boşver.
Bu durumda görümcene ve sevgilisine p.k yemek düşer.
YuuuhÇok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
aynennnYuuuhgörümcen de yememiş içmemiş sana mı yetiştirmiş ?
Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
bence o fikir bana onu aktaranın düşüncesi.Bunu sana söyleyen gerizekalı da ne yaptıgını zannediyor acaba?? Egosunumu tatmin ediyor??
Tamam herif öküz ama sana bunu agzını yaya yaya söyleyen gerizekalıda o adamla aynı fikirde. Yoksa emin ol üzülme diye bir şekilde olayın üstünü örterdi.
bence o fikir bana onu aktaranın düşüncesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?